To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol.VII

quagmire - Pią Mar 19, 2010 13:52

wiemy :mrgreen:
babyduck - Pią Mar 19, 2010 13:59

Doskonale wiem co czujesz, pamiętam swoją pustkę w głowie i drżące ręce, strach i ogromną radość. :mrgreen:

quagmire napisał/a:
wiemy
i cieszymy się razem z Tobą :mrgreen:
sachma - Pią Mar 19, 2010 14:06

babyduck, najgorsze że takie napady paniki dezorganizują mi wszystko.. nie wiem co to będzie jak tak jeszcze przez ten cały kwiecień będę nagle czuć że nie jestem gotowa :| całą noc nie spałam jak miałam się na niego zdecydować bo snułam różne scenariusze i wiecznie pojawiało się pytanie czy sobie poradzę, dziś rano znów panika - ale czym go karmić.. co będzie jutro ? nie wiem.. wiem że nad tym nie panuje i dopiero po czasie mogę sobie powiedzieć "kolejny atak paniki" ale nie zmienia to niczego.
quagmire - Pią Mar 19, 2010 14:08

Poradzisz sobie, ja to wiem :)
Nie panikuj - tylko się ciesz. Póki Ci butów nie pogryzie :DD

AngelsDream - Pią Mar 19, 2010 14:09

Z forum wilczakowego:

Cytat:
I jeszcze w kwestii świadomości swoich praw oraz zastraszaniu większości przez mniejszość.
W okolicy Jaktorowa /gmina Grodzisk Maz., woj.maz/ dzieci bogaczy z nudów uprawiają k/ weekendu polowania z samochodu. Zginęły już 44 psy. Też na oczach właścicieli i dzieci. Preceder ma miejsce wieczorami. Policja i wszyscy wiedzą, kto to robi, ale trzeba zrobić zdjęcia aut z tablicą rejestracyjną lub samego sprawcy. A tego nie zrobi nikt niezauważalnie /zmrok, lampa błyskowa/, bo ludzie się boją. Zaczyna na terenie brakować psów, w związku z powyższym "teren łowiecki" będzie się rozszerzał...
Tak wygląda rzeczywistość w centrum Polski...

Jestem ciekawa, co na te rewelacje tata Michała... Mnie to odstręcza od wyprowadzki za miasto jednak.

sachma, potem to mija. :P

sachma - Pią Mar 19, 2010 14:15

AngelsDream, ale jak polowania? że strzelają? czy rozjeżdżają? :shock: szok po prostu...

quagmire napisał/a:
Póki Ci butów nie pogryzie :DD

Mam nadzieję że szczenior nauczy nas chowania butów do szafek :P bo mama ciągle jęczy że nikt nie chowa :P

AngelsDream napisał/a:
sachma, potem to mija. :P

mam nadzieje że mi minie bo Seba już ze mną nie wytrzymuje :P

AngelsDream - Pią Mar 19, 2010 14:17

sachma, nie wiem - postaram się dowiedzieć.

To mija, naprawdę. I całe szczęście. :mrgreen:

Wysmarowałam artykuł o aporcie. Mam wrażenie, że nie napisałam połowy ważnych rzeczy. :roll:

sachma - Pią Mar 19, 2010 14:18

AngelsDream napisał/a:
Wysmarowałam artykuł o aporcie. Mam wrażenie, że nie napisałam połowy ważnych rzeczy. :roll:

poka :)

L. - Pią Mar 19, 2010 14:24

Off-Topic:
dobrze, że ja nie mam takiej paniki ;p ale to pewnie dlatego, że koty siedzą z matką 3 miesiące :P i jestem ciekawa czy on już na świecie. ostatnio jak z Elką gadałam to był jeszcze u mamy w brzuchu :shock: :-P

babyduck - Pią Mar 19, 2010 14:24

sachma, mi minęło jak wiozłam psa do domu. Wszystko wydało mi się takie oczywiste. Z drugiej strony niektóre rzeczy wręcz się skomplikowały jak się okazało, że psa nie można zaprogramować :lol:
sachma - Pią Mar 19, 2010 14:25

ja nie wiem.. moja koleżanka weszła na stronę ZKwP, znalazła ogłoszenie z trójmiasta, zadzwoniła, tego samego dnia pojechała i kupiła szczeniaka, jedzenie dostali od hodowcy, miski i obroże kupili wracając ze szczeniakiem w jakimś hipermarkecie.. a ja muszę rozplanować, mieć wszystko w domu zanim przyjedzie a i tak się denerwuje że o czymś zapomniałam.
quagmire - Pią Mar 19, 2010 14:27

Ale jak zapomniałaś, to dokupisz - przecież nic się nie stanie :mrgreen:
AngelsDream - Pią Mar 19, 2010 14:36

sachma, jest na blogu.

Dziewczyny mają rację - jak czegoś zapomnisz, to kupisz potem. :)

gratis - Pią Mar 19, 2010 14:36

sachma napisał/a:
a ja muszę rozplanować, mieć wszystko w domu zanim przyjedzie

Ja wolę jednak takie podejście niż dziki spontan :D

Biedna Sachma :glaszcze:
Aż będę musiała kiedyś poznac tego Brzydala, którego przyjście wytrąca z równowagi naszą forumową oazę spokoju. :lol:

sachma - Pią Mar 19, 2010 15:22

gratis, ja oaza spokoju? :D
ten brzydal kompletnie dezorganizuje mi życie , dla niego się przeprowadzam, dla niego odcinam się od internetu i boję się że jak teraz czegoś nie kupie to przez te 3 miesiące będę miała na tyle utrudniony dostęp do neta że przepadnie :P