O szczurach ogólnie - Jakiej odmiany jest mój szczur? cz. II
Karmell - Pon Sty 14, 2013 15:50
Tabaca jest taka kremowa i dzisiaj zauważyłam, że ma białą plamkę na brzuszku (ledwo widoczna). Zrobiłabym zdjęcie, ale przez jej jasny kolor i mój słaby aparat nie będzie widać. Plama jest podobna do tej:
http://www.paperheartrats.com/berkshire.jpg
Czyli to S, S, champagne, Berkshire. Tak..?
A oto wąsiki Fety:
franka - Czw Sty 17, 2013 23:16 Temat postu: Określenie Czy ktoś mógłby określić jakiego są rodzaju ?
AngelsDream - Czw Sty 17, 2013 23:18
franka, scaliłam Twój post z odpowiednim wątkiem.
majlena - Czw Sty 17, 2013 23:22
franka, standard standard black husky
śliczne maleństwa. zobaczysz, jak się będą fajnie jaśnieć z wiekiem
wuwuna - Sob Sty 19, 2013 01:54
Karmell, jeśli Tabaka jest kremowa, nie zrudziała to jest beige. Jeśli ma biały brzuszek to będzie to berkshire. Ona ma ciemne brązowe oczka/ciemno rubinowe prawda?
Feta jest double rex
Karmell - Nie Sty 20, 2013 14:44
wuwuna napisał/a: | Karmell, jeśli Tabaka jest kremowa, nie zrudziała to jest beige. Jeśli ma biały brzuszek to będzie to berkshire. Ona ma ciemne brązowe oczka/ciemno rubinowe prawda? |
Ciemno brązowe. Prawie, że czarne.
franka - Pon Sty 28, 2013 22:15
dziewczyny trochę podrosły, opinia nadal taka sama?
Ninek - Pon Sty 28, 2013 22:23
Hmm, jaki to kolor? Zepsuty blutek czy coś innego?
franka, to black husky.
L. - Pon Sty 28, 2013 22:46
franka, obie są: standard black husky
Ninek, przychodzi mi kilka wariantów na myśl, ale raczej żadnej nie jest poprawny.
dla mnie ona w ogóle nie jest niebieska, szczególnie na 3 zdjęciu, bo na pierwszych dwóch chyba trochę kolor przekłamuje flesh (stąd złudzenie że jakiś związek z niebieskim to ma).
Ninek - Pon Sty 28, 2013 22:48
L., ona jest strasznie dziwna Na żywo niebieski widać, ale jest taki ciepły i częściowo rudawy.
Jej dzieci wyglądają tak:
L. - Pon Sty 28, 2013 22:55
Ninek, ja to bez bólu się przyznaję, że o tego typu kolorach mam wiedzę podstawową, bo siedzę w zupełnie innych.
lilac agouti?
Ninek - Pon Sty 28, 2013 23:00
L., no ja totalnie nie mam pojęcia co to takiego A fajnie by było wiedzieć, co sie ma w domu. Zwłaszcza, że prawdopodobnie u mnie zostanie na wieczny tymczas
Może ktoś jeszcze rzuci jakimś pomysłem.
L. - Pon Sty 28, 2013 23:04
Ninek, lilac agouti to kombinacja: agouti, enshlish blue i chocolate - więc pasowałoby, całkiem
wuwuna - Wto Sty 29, 2013 16:28
Ninek, ona ma oczka black, czy dark ruby? Trzeba je obejrzeć w bardzo dobrym naturalnym i zewnętrzym świetle.
Ninek - Wto Sty 29, 2013 16:38
wuwuna, a wiesz, że nie wiem? O naturalne światło teraz ciężko...
|
|
|