Archiwum - Gady, płazy i inne potwory :)
Dimishka - Czw Lut 25, 2010 21:51
Lavi mówisz o realu?
Zdecydowanie z małym jest źle... zastanawiałam się czy on w ogóle żyje...
futrzasta - Pią Lut 26, 2010 00:35
| Mazoku napisał/a: | | niestety ja jestem zielona w temacie, w dodatku na gg Gekona piszą że ich nie będzie w Poznaniu więc chyba najlepsza hodowla w Polsce odpadła z giełdy. w razie czego zobacz po ich ofercie, www.gekon.lublin.pl |
żartujesz?! a ja właśnie na nich najbardziej liczyłam myślałam zeby właśnie z Gekona kupić
a z tymi gekonami...dzwoniłaś? ja może w niedziele się przejdę ale gęby nie potrafię otworzyć-odwagi brak, zaczną się wymądrzać i tyle
Lavi - Pią Lut 26, 2010 09:16
Dimishka, właśnie o Realu mówie... W takim razie zadzwonie do TOZu... Tylko będę mogła tam zadzwonić dopiero po 17 jak w domu będę, bo na komórce mam tylko 10 gr i nie wiem, czy to nie za późno;/
Layla - Pią Lut 26, 2010 10:00
Lavi, a macie SDZ? Straż dla Zwwierząt znaczy.
futrzasta - Pią Lut 26, 2010 11:14
ja odpowiem, że nie mamy... TOZ to chyba jedyne.(SDZ już nie wierze! jak wysłałam zdjęcia, namiary na dziewczynę która karmiła węża kotem i jeszcze wrzucała zdjęcia na bloga to odpisali że nie mają tam oddziało bo to na śląsku bla bla bla i żebym zgłosila na policję...) Wiem że w Alfie w zoologiku legwana zielonego karmili świerszczami, zwierzaki nie miały wody, miały za sucho i kumpel podobno nie raz przy nich dzwonił na policję i czekał aż przyjadą, niby coś się zmie niło ale co policja zalatwiła to nie wiem
Mazoku gdzie wyczytałaś że gekolublina nie będzie na giełdzie?muszę własnoocznie zobaczyć
Mangusta - Pią Lut 26, 2010 13:11
| futrzasta napisał/a: | | Mazoku gdzie wyczytałaś że gekolublina nie będzie na giełdzie?muszę własnoocznie zobaczyć | na ich gg, wejdź w kontakt na ich stronie.
Layla, Straż Dla Zwierząt po zmianie "komendanta" już nic nie wskura wiem od szefa co się tam dzieje... mieliśmy genialny punkt SdZ w Lublinie ale wszystko się rozpadło bo lubelski szef nie chciał brać udziału w tej paranoi.
futrzasta - Pon Mar 01, 2010 12:27
przywiozłam z giełdy gekonika SHTCT (o płec i wiek z tego wszystkiego zapomniałam zapytać :\ ) ma z 20cm
Lavi - Pon Mar 01, 2010 12:39
Świetny jest I to wszystko przeze mnie ;D Bartek też chce kupić sobie gekoniaka i teraz marudzi mi, że ja i Ty chcemy mu na złość zrobić, pokazując, że mamy a on nie xD A ja wczoraj zrobiłam w końcu swoim aparatem foty mojemu Stefanowi ;D
Wielkość:
futrzasta - Wto Mar 02, 2010 14:25
i nawet nikt nam nie napisał jakie to mamy śliczne zwierzaczki <foch>
Niamey - Wto Mar 02, 2010 16:15
futrzasta, jaki słodki
kameliowa - Wto Mar 02, 2010 18:10
Ja jestem właśnie na etapie przemyśliwania posiadania lamparta lub agamy b. Jeśli się zdecyduję to myślę, że nie wcześniej niż za pół roku. Najpierw gruntowna edukacja, potem budowa terrarium i dopiero wtedy. Co prawda trzymałam już kiedyś gadziątka w domu i płazy, ale od dawien dawna marzy mi się jaszczur Teraz jak już wychodzę na swoje, to zaczęłam się poważniej zastanawiać.
Anonymous - Wto Mar 02, 2010 18:37
coscie sie tak wszyscy czepili tych lampartow ;p
zalbi - Wto Mar 02, 2010 20:04
ale lamparty są na prawdę swietne.
mnie osobiście podobają sie pigmejskie, ale nie znalazłam żadnej innej ich nazwy.
Lavi - Wto Mar 02, 2010 20:18
A mój lampart właśnie linieje
Mangusta - Wto Mar 02, 2010 20:35
| Cytat: | | coscie sie tak wszyscy czepili tych lampartow ;p | ja sie nie czepiłam, mam trójkę przez przypadek. są fajne ale znam fajniejsze jaszczurki, tyle że nie dla początkujących ot, np. się dzisiaj pochwalę, że Głupek grzecznie siedział mi na ręce podczas naświetlania. do czasu co prawda, ale siedział
a Migota waży 800gram "na głoda"
|
|
|