To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol. V

AngelsDream - Śro Lip 01, 2009 20:13

Tess, cóż począć? Psy rozdziela się wodą, ewentualnie ciągnąc za tylne łapy - może spróbuję? Na Baaju nigdy nie mialam okazji wypróbować. :twisted:
Oli - Śro Lip 01, 2009 20:14

AngelsDream napisał/a:
Z chlebem dla ptaków i zarciem dla kotów bezdomnych na deser.
O, to uwielbiam. U mnie na osiedlu wyrzucają spleśniały chleb. I kto to je? Oczywiście psy mieszkańców osiedla, bo kotów bezdomnych u nas nie uświadczysz (z resztą zaraz obok osiedla jest łąka z myszami, nornicami, jeżami itp. co koty chętniej zjedzą), a ptaki nie zjedzą spleśniałego chleba. Na dodatek jak kiedyś została ludziom zwrócona uwaga (wyrzucają konkretni mieszkańcy w konkretne miejsca) to się odgrażali i pojawiły się trutki na osiedlu. Porażka. Obecnie to zostało zgłoszone do administracji, że Ci ludzie zaśmiecają osiedle, ale jak narazie jest cisza, a ja z Korą i Duszkiem nadal trenujemy "fe" i "naprzód". :]
yoshi - Śro Lip 01, 2009 20:23

AngelsDream napisał/a:
Oli, to też racja. Dziś na trawniku widziałam pięć czy sześć słoików po różnych sosach, dżemach i kij wie czym. Psy tego nie wydaliły, więc wina ludzi, a kosz kawałek dalej jest i to nie jeden.

ostatnio, będąc z Toudim na plantach, mijaliśmy dwóch facetów siedzących na ławce, pijących piwo. Wypili, puszki zgnietli, i mimo tego że śmietnik mieli przed sobą, to puszki poleciały za nich, na trawe. :evil:
Szkoda że nie jestem na tyle odważna aby opieprzyć takowych.

Ale zadna z moich koleżanek nie wyrzuci na chodnik czy trawe, przy mnie jakiegokolwiek papieruszka, bo widzą na sobie mój morderczy wzrok :twisted: i wiedzą że nie wolno.

Oli - Śro Lip 01, 2009 20:27

yoshi napisał/a:
bo widzą na sobie mój morderczy wzrok :twisted: i wiedzą że nie wolno.
szkoda tylko, że same z siebie nie mają takiego "instynktu". Mnie jest głupio jak wyrzucam w krzaki ogryzek po jabłku czy pestkę jakąś, a co dopiero jakbym miała wyrzucić papier.
Fauka - Śro Lip 01, 2009 20:47

Asaurus, skończ proszę ten cyrk i przestań robić offtop wyszukując błędy w wypowiedziach Oli.
Oli, zaprzestań dyskusji z Asaurusem.

Z góry dziękuję.

sachma - Śro Lip 01, 2009 20:59

a teraz z innej beczki :P

czy ktoś z was ogląda ranczo wilkowyje? :D w odcinku gdzie Lusy podrzucają psy, jest kilka sztuk psiaków przypominających belga ale mają pół długą sierść i zachodzę w głowę co to za rasa.. oglądał ktoś? szukam ujęć z tymi psiakami ale nie mogę znaleźć.. no i ni jak nie pasują mi do żadnej odmiany belga..

Fauka - Czw Lip 02, 2009 12:40

http://zapodaj.net/938189eabc5b.jpg.html - to czekoladowe cudo szuka domu, 4 miesięczny labrador, komu? 8)
marlena91 - Czw Lip 02, 2009 14:25

Fauka śliczny ten labrador ze zdjęcia :serducho:
Ładny ma kolorek

nutaka - Czw Lip 02, 2009 17:57

a komu ogromniasty półtoraroczny owczarek środkowoazjatycki :roll: ? Do oddania jakoś za tydzien, na razie jedzie z moim bratem w góry a potem będzie szukał mu domu, bo właścicielka już go nie chce :evil: Teraz siedzi u mnie da działce (w cieniu oczywiście) bidak...

Głupie to dziewcze, trzymała to bydle w bloku w małym mieszkanku i wychodził tylko na siusiu...Dziewczynie się znudził i chce teraz kota.

Anonymous - Pią Lip 03, 2009 13:32

babyduck, ja bym baaaardzo chciała jeszcze uświadczyc zdjęć Majaka. Da się coś zrobić? :mrgreen:
babyduck - Pią Lip 03, 2009 14:12

Noooo, zobaczymy. Ale jak zrobię, to wrzucę dopiero w niedzielę wieczorem, albo w poniedziałek. Od jutra już nie będzie moja ;( Nie będzie lizania w stopy o 5.30 rano, nie będzie kupek w przedpokoju, nie będzie łapania motylków i wywalania się różowym brzuchem do góry.

Kolejny powód do smutku :cry:

AngelsDream - Pią Lip 03, 2009 14:50

babyduck, ale przecież będziesz miała swojego psiesa! :mrgreen:
babyduck - Pią Lip 03, 2009 15:28

Ano będę miała. Coraz bardziej podoba mi się hodowla, z którą wymieniam maile. Tutaj ich sunia Pumisia; http://www.czandoria.pl/gal-suka-pumi.php
H. - Pią Lip 03, 2009 15:35

babyduck, śliczna ta Pumi :mrgreen:
AngelsDream - Pią Lip 03, 2009 15:38

Ile jest Celara w Celarze?

Niestety, to nie są psiaki w moim typie, ale muszę przyznać, że strona hodowli wygląda zachęcająco.

Wyklikałam Baajowi ukłon, a Celarowi aport. Zaczęłam też klikać obieg. No i generalizujemy równaj.