To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. II

Bernadeta - Nie Wrz 06, 2009 13:11

katasza napisał/a:
Berna, nut, tylko zwroccie uwage na to, ze opisujecie dwa koty ktore wiekszosc czasu spedzaja na dworze, bez wlasciciela. Wiec nie potrzebowaly az tak waszego kontaktu

Kot mojej siostry też jest kotem wychodzacym,a śpi w łóżku z właścicielami,zresztą ten pierwszy też tak spał.Ten drugi to nawet gościom się garnie na kolana,jak widać we wszystki istnieją wyjątki. :wink:

Aleks1 - Nie Wrz 06, 2009 15:21

yoshi napisał/a:
mimo to sliczna, planujecie to zaszyc?

Planuję zaszyć ale na razie muszę poczekać bo weterynarz uważa że za mało waży :(

yoshi - Nie Wrz 06, 2009 17:23

no tak w sumie widac ze jest malutka kociczka :wink:
Anonymous - Nie Wrz 06, 2009 17:53

Na zlozonej kanapie kot moze sobie lezec chodzi o to by nie lezal w poscieli, a szczegolnie jak ja spie :)
Devona - Nie Wrz 06, 2009 18:28

Tamiska, jeśli masz jeden pokój, to nie liczyłabym na to, że kot nie będzie wchodził do łóżka ;) , to mało prawdopodobne.
Layla - Nie Wrz 06, 2009 21:37

tamiska, i tak ci wlezie do złożonego wyrka do pościeli :P I też radzę dwa koty, w końcu cały dzień siedzenia w domu samotnie to nie to samo, co z przyjacielem. A raczej do pracy będziesz wyjść musiała.
AngelsDream - Pon Wrz 07, 2009 15:33

http://psiakupa.blox.pl/2...ta-po-psie.html

:mrgreen: :serducho:

Mangusta - Wto Wrz 08, 2009 15:31

właśnie, co tam u niej?
yoshi - Czw Wrz 10, 2009 20:16

Mała :) )

I Puma... gdy była mała :wink:

AngelsDream - Czw Wrz 10, 2009 20:28

Mazoku, z tego co ja wiem, Selawi zamieszka we Wrocławiu, ale szczegółów nie znam. Tyle, że u Natalii jednak nie zachowywała się skrajnie inaczej niż u nas, ale to naprawdę fajna kicia - dla kogoś, kto poświęci jej morze czasu.
Aleks1 - Pią Wrz 11, 2009 17:09

Nowa fota moich kociaków :)
Postanowiły podzielić się łóżkiem:
Kizia na górze a piratka na dole :lol:

nutaka - Sob Wrz 19, 2009 22:41

http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=6112
Fauka - Pon Wrz 21, 2009 08:43

Jestem wściekła!
Przedwczoraj wróciłam o 21 do domu, wchodzę a mama trzyma kotka, małego kotka który ma ledwo oczy otwarte. Gówniarze go zabrały i przynieśli mi a że mnie nie było to zostawiły pod drzwiami, gdyby nie moja babcia któa wracała ze sklepu to nie wiem co by się mu mogło stać. Ochrzaniłam gówniarstwo i szukałam matki kociaka, dzieciaki kłamały jak z nut ciągle zmieniając wersje. Oczywiście matki nie znalazłam, zostałam z kotem. Okazało się że niedaleko mnie mieszka pani która rpacuje w schronisku, dała mi instrukcje co robć, butelkę i mleko dla kociąt. Mleko się kończy, jestem bez kasy - wydałam na weta. Mam dość. Kociak ma 2 tygodnie, był potwornie zapchlony. Podzwoniłam do fundacji, tradycyjnie żadna nie może pomóc.
Maluch będzie do wydania, jak ktoś chce to niech się decyduje, ma na to 6 tygodni.

Mangusta - Pią Wrz 25, 2009 10:12

kooomu kota?

nezu - Pią Wrz 25, 2009 18:19

Mazoku, nie znęcaj się nade mną, ja mam świra na punkcie burych kotów, a na razie nie mam nawet co marzyć o dokoceniu... ;(
Co to za rozbrajające maleństwo?... :serducho: