Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
mmarcioszka - Nie Maj 13, 2012 21:14
Noxa, dużo Ci się jeszcze zmieści Helcia, ile piętrowych hamaczkow
Helcia - Nie Maj 13, 2012 21:16
mmarcioszka, bo moi chłopacy tylko takie preferują
mmarcioszka - Nie Maj 13, 2012 21:19
Helcia, moje paskudy też wolą te piętrowe
klimejszyn - Nie Maj 20, 2012 18:57
moje spełnione perfectowe marzenie :
mieszka w niej 6 ogonów jestem strasznie zadowolona z zakupu
mmarcioszka - Nie Maj 20, 2012 19:00
klimejszyn, a jak czysto
klimejszyn - Nie Maj 20, 2012 19:09
bo dopiero urządzona
ogony wlazły to już domki pozrzucały, karmę wysypały...
pospolita - Wto Maj 22, 2012 07:03
piękna klatka i taka duża
majlena - Wto Maj 22, 2012 13:26
nasza Perfect po kolejnym przemeblowaniu.
umeblowanie niestety nadal nie jest perfekcyjne. maszynę muszę wyregulować, więc hamaków pięknych i kolorowych brak. rur też jeszcze nie ma. ale chyba tragicznie nie jest. panny się nie skarżą
dla właścicieli takiej klatki:
koszyki o długości 30cm świetnie mieszczą się w przerwie między półkami.
kupiłam takie w biedronce, niestety już nie zdążyłam dokupić więcej.
jakby ktoś kiedyś widział gdzieś te półki do sprzedania oddzielnie (bez klatki) to proszę dać znać.
cytryn007 - Wto Maj 22, 2012 15:13
majlena, uu swietnie, zawsze chcialam miec taka szmatke na podlodze pod kuweta ze zwirkiem, ale moje paskudy nie umieja docenic niczego, tzn jedna nie umie, kazdy hamak wisi co najwyzej pol h, nastepnie zostaje pociety w kawalki i zaniesiony do kuwety/sputnika,rury. Dywanik skonczylby pewnie identycznie
Niamey - Wto Maj 22, 2012 15:18
oo, fajne te koszyczki, przydałyby mi się takie
Nashi - Wto Maj 22, 2012 22:59
Już dawno temu miałam wrzucić zdjęcia mojej "sto-czterdziestki", jak ją już umebluję. Niestety, do dnia dzisiejszego trzeba się było do nas pofatygować, żeby ten "wagon" (jak to mój tat mówi) pooglądać. Ale mam wymówkę! Dopiero dziś zainstalowaliśmy tarasy od zuuzuushii i klatka nabrała wyglądu, jaki planowałam od momentu, gdy ją kupiłam.
Off-Topic: | Proszę zwrócić uwagę na artystyczne wygięcie ciała Dżumy. |
Klatka bardzo fajnie się sprawuje, głownie dlatego, że szybko się ją czyści (mam na myśli codzienne zabiegi), dziewczyny już też się w niej zadomowiły. Ostatnio testujemy nową ściółkę - duże trociny i wysoka kuweta daje radę, wysypują się tylko troty wyniesione w zębach na wyższe piętra. Off-Topic: | Swoją drogą, nasze szczury uwielbiają trociny. |
mmarcioszka - Wto Maj 22, 2012 23:07
Nashi, fajna A co tak mało hamaczkow?
Kami - Wto Maj 22, 2012 23:18
Nashi, na zdjęciach wygląda na mniejszą. Fajnie się tarasy wpasowały.
Nashi - Śro Maj 23, 2012 06:13
mmarcioszka, z hamakami jest problem natury wieszania. Z racji otwieranego sufitu cięzko jest coś tak ulokować, żeby nie utrudniało dojścia do dna klatki. Ale na szczęście dziewczyny nie mają do mnie o to pretensji, bo śpią głownie w sputniku. Kami, też mi się tak wydaje, ogólnie jestem zadowolona z efektu.
Nashi - Śro Maj 23, 2012 13:55
Owszem, wiem, ze mogłabym zawiesić jakąś długą na 60cm tratwę (taka jest szerokość klatki), ale ja potrzebuję dojścia do dna kuwety, bo Dżuma roznosi jedzenie i przed podaniem następnej porcji karmy sprawdzam całą klatkę. Poza tym, jak już pisałam, mam szczury, które nie kochają hamaków, za to kochają sputnik i grzebanie w trotach.
|
|
|