Archiwum - Psiaki XV
Ninek - Sob Sty 26, 2013 13:54
Jak ja w jednym sklepie oglądałam kanapy dla psów, to kosztowały tyle, co ludzka Ale niektóre były naprawdę piękne!
katasza - Sob Sty 26, 2013 13:58
Ta kosztowala 20 euro czyli okol 80 zl, wiec nie ma tragedi. Super piekna nie jest, ale wyglada jak kanapa
To rozowe sie sklada na pol i wtedy jest cala szara
Jeszcze psu lozko bede musiala scielic
L. - Sob Sty 26, 2013 14:09
katasza, o matko ;p
kołderkę i podusie też masz ?
jokada - Sob Sty 26, 2013 14:45
oj, tam - fajne
no, może jak by różowe nie było
ale podejrzewam że mój Tobiasty byłby przeszczęsliwy z takiej sofy tylko dla niego
Nakasha - Sob Sty 26, 2013 14:53
Oj tak, nasze NN też by się cieszyły z kanap tylko dla nich. Z tym, że one faktycznie potrzebują takich wielkości ludzkich.
Ninek - Sob Sty 26, 2013 15:04
My sie z mamą śmiejemy, że nasze i tak mają legowiska wygodne jak kanape Gruba gąbka i psy nie chcą spać gdzie indziej
Nakasha - Sob Sty 26, 2013 15:42
Spacerek na łąkach koło rzeki - tereny piękne i puste. Między obwodówką a ogródkami działkowymi. zapraszam do oglądania w HD.
http://www.youtube.com/wa...e=youtube_gdata
Wracając poszliśmy kawałek główną drogą i spotkaliśmy kulig - NN strasznie wystraszyły się koni i wozów, a Shira chciała za nimi gonić. Ludzie za to pokrzykiwali "o pieski! a jakie ładne! a ten jaki ciapaty!"
jokada - Sob Sty 26, 2013 16:11
ciapate i ciapowate
Nakasha - Sob Sty 26, 2013 16:13
jokada, jeszcze tak. Szczególnie to widać kiedy biegnie, jeszcze tak nieporadnie. Ale przyspieszenie ma typowo owsikowe.
PALATINA - Sob Sty 26, 2013 17:00
katasza,
Sofa jest ekstra!
Ninek - Sob Sty 26, 2013 22:23
Właśnie spędziłam ponad godzine na mrozie, z porzuconym psem. Labradorowaty, przerażony psiak biegał po ulicy, jak wracałam ze sklepu. Na szczęście wbiegł na moje podwórko, gdzie go zajęłam psimi chrupkami i zwabiłam na swój ogrodzony ogródek. Hycelka akurat była w trasie z innym psem, więc troche poczekaliśmy. Zamarzłam totalnie... Ale pies bezpieczny, choć zanim przywyknie do przytuliska, czekają go ciężkie dni...
katasza - Sob Sty 26, 2013 23:12
Podusie Frodo ma, swojego jaska mu oddalam, bo on nie lubi miec glowy nisko jak spi, kocyk tez swoj ma :p
Kanapy byly tylko z rozowym albo turkusowym, a ja mam fioletowy pokoj wiec juz bardziej roz pasuje
Ninek - Pon Sty 28, 2013 13:25
Dostałam dzisiaj pas do dogtrekkingu Jednak wzięłam Hifica. Wygląda naprawdę ładnie i porządnie. Myśle, że długo nam posłuży
Żeby sie tylko cieplej zrobiło, bo mi kundel pokrzyżował plany i z ciągnięciem trzeba poczekać...
agacia - Pon Sty 28, 2013 19:37
Ninek, też czekam na pas od nich właśnie. Może jutro dojdzie. Mam pas z Manmata, ale 100 lat temu pożyczyłam go na zawodach do konkursu dla dzieci i mi wtedy zginęła z niego ta najwazniejsza taśma, która idzie wokół pasa Niestety klamra w dorobionej tasmie mi się rozwaliła, a juz mam dosyć wiązania go Swoja droga to co to za pomysły by kraść taśme z pasa
Ninek - Pon Sty 28, 2013 20:04
Ja jestem strasznie tym pasem zajarana Chciałabym już mieś komplet sprzętu (na razie sobie daruje zamawianie szelek i linki, skoro pies i tak chory i do wiosny nie powinien ciągnąć) i móc zacząć nauke. No ale niestety, pies musi sie wykurować i temperatura troche skoczyć w góre.
Suki kaszlą jak szalone. Po prostu masakra. Dostały nowe leki bo poprzednie w ogóle nie pomogły...
|
|
|