To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki IX

Layla - Sob Gru 04, 2010 08:37

To nie są ludzie Lavi :? Przynajmniej nie powinni być tak nazywani. Makabra.
Mangusta - Sob Gru 04, 2010 10:45

no i co? no i dostaną 12 godzin do odrobienia w jakiejś instytucji charytatywnej. wielce mi kara.
Sysa - Sob Gru 04, 2010 13:21

Tess, ale Joy urosła! :shock:
AngelsDream - Sob Gru 04, 2010 13:38

Sysa napisał/a:
Tess, ale Joy urosła! :shock:

Na żywo dopiero jest efekt.

Ukradliśmy 20 minut, normalne zakupy w osiedlowej Stonce. :mrgreen:

Szura - Sob Gru 04, 2010 17:23

Wróciłam do domu z Tonikiem. :mrgreen: :serducho:
AngelsDream - Sob Gru 04, 2010 17:26

Szura, transporter już u Was?
Szura - Sob Gru 04, 2010 18:13

AngelsDream, transporter przewiózł Tońka nawet - u DT ukradł innemu psu marchewkę, a nie chciałam, żeby zarzygał samochód, więc wylądował w transporterze. Rozmiarowo super. Dzięki. :)

Podróż zniósł super, przez 3 minuty popiskiwał, potem głównie spał i leżał. Na klatkę schodową wszedł, trochę niepewnie potraktował schody, ale w końcu dał się przekonać do wejścia na drugie piętro. Zwiedził już cały dom, teraz drzemie na łóżku koło moich nóg.

Pięknie mu w pomarańczowym. :mrgreen:

:serducho:

babyduck - Nie Gru 05, 2010 22:55

Ludzie to jednak mają nasrane we łbach. :evil: :evil: Ogłoszenie na allegro:
Cytat:
2 pieski i 4 suczki po rodowodowych rodzicach.
Mama - Entlebucher, tata - Duży Szwajcarski Pies Pasterski.
Połączenie rodziców daje niezwykle energiczne oraz przyjacielsko nastawione pieski.

Jak sobie wyobrażę, że z mojej małej Negry ma wyjść 6 szczeniaków Dużych, to mi się nóż w kieszeni otwiera :evil: :evil: :evil:

AngelsDream - Pon Gru 06, 2010 00:54

babyduck, napisałaś do właścicieli? Sądzę, że warto. Mogą nawet nie mieć świadomości ryzyka.

http://baaj.pinger.pl/m/4...konczenie-kursu

Nasze agilitowanie, jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć, zapraszam. Celar mistrzem cierpliwości, ja bym siebie zjadła.

L. - Pon Gru 06, 2010 00:57

sachma, ale w czipie powinien tez być adres, to gdzieś daleko ? nie ma szans tam pojechać i sprawdzić czy Ci ludzie tam mieszkają?
sachma - Pon Gru 06, 2010 01:04

L., jest adres - podobno poprosili straż miejską żeby tam pojechali - nic. Ja nie wiem o tych ludziach nic, bo to dane osobowe, nie mogą mi ich dać.. gdyby nie to, to już w piątek pojechałabym na spytki..
sachma - Pon Gru 06, 2010 09:30

no to będziemy mieli happy end - niedawno dzwonił właściciel psa :)
babyduck - Pon Gru 06, 2010 10:44

AngelsDream, zadałam kilka pytań jako osoba zainteresowana. Chciałam uzyskać info o pochodzeniu rodziców. Obawiam się, że o ryzyku takiego skojarzenia nie mogłabym pisać kulturalnie, bo mnie telepie.
PALATINA - Pon Gru 06, 2010 11:56

Ja mam ujawnione dane w bazie - Tzn. chciałam, żeby adres i numer telefonu były widoczne dla każdego, kto wpisze numer czipa mojego psa.
pituophis - Pon Gru 06, 2010 13:33

Mnie najbardziej przeraził ostatnio pomysł dolewania krwi sloughi do azawakhów "żeby były mniej dzikie i nie takie wsobne"... :roll: