Archiwum - Psiaki vol.VII
jokada - Pią Mar 19, 2010 15:36
ja miałam lekką panikę jak już pies przyjechał
bo ten kosmita wszędzie za mną łaził, a ja nie wiedziałam o co mu chodzi
i uświadomiłam sobie że to stworzenie to na najbliższe naście lat
a teraz mnie strasznie dopadło chcenie drugiego psa
i gdyby nie 'paskudny' TZ, to bym tydzień temu adoptowała cudną 3 letnią sukę z Cavalier Rescue
buuu, nie mogę o niej przestać myśleć
babyduck - Pią Mar 19, 2010 16:07
sachma napisał/a: | dla niego odcinam się od internetu | Nie, nie odcinaj się. My chcemy foty szkraba!
sachma - Pią Mar 19, 2010 16:10
babyduck napisał/a: | Nie, nie odcinaj się. My chcemy foty szkraba! |
będę wieczorami przyjeżdżała do domu żeby specjalnie dla was foty wgrać w Pruszczu już nie ma internetu, a tam będę mieszkać do póki nie opanujemy siusiania po kątach - niech leje na starą podłogę a nie nową i niech je ściany które i tak będą kute a nie świeżo pomalowane
magnes - Pią Mar 19, 2010 16:10
sachma, gratuluję, będziesz miała śliczną małą owieczkę. Jestem ciekawa jak zareaguje na szczury
sachma - Pią Mar 19, 2010 17:07
Magnes napisał/a: | Jestem ciekawa jak zareaguje na szczury |
będzie wielkie poznawanie, mam nadzieję że się dogadają - moje szczury nigdy psa nie widziały
quagmire - Pią Mar 19, 2010 17:19
Moje po raz pierwszy zobaczyły psa w ten poniedziałek - był u nas Celarek i co?
Nic - kota się bały na początku milion razy bardziej.
AngelsDream - Pią Mar 19, 2010 17:49
quagmire, ale wiesz - to Celar. On jest magiczny.
Tess - Pon Mar 22, 2010 01:44
My właśnie mamy za pasem pierwsze z trzech kwalifikacji do mistrzostw świata. Jest dobrze, ale nie ma co zapeszać póki co, poza tym muszę dokładnie policzyć zdobyte punkty.
Ale było naprawdę świetnie, wszystko, czego się najbardziej bałam, poszło bez problemu, dawno nie miałam tak udanych zawodów. No, może poza tym, że z jakiegoś magicznego powodu, trwały wczoraj do 22, a dziś do 21, a po powrocie do Warszawy musieliśmy wykładzinę rozłożyć i skleić na hali (klub organizujący zawody od pożyczył od naszego). Tym sposobem wróciłam o północy z zawodów 100 km od Warszawy.
Całe szczęście wygrałam 7kg szwedzkiej, ponoć bardzo dobrej jakościowo karmy, bo mój pies by głodował w najbliższym czasie.
Szkoda tylko jednego belga, suczka dostała wczoraj skrętu żołądka, całe szczęście częściowego, od razu ją zoperowali, na razie jest ok, ale słyszałam, że pierwszy tydzień po zabiegu to zawsze niewiadoma przy takiej dolegliwości.
W każdym razie będę potem miała filmiki Bezuwiuszkowe, jeśli ktoś chce, mogę jakiś wstawić.
sachma - Pon Mar 22, 2010 06:38
Tess napisał/a: | W każdym razie będę potem miała filmiki Bezuwiuszkowe, jeśli ktoś chce, mogę jakiś wstawić. |
Tess, jeszcze się pytasz? Pokaż
Słuchaj, kiedy ty planujesz być w Sopocie? bo patrzałam że kwalifikacje do MS są 12 czerwca, a 14 sierpnia to zwykłe zawody o.O
Tess - Pon Mar 22, 2010 13:20
sachma, bo zawody są dwa razy w sopocie.
Planuję być na obu, ale to nie jest na razie pewne, nie wiem, jak będzie z kasą i innymi psimi planami.
W takim razie filmiki wstawię jak tylko dostanę.
sachma - Pon Mar 22, 2010 16:06
Tess napisał/a: | sachma, bo zawody są dwa razy w sopocie. |
Wiem tylko jak rozmawiałyśmy mówiłaś o kwalifikacjach do MŚ - i wspomniałaś o sierpniu a wg rozpiski ZKwP w sierpniu są zwykłe zawody a kwalifikacje są w czerwcu i trochę zgłupiałam szczerze mówiąc
Tess - Wto Mar 23, 2010 00:28
Kwalifikacje są w czerwcu, zwykłe zawody, przy okazji wystawy są w sierpniu.
sachma - Wto Mar 23, 2010 21:27
Byłam i miałam na rękach moje maleństwo! Hodowczyni świetna, super się gadało, siedziałyśmy tam ponad 2h Jej suczki świetne, pachnące, zadbane i strasznie przyjacielskie maluszek mi wylizał rękę jest piękny spał mi przez całą rozmowę na kolanach przeciągając się, mrucząc i mlaskając

Niamey - Wto Mar 23, 2010 21:35
Fajny słodziak - czarrna owca A jakiej on jest wielkości, tak w porównaniu do szczura?
babyduck - Wto Mar 23, 2010 21:41
sachma, super! A kiedy go odbierasz?
|
|
|