To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?

Paulinx - Nie Mar 27, 2011 13:26

olus_165 napisał/a:
Zabiera mi notatki sprzed nosa :? Nie cierpi kiedy skupiam się zbyt dużo na nauce, a zbyt mało na nim :wink:

Haha, moje tak samo robią :mrgreen: Ale teraz sobie smacznie śpią :roll:

wrona99 - Pon Mar 28, 2011 20:03

cała trójca śpi :D
Martuha - Pon Mar 28, 2011 20:07

Moje latają na wybiegu :mrgreen:
Paulinx - Pon Mar 28, 2011 21:09

A mój (Diego) wrócił właśnie z przekupywania mojego 3-letniego bratanka do ścinania włosów :mrgreen: Szczurek spisał się świetnie, nic go to nie ruszyło od razu poszedł spać ^^ A z bratankiem doszło do tego, że chciał się ścinać, nie płakał i nie machał główką tylko pod warunkiem że ma szczurka pod koszulką.
Aktualnie wszystkie razem siedzą w misce i zajadają :lol:

Vaco - Pią Kwi 08, 2011 06:13

przekopują mi pościel :P
Afera1 - Pią Kwi 08, 2011 09:20

Moje śpią. :)
Anonymous - Czw Kwi 28, 2011 23:21

Nie jestem w stanie za bardzo określić co rąbią 2 z nich, bo za szybko się przemieszczają. Podejrzewam, że po prostu biegają i ganiają się bez konkretnego celu, natomiast trzecia szczura bardzo chce coś poniszczyć i dobiera się do gryzienia mojej torby :x Pewnie za 5 minut będą robiły coś kompletnie innego na przykład spały, jadły, domagały się głaskania i zabawy, ciężko nadążyć :)
Phina - Pią Kwi 29, 2011 22:02

Iris właśnie po mnie biega, obsikuje, podgryza i całuje. Lata w tę i z powrotem z szybkością błyskawicy, tylko co jakiś czas coś małego czarnego mi przelatuje przed oczami :mrgreen: Sofia, troszkę nieśmiała, została w klatce, Budzia patrzy jakby tu zeskoczyć w łóżka, a Binia.. cóż, Binia jak zwykle je :]
greenfreak - Pią Kwi 29, 2011 22:49

Wiekszosc leniuchuje, ale Rinka siedzi ze mna i robi mi stojki na ramieniu, bo juz wytrzymac nie moze :wink: Udziabala nieelegancko Chii dzisiaj i za kare slucha jak jej spiewam Perfect, a spiewaczka ze mnie okropna :twisted:
H. - Sob Kwi 30, 2011 10:59

greenfreak, dobrze jej tak :twisted: :lol: :wink:
Aiedail - Nie Maj 01, 2011 20:24

malibus lezy wtulony w moja piers, a jacki lezy w hamaczku i odpoczywa :)
Phina - Nie Maj 01, 2011 23:07

Te moje dwa małe robale dobierają mi się do ust i robią to tak nachalnie, a przy tym komicznie, że aż się popłakałam ze śmiechu :mrgreen: Po prostu wgramoliły mi się na twarz i obezwładniły. A teraz włażą pod bluzkę.. o rany, jak to łaskocze! :mrgreen:
mikanek - Wto Maj 03, 2011 15:25

trollują w najlepsze, jeszcze z godzinka/dwie i pierwsze obudzone pyszczki będą kierować się do miski :D
Tygrys66 - Wto Maj 03, 2011 20:10

moje właśnie badają nowy most między rajem (łóżko) a nudą (klatka z nowymi pierdółkami które mocowałam godzinę)... skupienie na pyszczkach i prześwitujące trybiki w mózgu...
mikanek - Wto Maj 03, 2011 21:13

zaczyna się wieczorne granie na pręcikach...mimo ponad 3 godzin śmigania :?