Archiwum - Psiaki vol. IV
AngelsDream - Wto Mar 10, 2009 21:23
Co wilczak ma w czaszce? Prawdziwy metal. xD
A tak, co do spania w łóżku, to nam udało się nauczyc chłopaków i śpią w klatce. Czasem mi tęskno do futra, szczególnie dużego, ale ma to swoje plusy. I jest częścią nauki, że świat bez nas, to też świat.
satanka666 - Wto Mar 10, 2009 21:46
jaki on jest piękny!
im starszy tym piękniejszy
Tess - Wto Mar 10, 2009 23:45
Wilczak przynajmniej ma coś w tej czaszcze, metal, ale zawsze. XD Porozmawiaj z szetlandem... _^_
Oli - Wto Mar 10, 2009 23:53
http://s311.photobucket.c...09_03_10_07.jpg
Sukub - Śro Mar 11, 2009 02:19
toż to prawdziwy wilk piękny okaz psa
babyduck - Śro Mar 11, 2009 08:58
Baaju, przyjmij moje kondolencje. I widzisz co ci z mózgu zrobili?
satanka666 - Śro Mar 11, 2009 09:57
co stosować jako nagrodę dla psa?
pewnie coś dobrego ale co?
Layla - Śro Mar 11, 2009 10:01
satanka666, chrupek, psie ciasteczko?
AngelsDream - Śro Mar 11, 2009 10:58
Tess napisał/a: | Porozmawiaj z szetlandem... _^_ |
Nie ma problemu.
satanka666 napisał/a: | im starszy tym piękniejszy |
Sukub napisał/a: | toż to prawdziwy wilk piękny okaz psa |
Przekażę.
satanka666 napisał/a: | co stosować jako nagrodę dla psa? |
Specjalne ciasteczka? Suchą karmę? Płucka? Żwacze? Parówki? Gotowane mięso?
pituophis - Śro Mar 11, 2009 11:11
Baaj jak zwykle cudny.
Cytat: | A tak, co do spania w łóżku, to nam udało się nauczyc chłopaków i śpią w klatce |
Czy to znaczy, ze nie bedzie trzeba zabraniac wchodzenia do spiwora po kilka razy w ciagu nocy?
satanka666 - Śro Mar 11, 2009 11:18
Layla napisał/a: | chrupek, psie ciasteczko? |
AngelsDream napisał/a: | Specjalne ciasteczka? Suchą karmę? Płucka? Żwacze? Parówki? Gotowane mięso? |
coś muszę pomyśleć. Ale parówki, takie parówki jak mam w lodówce, czy takie dla psów jakieś specjalne są
Jak oduczyć psa szczekania na wszystko?
szczeka na odkurzacz, na szczury, na suszarkę do włosów, a jak się chce bawić to szczeka sam do siebie ;p
Angels, wy chyba przechodziliście przez jakieś psie przedszkole, czego was tam uczyli?
chcemy się zapisać, ale szukam w okolicy i chyba nie znajdę
agacia - Śro Mar 11, 2009 11:29
Ja jak chodzilam z moja Lucy do psiego przedszkola i pozniej na agility dawalam jej drobno pokrojona zwykla parowke. Nic na nia nie dzialalo tak jak te parowki i dla nich robila wszystko
satanka666 - Śro Mar 11, 2009 11:32
wypróbuje te parówy
Mangusta - Śro Mar 11, 2009 11:44
u Bajki jak i śp. Rockiego najlepsiejsze były specjalne psie czekoladki, psiaki zrobiłyby za to wszystko.
AngelsDream - Śro Mar 11, 2009 12:11
pituophis napisał/a: | Czy to znaczy, ze nie bedzie trzeba zabraniac wchodzenia do spiwora po kilka razy w ciagu nocy? |
Teraz tylko może piszczeniem obudzić nad ranem, jak ktoś wstanie.
satanka666 napisał/a: | Angels, wy chyba przechodziliście przez jakieś psie przedszkole, czego was tam uczyli?
chcemy się zapisać, ale szukam w okolicy i chyba nie znajdę. |
To było podstawowe szkolenie PT, czyli: chodzenie przy nodze, siadanie, warowanie, zostawanie, odbieganie i przywołanie. Teraz idziemy na agility, a potem na PT drugiego stopnia.
|
|
|