To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XV

Ninek - Sob Sty 26, 2013 13:54

Jak ja w jednym sklepie oglądałam kanapy dla psów, to kosztowały tyle, co ludzka :P Ale niektóre były naprawdę piękne! :mrgreen:
katasza - Sob Sty 26, 2013 13:58

Ta kosztowala 20 euro czyli okol 80 zl, wiec nie ma tragedi. Super piekna nie jest, ale wyglada jak kanapa ;)
To rozowe sie sklada na pol i wtedy jest cala szara ;)

Jeszcze psu lozko bede musiala scielic :lol:

L. - Sob Sty 26, 2013 14:09

katasza, o matko ;p
kołderkę i podusie też masz :DD ?

jokada - Sob Sty 26, 2013 14:45

oj, tam - fajne :)

no, może jak by różowe nie było :P
ale podejrzewam że mój Tobiasty byłby przeszczęsliwy z takiej sofy tylko dla niego :-P

Nakasha - Sob Sty 26, 2013 14:53

Oj tak, nasze NN też by się cieszyły z kanap tylko dla nich. :D Z tym, że one faktycznie potrzebują takich wielkości ludzkich. :lol:
Ninek - Sob Sty 26, 2013 15:04

My sie z mamą śmiejemy, że nasze i tak mają legowiska wygodne jak kanape :P Gruba gąbka i psy nie chcą spać gdzie indziej :)
Nakasha - Sob Sty 26, 2013 15:42

Spacerek na łąkach koło rzeki - tereny piękne i puste. :) Między obwodówką a ogródkami działkowymi. :) zapraszam do oglądania w HD.

http://www.youtube.com/wa...e=youtube_gdata

Wracając poszliśmy kawałek główną drogą i spotkaliśmy kulig - NN strasznie wystraszyły się koni i wozów, a Shira chciała za nimi gonić. :lol: Ludzie za to pokrzykiwali "o pieski! a jakie ładne! a ten jaki ciapaty!" :D

jokada - Sob Sty 26, 2013 16:11

ciapate i ciapowate :) :serducho:
Nakasha - Sob Sty 26, 2013 16:13

jokada, jeszcze tak. :D Szczególnie to widać kiedy biegnie, jeszcze tak nieporadnie. :serducho: Ale przyspieszenie ma typowo owsikowe. :P
PALATINA - Sob Sty 26, 2013 17:00

katasza,
Sofa jest ekstra! :D

Ninek - Sob Sty 26, 2013 22:23

Właśnie spędziłam ponad godzine na mrozie, z porzuconym psem. Labradorowaty, przerażony psiak biegał po ulicy, jak wracałam ze sklepu. Na szczęście wbiegł na moje podwórko, gdzie go zajęłam psimi chrupkami i zwabiłam na swój ogrodzony ogródek. Hycelka akurat była w trasie z innym psem, więc troche poczekaliśmy. Zamarzłam totalnie... Ale pies bezpieczny, choć zanim przywyknie do przytuliska, czekają go ciężkie dni...
katasza - Sob Sty 26, 2013 23:12

Podusie Frodo ma, swojego jaska mu oddalam, bo on nie lubi miec glowy nisko jak spi, kocyk tez swoj ma :p
Kanapy byly tylko z rozowym albo turkusowym, a ja mam fioletowy pokoj wiec juz bardziej roz pasuje :]

Ninek - Pon Sty 28, 2013 13:25

Dostałam dzisiaj pas do dogtrekkingu :mrgreen: Jednak wzięłam Hifica. Wygląda naprawdę ładnie i porządnie. Myśle, że długo nam posłuży :)
Żeby sie tylko cieplej zrobiło, bo mi kundel pokrzyżował plany i z ciągnięciem trzeba poczekać...

agacia - Pon Sty 28, 2013 19:37

Ninek, też czekam na pas od nich właśnie. Może jutro dojdzie. Mam pas z Manmata, ale 100 lat temu pożyczyłam go na zawodach do konkursu dla dzieci i mi wtedy zginęła z niego ta najwazniejsza taśma, która idzie wokół pasa :roll: Niestety klamra w dorobionej tasmie mi się rozwaliła, a juz mam dosyć wiązania go :roll: Swoja droga to co to za pomysły by kraść taśme z pasa :roll:
Ninek - Pon Sty 28, 2013 20:04

Ja jestem strasznie tym pasem zajarana :) Chciałabym już mieś komplet sprzętu (na razie sobie daruje zamawianie szelek i linki, skoro pies i tak chory i do wiosny nie powinien ciągnąć) i móc zacząć nauke. No ale niestety, pies musi sie wykurować i temperatura troche skoczyć w góre.

Suki kaszlą jak szalone. Po prostu masakra. Dostały nowe leki bo poprzednie w ogóle nie pomogły...