To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki IX

satanka666 - Pon Lis 29, 2010 18:27

http://allegro.pl/diodowe...1336964460.html może takie świecidełka?
Sysa - Pon Lis 29, 2010 18:39

My też zimowo zawitamy ;)

jokada - Pon Lis 29, 2010 19:51

my mamy migające diodowe dyndadło - i ja dostawałam pier*ca jak to widziałam,
nie wiem jak się czuł pies jak to miał przy obrożny ;)

sprawdza nam się mała czołówka na szerokiej gumce, kupiona za jakieś pary złotych na allegoro
świeci na łapy i na ziemię (można tez ustawić na mruganie)

http://picasaweb.google.c...feat=directlink

Fauka - Wto Lis 30, 2010 13:11

Ja mam do was dziewczyny pytanie, wiele z was nauczyło psiaki "wstydź sie", jakim sposobem? ja próbowałam na nasmarowanie psu pyska pasztetem i kiedy łapą go ściągał klikałam, no ale czyścioch wielki, nie spodobało mu się to i jak widzi że chcę go smarnąć pasztetem to ucieka! :lol:
Jak mogę inaczej?

quagmire - Wto Lis 30, 2010 13:14

Fauka, z tego co pamiętam, dziewczyny naklejały plasterek.
satanka666 - Wto Lis 30, 2010 13:15

Fauka, ja przyklejałam mu taśmę izolacyjną na głowie ;p
AngelsDream - Wto Lis 30, 2010 13:30

satanka666, my tak samo. Baaj pada na bok i robi facepalma. :D
babyduck - Wto Lis 30, 2010 13:35

A jak nauczyć, żeby pies przytrzymał rękę na mordzie? Bo Negra miźnie się po oku i tyle. Jak jej nie nagrodzę to miźnie się raz jeszcze, a potem zaczyna oferować wszystko co umie.
AngelsDream - Wto Lis 30, 2010 13:43

babyduck, wydłużać czas? W sumie Baaj też nie wytrzyma z łapą na czole nie wiadomo ile, ale parę sekund potrafi. Możesz jej zawsze klikać dłuższe przytrzymania, zupełnie jak przy aporcie.

Nowy transporter Baajowy już jest, Celarowy raczej do wymiany na większy, przynajmniej ja tak uważam. W związku z przemeblowaniem nie ma już metalowej klatki i dziś, żeby to wilczakowe potworo wyciszyć, przypięłam go do łóżka, bo skończyły mi się pomysły. Ale przynajmniej nie próbował już w nocy przychodzić do łóżka.

babyduck - Wto Lis 30, 2010 22:32

Dzisiejszy wieczór upłynął na pakowaniu się do walizki:

Filmik 1
Filmik 2
Filmik 3

yoshi - Wto Lis 30, 2010 23:19

dzięki sat :D znalazłam dzięki Twojemu linkowi takie:
http://allegro.pl/trixie-...1304422762.html
a znajoma suczka ma dokładnie taką samą, i chyba na taką się zdecyduje. Nie wiem czemu teraz mnie na nie naszło, kiedy w bieli idealnie widać Toudiego :D więc na razie odłożę ten zakup.

W ogóle odkryłam wreszcie ten sklep krak-vet, tzn. znałam go już wcześniej ale nigdy nic nie zamawiałam. Jednak teraz gdy Toudi przeszedł na puszkowe i suche jedzenie, plus dodatkowo surowe lub gotowane - wszystko byle nie kurczaki. Sklep ten jest rajem :D dla mojego portfela, i dla mojego Michała, który jednak nie odczuwa tyle frajdy co ja czytając każdą etykietkę na puszce czy buszując między pułkami, z karmami, kolbami, zabawkami itd :D ... puszki Animondy za 3.99 które jak do tej pory najtańsze 400 gram widziałam za 6 zł. Acana 7.5 kilowa która w kakadu jest za 180 zł w krak-vecie w tej samej cenie jest 13.5 :D huhu :D Przesyłka przy zamówieniu powyżej 100 zł darmowa dla całej polski. Więc polecam :)

Wczoraj pierwszy raz w życiu widziałam Kangala, piękny, niesamowity i wielki. Byłam z Huxleyem i Bullym i więc nie mogłam sobie pomacać, chodź pani zarzekała się że łagodny, niestety Huxley z obcymi psami się nie dogaduję.
Oprócz tego mam nową psią miłość... Welsh corgi! Zafascynowały mnie potwornie, i pochłaniam o nich wszystko co da się wyczytać, niestety w Krakowie jest ich garstka.

agacia - Wto Lis 30, 2010 23:58

To jeszcze trzymaj kciuki by w krak-vecie bylo wszystko co zamowisz :roll:
Szura - Wto Lis 30, 2010 23:59

Ha, przez przypadek wróciłam dziś do domu z plastikowym transporterem. :lol: Dzięki A&A! Jeden problem z głowy.

W piątek odbieram pjesa. :serducho:

AngelsDream - Śro Gru 01, 2010 00:54

Szura, miłego użytkowania, mam nadzieję, że mimo zamykania gorszego typu, będzie dobrze. :kciuki:
Tess - Śro Gru 01, 2010 01:39

Szura, dziś wróciłaś ode mnie z nim, a jutro i tak mi pożyczasz. :P Póki co średni interes. ;)