Archiwum - Psiaki XII
AngelsDream - Czw Gru 01, 2011 16:20
EpKee, ja już go uwielbiam!
Anonymous - Czw Gru 01, 2011 16:23
sliczny na pychol
Lazanka - Czw Gru 01, 2011 16:25
EpKee, jaki uchatek fajny Imię samo Wam "przyjdzie" jak się trochę poznacie
Ninek - Czw Gru 01, 2011 16:38
| Szura napisał/a: | Negatywne reakcje mogą psa nauczyć nie sikać przy nas, zamiast nie sikać w domu... Mogą też sprawić, że gdy tylko poczuje potrzebę, to się pies zestresuje, a jak Angels napisała, sikanie rozluźnia i odpręża - a stresująca potrzeba znika.
A jak widziałaś, że jest nabrudzone, to byłaś zdenerwowana? Nawet wewnątrz siebie, nie na zewnątrz? U mnie w dwóch przypadkach poskutkowało całkowite 'wisi mi to', wewnętrzne, pies sika, ja spokojnie sprzątam, potem na wszelki wypadek z nim wychodzę. Wychodziłam często i nagradzałam.
U jednego psa to potrwa tydzień, a u innego kilka miesięcy, tak już jest. |
Ciężko sie nie wkurzać, jak sika np na kanape
Ale on sie tym nie przejmuje. Moge sie nawet na niego drzeć, a on nic. I leje przy mnie, to też dla niego nie problem.
satanka666 - Czw Gru 01, 2011 16:41
EpKee, ale fajny gratki!
babyduck - Czw Gru 01, 2011 18:32
https://picasaweb.google.com/lh/photo/HbwI1cG3RQjuKKCIfMviRNMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=embedwebsite - Boszsz, jaki uśmiech rewelacja Gratuluję!
Sorgen - Czw Gru 01, 2011 20:05
Bardzo sympatyczny mordulec A uchi cudowne
pituophis - Pią Gru 02, 2011 01:24
http://player.vimeo.com/video/32743760?autoplay=1
Fajnie zobaczyć w takiej roli "pierwota" a nie np. oklepanego husky
Szura - Pią Gru 02, 2011 08:50
pitu, husky też jest całkiem pierwotny jak na psa.
...ale fakt, oklepany.
Eleganckie wdzianko.
Ninek - Pią Gru 02, 2011 09:13
Fajny psiak, wygląda na zadowolonego
Chciałabym tak z Foxem pojeździć, ale nie mamy gdzie
Anonymous - Pią Gru 02, 2011 09:26
| Szura napisał/a: | | Negatywne reakcje mogą psa nauczyć nie sikać przy nas, zamiast nie sikać w domu... Mogą też sprawić, że gdy tylko poczuje potrzebę, to się pies zestresuje, a jak Angels napisała, sikanie rozluźnia i odpręża - a stresująca potrzeba znika. | mogą, oczywiście. Ale sa psy, którym trzeba powiedzieć nie gdy sikają w domu, bo tylko tak zrozumieją, że w grę wchodzi tylko dwór. I nie jest znęcaniem sie nad nimi. Metodę do psa, nigdy na odwrót.
EpKee, uszatka masz tak piękne, że aż zatrzymałam sobie zdjęcie (mogę, prawda? ). Jakie imiona bierzecie pod uwagę?
Szura - Pią Gru 02, 2011 09:30
Viss, mojego delikwenta podnosiłam jak sikał - odruchowo przestawał, a ja go sru na dwór.
yoshi - Pią Gru 02, 2011 09:31
Ninek a skąd jesteś?:>
Te wały po których mieliście ten zbiorowy spacer wydawały się całkiem przyjemne na jazdę rowerem
chyba że mówiąc "chciałabym z nim tak pojeździć" miałaś dosłownie ma myśli że tak jak ten koleś
babyduck - Pią Gru 02, 2011 09:32
| pituophis napisał/a: | | Fajnie zobaczyć w takiej roli "pierwota" a nie np. oklepanego husky | Ale z tego co widzę na filmiku, to husky występują w innej roli, niż ten "pierwot". Biec za rowerem może każdy pies.
Ninek - Pią Gru 02, 2011 10:06
| yoshi napisał/a: | Ninek a skąd jesteś?:>
Te wały po których mieliście ten zbiorowy spacer wydawały się całkiem przyjemne na jazdę rowerem
chyba że mówiąc "chciałabym z nim tak pojeździć" miałaś dosłownie ma myśli że tak jak ten koleś |
Brzeg, takie małe coś między Wrocławiem a Opolem.
Owszem, wały są fajne, ale najpierw trzeba do nich dojechać... A niestety na razie Fox przy rowerze nie pobiegnie, musi być luzem. A prowadzenie roweru i jego to byłaby masakra. Raz tak szłam, jak go zabrałam z przytuliska i to była moja najdłuższa droga z przytuliska
A kolejny spacer chyba jutro
|
|
|