Archiwum - Chomiczki
nezu - Sob Mar 23, 2013 23:46
Miód na moje serce
Ninek - Nie Mar 24, 2013 13:04
A teraz całkiem serio - nie chciałby ktoś dorosłego chomika razem z klatką?
Mam dwie baby silver grey. Amy i jej córka Baccara (ur. 2.01.2012r). Starsza do oddania razem z akwarium 90x40x45 i całym wyposażeniem, bez pokrywy, młodsza z drewnianym terra 100x40x50 i tak samo - z pełnym wyposażeniem.
Starsza dzikawa, ale podobno już nie gryzie (tak mówi mój facet, ja sie jej autentycznie boje odkąd mając dzieci sie na mnie rzucała...), bardzo aktywna i raczej tylko mieszkanie w szklanej 'klatce' wchodzi w gre bo drewno i plastik przerabia na wióry. Młodsza to uroczy plastuś.
Baccara:
Amy:
Devona - Nie Mar 24, 2013 13:28
Sachma, zmień zdjęcia z poprzedniej strony na miniaturki.
Tak przy okazji dopiszę, że mój chomik nie chciał Mini Hamster Nature jeść , szczurom oddałam. Polecam tę nową wersję Hamster Crispy (nawet szczury dałyby się za nią pokroić, chociaż VL w ogóle nie jest u mnie "lubiana") i Bunny dla miniaturek (tę z mącznikami), zwłaszcza drugą.
sachma - Nie Mar 24, 2013 18:30
Off-Topic: | Cytat: | Sachma, zmień zdjęcia z poprzedniej strony na miniaturki. |
nie umiem korzystam z picasa i nie wiem jak to zrobić.. |
Luna
Devona - Nie Mar 24, 2013 19:08
Off-Topic: | Sachma, w poradniku napisałam, jak robić miniaturki w Picasie. Poczytaj i wtedy łatwo edytujesz swoje posty . Ze względu na to, że google zmieniło końcówki linków, "grupowe" robienie miniaturek może nie działać, lepiej każdą przygotować osobno. |
Ninek - Nie Mar 24, 2013 19:12
sachma, cudna jest!
A moje szukanie domu dla chomika już nieaktualne i jestem przeszczęśliwa! podrik weźmie Baccare
sachma - Nie Mar 24, 2013 19:28
trochę zdjęć młodej
Off-Topic: | <mogę edytować, bo przy okazji uczę się wstawiania tych nieszczęsnych miniaturek > |
Off-Topic: | <Devona, okazało się, że albumy miałam jako prywatne, przez co w ogóle nie miałam opcji "link do zdjęcia", jak zobaczyłam że powinnam mieć to zaczęłam kombinować i chyba się udało > |
mmarcioszka - Nie Mar 24, 2013 19:30
sachma, bardzo ładna
Groteska - Nie Mar 24, 2013 19:33
Prześliczny dżungarek!
Devona - Nie Mar 24, 2013 19:50
Sachma, świetna jest . Cieszę się także, że problem ze zdjęciami się rozwiązał.
Jak ja bym chciała mieć chomika .
Groteska - Pon Mar 25, 2013 18:59
"A" pokazuje uszyska
sachma - Pon Mar 25, 2013 20:29
Seba naprawił kołowrotek
Lunie się podoba Jak weszłam do pokoju to zasuwała jak szalona zastanawiam się czy jej jakiegoś akumulatorka nie podczepić zawsze to trochę darmowego prądu
sachma - Śro Mar 27, 2013 22:22
Taka słodka jestem
mmarcioszka - Śro Mar 27, 2013 22:33
Luna jest piękna.
A jaki ma do Was stosunek - ucieka, czy raczej pozwala się miętolić?
sachma - Śro Mar 27, 2013 22:42
jest ciekawska, raczej obserwuje, sama na rękę nie wejdzie, ale daje się miętosić
|
|
|