To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki VIII

babyduck - Sob Lip 03, 2010 11:33

Dzisiaj udało mi się zmęczyć suczydło. I mieliśmy tylko jednego natrętnego adoratora :mrgreen:

jeszcze pełna energii

to, co Negra lubi najbardziej

odpoczynek w cieniu

i ciąg dalszy spaceru

agacia - Sob Lip 03, 2010 13:34

Bari sobie w nocy ściągnął wszystkie szwy i dzisiaj rano znów jechaliśmy z nim na szycie :/ Kołnierz który miałam po Azji okazał się za krótki, ale już ma większy i będzie miał go ściąganego tylko na spacery. Trudno. Za to Atos jest bardzo grzeczny i w ogóle się nie interesuje raną. Tylko na spacerach chodzi bardzo powoli, ale myślę, ze po prostu jest ostrożny.
sachma - Sob Lip 03, 2010 13:56

a my wróciliśmy od Pani Violi.. boże nie poznaje swojego psa :P i jest tak fajnie "napakowany" :D super wygląda :) zdjęcia jak wrócę ze sklepu ;)
yoshi - Sob Lip 03, 2010 14:29

ja też dzisiaj męczyłam Toudiego :D 5 godzin w na koniach, czego ponad dwie w terenie i nie ma psa :lol: :serducho: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
sachma - Sob Lip 03, 2010 21:56

no to jutro debiut w Olsztynie :) trzymajcie kciuki :P bo my nie lubimy ringówki :P
agacia - Sob Lip 03, 2010 22:21

:kciuki: trzymam, ale gdzie te zdjęcia? ;)
sachma - Sob Lip 03, 2010 22:26

agacia, nie dałam rady.. dopiero skończyłam pakować samochód.. ale będą jutro, już z ringu :P
nezu - Sob Lip 03, 2010 23:36

Losie...
Nigdy nie sądziłam że z Psoty da się wyczesać aż tyle futra.

Dopiero teraz zaczęła linieć.
Ale w takiej ilości, że zbieram żuchwę z podłogi...

Chce ktoś sweterek z psiej sierści? Mam pół worka na śmieci białoczarnych kłaków, a ona i tak wciąż linieje. oO'
Ale przynajmniej wygląda jak puszystka kulka. ;)

Tess - Sob Lip 03, 2010 23:43

To ja Wam coś powiem! Wreszcie mi się coś powiodło, prawdopodobnie około ósmego sierpnia będę miała moje super suczydło! I nie będzie to kooikerhondje, ostatnio było kilka wydarzeń, które stanowczo zraziły mnie do kupienia szczeniaka tej rasy. :<
nezu - Sob Lip 03, 2010 23:44

Tess, więcej szczegółów? :D
Tess - Sob Lip 03, 2010 23:54

nezu, owczarek pirenejski. :mrgreen: Na razie tyle, muszę się wszystkiego upewnić nim zacznę się konkretnie chwalić. ;)
Anonymous - Nie Lip 04, 2010 08:08

tess, a tak z ciekawości, co cię zraziło do kokecośtam?
AngelsDream - Nie Lip 04, 2010 08:41

Ciśnie mi się na palce, że 'podejście hodowców', ale Tess na pewno wszystko wyjaśni dokładniej, o ile będzie chciała. Ja tam popieram wybór jakiejkolwiek rasy, byle Natalii było z psem po drodze i wszystko się układało. Zniosłabym w porywach drugiego szetlanda, byle nie rzucał się na Baaja. :twisted:
Szura - Nie Lip 04, 2010 08:58

AngelsDream napisał/a:
Zniosłabym w porywach drugiego szetlanda, byle nie rzucał się na Baaja. :twisted:

Ja bym nie zniosła! :P

Ale pyrka popieram, moim zdaniem Tess z pyrkiem będzie szczęśliwa. ^^ Mimo że jest paskudny z wyglądu i dziwacznie szczeka. xD

pituophis - Nie Lip 04, 2010 09:46

Szura, pyrki są śliczne, ale niektórzy twierdzą że psychicznie bardzo wrażliwe i niewiele lepsze od szetlandów :( Tess, czy to prawda?

Gratuluję, wprawdzie żałuję że nie będzie to kooikerhondje, ale trudno, byleby Tess było z nim dobrze i vice versa!