Archiwum - Pajączki ^_^
Lavi - Pon Gru 21, 2009 14:47
futrzasta, za ile sprzedajesz chromki?
futrzasta - Pon Gru 21, 2009 17:21
haha dopiero je wczoraj kupiłam więc nie sprzedaję na razie poczekam jesczze kilka wylinek
nezu - Pon Gru 21, 2009 22:16
Moja mała duma.
Pewnie też chłop, ale mam to w nosie i napawam się jej/jego urodą.
Nie, nie ma sucho.
Pajęczynę zbudowała pod sam szczyt swojego boxu i obficie zakamuflowała torfem, ale samo podłoże ma dobrze zroszone.
Poza tym to straszna panikara i po przeniesieniu do większego pojemnika po prostu przestała jeść i próbowała za wszelką cenę zwiać. Chyba lubi ciasnotę...
futrzasta - Pon Gru 21, 2009 22:23
yy aa eee kojarze z wyglądu ale nie pamiętam nazwy. ja bym też pryskała na pajęczynę żeby napić się mogła/mógł
nezu - Pon Gru 21, 2009 22:24
Ma wodę na ściankach, tylko niżej.
Ephebopus cyanognathus
futrzasta - Pon Gru 21, 2009 22:39
jakoś nie ciągnie mnie do agresorków agresja geniculaty w zupełności mi wystarczy
nezu - Pon Gru 21, 2009 22:52
futrzasta, a zdajesz sobie sprawę że chromki często też są charakterne po dorośnięciu?:P
Nie powiedziałabym, żeby to moje było agresywne.
Może się jej zmieni, ale na razie woli spierniczyć poza obręb mojego wzroku, niż atakować.
Jest L5.
A poza tym to jest 8nożna sprzeczność bo z jednej strony panikara, a z drugiej ciekawski stwór, co widać na przykładzie tej fotki.
Kiedyś była agresywna, jako L2 rzucała się na pincetę.
A teraz to takie nie wiadomo co.
Poza tym ja akurat lubię charakterne i szybkie pająki.
Ze spokojnych baranów to mi Kleszcz wystarczy.
Lavi - Pon Gru 21, 2009 23:12
futrzasta, a pytanko- gdzie kupiłaś chromki? Bo ostatnimi czasy chciałam nabyć jedną , w Olsztynie nikt nie miał a na przesyłke za zimno...;/
futrzasta - Pon Gru 21, 2009 23:18
no tak większość np na Brachypelmy mówi: żywe kamienie
wiesz chromki może i charakterne ale jak czytałam opis Twojego to: szybkie i skoczne. no dobra moja irminia też szybka a na razie nie zwiała
Lavi w Olsztynie, znajomy terrarysta rozmnożył
Lavi - Pon Gru 21, 2009 23:23
A nie wiesz może czy ma jeszcze lub będzie miał je na początku stycznia? Byłaś może na spotkaniu ogłaszanym na TCP w Olsztynie?
futrzasta - Wto Gru 22, 2009 00:00
ohoho no pewnie, że byłam. już 2 razy-same chłopy i ja tylko z kumpelą, no raz jesczze jakaś dziweczyna znana mi byla. zapraszam na kolejne będzie chyba 10 czy tam 17 nie wiem jeszcze.własnie tego kolesia tam poznałam a się okazało mieszka koło mnie. tylko wiesz...zimno na transport, ja je niosłam w polarze i w torbie przez jakies 10 min i bałam się ze zamarzną. ma jeszcze sporo a czy będzie sprzedawal nie wiem, myśle że tak
Lavi - Wto Gru 22, 2009 00:06
Ja tez mialam isc bo kolega z klasy mnie wyciągał ale zawsze mi coś wypadało;/ Taki Bartek, przy kości nieco, fan stomilu z murinusem i brachypelmą I własnie ten kolega z klasy mówił mi, że będą małe chromki w Olsztynie i mi załatwi, ale coś umilkł ;DD Pewnie od tego Twojego kolegi miał wziąć
Grucha - Wto Gru 22, 2009 06:36
nezu napisał/a: | futrzasta, a zdajesz sobie sprawę że chromki często też są charakterne po dorośnięciu?:P |
moja od L3 była małym agresorem Murinus przy niej wymiękał
futrzasta - Wto Gru 22, 2009 09:24
Grucha napisał/a: | nezu napisał/a: | futrzasta, a zdajesz sobie sprawę że chromki często też są charakterne po dorośnięciu?:P |
moja od L3 była małym agresorem Murinus przy niej wymiękał |
haha no nie powiem są ruchliwo napadliwe przynajmniej w opisach piszą że dla średniozaawansowanych a nie jak przy tym tamtym co zdjęcia wyżej dla zaawansowanych
Lavi napisał/a: | Ja tez mialam isc bo kolega z klasy mnie wyciągał ale zawsze mi coś wypadało;/ Taki Bartek, przy kości nieco, fan stomilu z murinusem i brachypelmą I własnie ten kolega z klasy mówił mi, że będą małe chromki w Olsztynie i mi załatwi, ale coś umilkł ;DD Pewnie od tego Twojego kolegi miał wziąć |
eee no tak mówimy o tym samym nie znam Bartka z imienia ale to pewnie ten o którym myślę, dużo nas tam nie ma. no to co? nastepnym razem wpadasz to z Olsztyna jesteś czy z Mikołajek?
O!przypomniało mi się, kumpela sprzedaje Grammostole aureostriata L7 ale pewnie odbiór osobisty bo na wysyłkę zbyt zimno
Lavi - Wto Gru 22, 2009 11:33
Mieszkam w Mikołajkach, uczę się w Olsztynie Razem z L. chodze do szkoły No pewnie, że wpadnę, a jak. Oby mi nic nie wypadło w ten dzień, bo jak na złość, zawsze jak jest spotkanie, to coś mi bzyknie przed nosem
|
|
|