To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki

Anonymous - Nie Paź 07, 2007 09:08

eee, możliwe, ja się nie znam - ale ten psiór wyglądał identyko jak to z fotek od pitu, ino miał trochę włosów na łebku :) nie wiem, śmieszny był ;)
kasia_123 - Nie Paź 07, 2007 09:59

nie koniecznie może chodzić o grzywacza :)

Meksykańczyk z gustowną grzyweczką ;)

Peruwiańczyk też z grzyweczką :P

jokada - Nie Paź 07, 2007 10:05

lol, jakie to straszne :shock:
kasia_123 - Nie Paź 07, 2007 10:07

jokada, to działa tak jak z fuzzami dla jednych są śliczne a dla innych okropieństwo :P
PALATINA - Nie Paź 07, 2007 10:15

Dla mnie to okropieństwo, mimo że już trochę do łysości przywykłam (Moja przyjaciółka ma hodowlę grzywaczy). :P
pituophis - Nie Paź 07, 2007 11:50

Dokładnie, obie rasy mogą mieć "czuprynkę" i trochę włosów na ogonie. Meksykańczyki są masywniejsze od peruwiańczyków, mają bardziej klinowatą głowę.
myaku - Nie Paź 07, 2007 11:53

Ten piesek na zdjęciu, co podała jokada jest obłędny *_* Ile mniej więcej taki pies kosztuje? Potrzebują jakiś specjalnych pielęgnacji? I jakie, z reguły, są z charakteru?
Anonymous - Nie Paź 07, 2007 12:08

Te na zdjeciach pitu sa ladne. Ale te co podaliscie na tej stronie wygladaja okropnie.
Po za tym glaskalam grzywacza chinskiego i to nic przyjemnego.. :?

H. - Nie Paź 07, 2007 13:13

kasia_123 napisał/a:
Meksykańczyk z gustowną grzyweczką ;)
oh fuj :?
Anonymous - Nie Paź 07, 2007 13:39

Iskierka.... umiera... okazało się że ma ostrą niewydolność nerek, a wyglądało to tylko na niegroźne zapalenie krtani.... prawdopodobnie zjadła coś w parku i się bardzo poważnie zatruła... jest po kroplówce i zastrzykach, dostałam kolejne dwie kroplówki do domu, jutro na 8 jedziemy do lecznicy.... pani doktor powiedziała, że potrzeba cudu, żeby z tego wyszła... bo udeje się z tego wyprowadzić psy ze wskaźnikiem czegośtam w okolicach 3-3,5 a ona w tej chwili ma już ponad 7 z hakiem..... jestem załamana.... psom się takie coś zdarza jak mają 13-14 lat, a nie póltora roku :cenzura:!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
falka - Nie Paź 07, 2007 13:41

mataforgana, :cry: tak strasznie współczuję... jejku trzymaj się :(
Anonymous - Nie Paź 07, 2007 13:43

siedze i rycze... powiedzcie że to tylko zły sen...
myaku - Nie Paź 07, 2007 13:52

mat, straaasznie mi przykro :cry:

http://www.youtube.com/watch?v=zGURyKrTgfs :shock:

devilline - Nie Paź 07, 2007 13:53

mataforgana, osz...
:przytul: Strasznie załuję że nie mogę nic zrobić :cry:

PALATINA - Nie Paź 07, 2007 13:59

mataforgana napisał/a:
pani doktor powiedziała, że potrzeba cudu, żeby z tego wyszła... bo udeje się z tego wyprowadzić psy ze wskaźnikiem czegośtam w okolicach 3-3,5 a ona w tej chwili ma już ponad 7 z hakiem.....

Kreatynina? niedobrze...

mata, trzymaj się! :przytul: