Archiwum - Chomiczki
mmarcioszka - Śro Mar 27, 2013 22:45
To nieźle, grunt, że nie ucieka i nie rzuca się z zębami
Ninek - Czw Mar 28, 2013 13:24
Jest przeurocza
sachma - Czw Mar 28, 2013 14:46
i ma super charakter no i fajne jest to, że rzeczywiście nie potrzebuje tyle czasu co szczury - śpi cały dzień, budzi się koło 20, trochę polata po klatce, trochę ją pomiziamy i idziemy spać, a ona lata w kołowrotku XD wczoraj ze mną TV oglądała
nezu - Śro Kwi 24, 2013 13:22
Abaj jeszcze w hodowli, z przyczyn niezależnych ode mnie ani Groteski, ale Albercik już się zadomowił i broi na potęgę.
Ponieważ zrobienie mu zdjęcia "na wolnej przestrzeni" graniczy z cudem, jedyne fotki jakie udało mi się zrobić wyglądają mniej więcej tak:
Diablę w anielskim futerku
quagmire - Śro Kwi 24, 2013 13:24
nezu, jakie on ma teraz świetne futro.
Ono urośnie czy zostanie takie?
nezu - Śro Kwi 24, 2013 13:40
Ponoć jest LH więc mu pewnie jeszcze urośnie, ale z nimi to różnie. ;p
W każdym razie ma dłuższe futerko niż w dniu przyjazdu.
A lśni się jak wypolerowany.
quagmire - Śro Kwi 24, 2013 14:43
Pięknie lśni
mmarcioszka - Śro Kwi 24, 2013 15:59
Jaki "świecący"
Groteska - Śro Kwi 24, 2013 19:49
Pisałam przecież, że mały jednak krótkowłosy chociaż ten włos nie jest aż tak krótki, jak mają sklepowe sh. btw z miotu A tylko Aurelia była lh
Argus i Blitz wciąż do wzięcia
nezu - Czw Kwi 25, 2013 00:19
Miesza mi się.
To te double satyny na sh są jakieś długawe. )
Chłopina jest cudowny i bryka strasznie.
Brać dzieciaki, bo są cud miód i orzeszki.
quagmire - Czw Kwi 25, 2013 10:01
Groteska, jesteś okrutna. Nie wiedziałam, że tam prawie same sh są
Off-Topic: | Ale przecież nie mogę chomika - nie teraz |
Groteska - Czw Kwi 25, 2013 20:34
Nie martw się, ja też miałam zagadkę. Dopiero koło 4-5 tygodnia wyraźnie widać, kto ma jaki włos. Miały być w większości lh, a później tylko 1z7
*edit; tylko Argus zajęty; Blitz jednak wolny
Bel - Czw Kwi 25, 2013 21:40
zszokowało mnie, że lecznica wet. Oaza nie widzi przeciwskazań do łączenia ze sobą chomików w młodym wieku tak, aby chomik nie był samotnikiem...
AngelsDream - Czw Kwi 25, 2013 21:42
Bel, z ciekawości, rozwiniesz kwestię?
Bel - Czw Kwi 25, 2013 23:06
AngelsDream, http://www.facebook.com/p...f_t=photo_reply
Facet zapytał czy może połączyć swojego chomika z adopciakiem jakimś... stwierdzili, że jeżeli jest młody to jak najbardziej. Później tłumaczenie, że więcej szczurów i szynszyli po walkach w stadzie szyli niż chomików. Ciężko zrozumieć, że ludzie dzielą się na dwa domy: Ci, którzy trzymają w parach są nieświadomi i raczej nie pędzą z pogryzionym chomikiem do weta by wydać 2 stówy na szycie tylko kupują w zoologu nowego bo stary się zepsuł i na domy, które z chomikiem na szycie nie pójdą bo wiedzą, że są to zwierzaki samotniki i nie trzyma się ich w parze.
|
|
|