Archiwum - Myszki
Anonymous - Wto Lip 28, 2009 16:03
Hmm ja mialam wyjatkowo oswojona myszke, ale to dawno temu bylo. Miala 3 lata jak odeszla we snie. Myszki zyja tyle co szczurki?
Łosoś - Wto Lip 28, 2009 17:08
Off-Topic: | nezu, zabieramy je ze sobą , bedziemy mieszkac w dosc tolerancyjnym akademiku, na szczęście |
Mangalarga - Wto Lip 28, 2009 17:29
tamiska, myszki najczęściej żyją ok. 2 lat lub krócej. 3 latki to prawdziwa rzadkość wśród myszy, ale zdarzają się takie staruszki
idaa - Wto Lip 28, 2009 17:41
Moje stado:
Najstarsza – Mussli - wciąż piękna i żywotna, pomimo guza . Ma rok.
Malutka, druga po niej w kolejności wiekiem. Też ma rok.
A to dzieci Mussli (była kinderniespodzianką). Pod koniec sierpnia skończą rok:
Śnieżka
Milunia
Shani
Łatka
I porównanie wielkości . Malutka – typowa labka – sklepowiec i Łatka córka Mussli (też sklepowa). Łatka (to ta większa ) jest mniej więcej o miesiąc starsza od Malutkiej.
Bernadeta - Wto Lip 28, 2009 17:52
idaa, Bajka przy nich /nie liczę Malutkiej/ nie musiałaby się czerwienić,że taki z niej pączek
Dla Mussli oby guz jej jeszcze długo nie przeszkadzał.
[ Dodano: Wto Lip 28, 2009 18:07 ]
Jeszcze śpiące :
Anonymous - Wto Lip 28, 2009 19:11
Łosoś, nie wiedzialam To moja miala min. 3 lata. Cale zycie swietnie sie trzymala, jezdzilam z nia na rowerze, a ona siedziala mi grzecznie w kapturze Poza tym przychodzila na zawolanie.
Bernadeta - Sob Sie 01, 2009 08:04
Letni klimat:
Ulubienica niektórych użytkowników
Dwie najstarsze myszki
Astra,nie boi się mojej dłoni
Widać,że jest rosette
Ema przy koniu
Ofa na koniu
Gimnastykę też mają
Fauka - Sob Sie 01, 2009 08:25
Nikt napewno nie chce myszki ani nie zna kogoś kto by chciał? dzisiaj muszę je oddać koleżance i nie będę wiedziała co się z nimi dzieje a może dziać się niezbyt dobrze.
idaa - Sob Sie 01, 2009 21:23
Ja mam sześć swoich . Jak te odejdą, nie będę już trzymała myszek, chociaż uwielbiam patrzeć na ich figle. Szczurków niestety też już nie . Muszę zadbać o spokój domowego ogniska (mąż jest zdecydowanie im przeciwny). Ale potrzymam za znalezienie domków.
edyta - Pon Sie 03, 2009 09:25 Temat postu: Myszy kolczyste Witam!
Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna myszki kolczystej. Czy ktoś z Was ma/miał ten gatunek i może mi powiedzieć coś na ich temat? Jaki mają charakter, jak się oswajają? Kiedyś posiadałam zwykłe myszy i były przekochane, jestem ogólnie fanką tych gryzoni, teraz chciałabym spróbować z kolczystymi. Nie jestem jednak pewna jak bardzo różnią się w hodowli;)
Lavi - Pon Sie 03, 2009 09:37
Mysz Egipska
Tu masz opisane w jakich warunkach najlepiej ją trzymać i sporo innych informacji;)
edyta - Pon Sie 03, 2009 09:38
Dziękuję;)
H. - Pon Sie 03, 2009 12:51
Scaliłam z myszkowym tematem
Bernadeta - Czw Sie 13, 2009 11:50
Myjące się myszki,przyznam,że niektóre ujęcia
Andzia - Czw Sie 13, 2009 12:51
ktoś wie jak rozpoznać płeć polnej myszy? i czy ona jako straszny maluch ma szanse na połączenie z hodowlaną myszą?
Fruzia jest prze cudna. Na razie walczymy o nią, ale ssie mleczko jak szalona więc ma duże szanse. Mama Bartka ją przygarnie ale nie chciałabym żeby była sama.
|
|
|