To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. II

AngelsDream - Sob Wrz 26, 2009 15:22

nezu, toż to Natalia. ;)
nezu - Sob Wrz 26, 2009 15:26

Kot jej twarz zasłania ;)
Była w nowym domu Selawi, czy do niej kocię wróciło? :P

AngelsDream - Sob Wrz 26, 2009 15:31

nezu, celowo.

Co do jej domu ostatecznego, to szczegóły zna Natalia.

Mangusta - Sob Wrz 26, 2009 15:55

Dynialu, jakbyś mogła dodać w ogłoszeniach że jak się ktoś chce ze mną kłócić czy wypuszczać kota czy nie, to w ogóle niech się ze mną nie kontaktuje.
nutaka - Sob Wrz 26, 2009 15:59

Selawi wygląda jakoś tak jakos...egzotycznie ; D
komosa - Sob Wrz 26, 2009 16:06

To ja sie pochwale moim słonkiem. Przez brata zwana Durnowatą, bądź też Kocią Debilką ("kto sie czubi ten sie lubi"?), przez reszte rodziny Miśka.
http://img39.imageshack.u.../skanuj0022.jpg

Oli - Sob Wrz 26, 2009 17:03

LunacyFringe napisał/a:
genialna fota i ta mina "WTF?!" :lol:
nieee, to mina "jak mnie zaraz nie postawisz na ziemię, to zobaczysz armaggedon" :] :mrgreen:
Anouk - Sob Wrz 26, 2009 21:09

Mazoku, ok (;

Selawi jest boska!

nutaka - Wto Wrz 29, 2009 16:04

nowe wieści o Kiciuli... ; (

Cytat:
Ritak od jakichś dwóch tygodni cierpi na zespół falującej skóry nie wiem tylko, co jest tego przyczyną, bo wg miau i wetów najczęstszą przyczyną jest stres, choroba ta ma podłoże neurologiczne i w związku z tym koty dostają leki antydepresyjne albo anwet psychotropy, z tym że u Rity powód musi być inny, bo ona nie przeżywa żadnych stresów, wręcz przeciwnie. Także szkoda mi jej, bo widać, że jej to dokucza jeden facet pisał, że zfs może być spowodowany także elektryzującą się sierścią, także lekko moczę jej teraz sierść rękoma, żeby jej się tak nie elektryzowała.

i moze dzisiaj uda mi się pokazac Wam Hektorka.

Fauka - Wto Wrz 29, 2009 16:56

Moje odkarmiane maleństwo ma 3 tygoenie, robi się coraz fajniejszy i szkoda będzie się z nim rozstać. Nazwałam go Antionio :)

Anonymous - Wto Wrz 29, 2009 16:58

Fauka, ta druga fota cudo :serducho:
w ogóle jestem strasznie zakochana w tym kociaku, a Sylwce nawet tego tematu nie podrzucam, bo nasza silna wola byłaby jeszcze bardziej na próbę wystawiona... ech... niech on znajdzie dobry domek :kciuki:

Fauka - Wto Wrz 29, 2009 17:02

Ma trafić do znajomej mojej mamy ktora szuka kota wychowanego z psami, ma dom z ogrodem, lagodnego ONka i obiecała ze go wykastruje. Cięzko się nie przywiązywać do niego, w przeciwieństwie do persa on mruczy, i śpi na stopach i biegnie jak mnie widzi i się łasi i w ogóle :(
Devona - Wto Wrz 29, 2009 22:13

Komosa, cudna ta Wasza kicia :] .

Fauka, boskie to kocie :serducho: . Nie mogę za długo patrzeć, bo zanim się obejrzę, zapragnę mieć trzeciego kota ;) .

Fauka - Śro Wrz 30, 2009 11:21

L. - Śro Wrz 30, 2009 15:32

matulu, jakie to maleństwo :serducho: