To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Szczurkowe gadżety

Martini - Sob Cze 23, 2012 00:08

Majszczur, nie wiem, czy chciałabyś produkty z tych materiałów, które oni tam oferują. Kość słoniowa, te sprawy.
Majszczur - Sob Cze 23, 2012 00:21

Martini, o żesz :/ a ja myślałam, że to jakie drewno egzotyczne, albo ewentualnie onyks.
Martini - Sob Cze 23, 2012 00:30

Majszczur, może tu akurat tak, ale chwalą się innymi materiałami, a nie drewnem:)
Nakota - Sob Cze 23, 2012 19:33

zuuzuushii, też chcę taki odcisk łapki! :serducho: Jak odbiłaś łapkę Vilho?
miss kludiik - Sob Cze 23, 2012 19:56

zuuzuushii, ja też byłabym chętna na takie odbicie łapki :)
Jest po prostu cudowna ta bransoletka :serducho:

zuuzuushii - Sob Cze 23, 2012 20:45

Bardzo mnie cieszy, że się podobają :mrgreen:

Nakota napisał/a:
Jak odbiłaś łapkę Vilho?
Pomalowałam łapki (pojedynczo - albo przednie albo tylne) atramentem (jest chyba lepszy od tuszu kreślarskiego) potem puściłam go aby przeszedł się po papierze. Odciski idealnie co prawda nie wychodzą, dlatego złożyłam z paru odcisków idealną łapkę :D no i oczywiście pazurki dodałam też od siebie bo nie wychodzą.

Potem oczywiście trzeba szczura wymyć, ale moje jakoś to przeżyły :P

Jeżeli jesteście chętne to mogłabym porobić takie bransoletki, kolczyki, breloki co tylko chcecie :mrgreen:
Dajcie mi tylko tydzień bo brakuje mi elementów do biżuterii :P

rysia.13 - Sob Cze 23, 2012 21:13

zuuzuushii napisał/a:
Jeżeli jesteście chętne to mogłabym porobić takie bransoletki, kolczyki, breloki co tylko chcecie

O jejuniu *3*
A za ile ? :D

miss kludiik - Sob Cze 23, 2012 21:16

zuuzuushii, Ja bym chciała bransoletkę a jakby te szkiełka (czy cokolwiek to jest :P ) było w kolorze czarnym bądź fioletowym to byłoby super :D
jancia - Nie Cze 24, 2012 00:09

zuuzuushii, no właśnie za ile? stwórz sobie bazarek...z takimi kolczykami i innymi gadżecikami no i oczywiście łapkami :) mega pomysł na biznes :) można też grawerować pod łapką imiona szczurków np. :)
taivas - Nie Cze 24, 2012 21:40

jancia.sz ma super pomysł, załóż bazarek. :) Będzie masa chętnych, w tym ja. :mrgreen:
jancia - Nie Cze 24, 2012 22:20

taivas, ja to już napalona jestem na te łapki na maxaaaa!
Nakota - Pon Cze 25, 2012 22:57

zuuzuushii napisał/a:
Jeżeli jesteście chętne to mogłabym porobić takie bransoletki, kolczyki, breloki co tylko chcecie :mrgreen:

Jeszcze się pytasz? Pewnie! Jestem bardzo, bardzo chętna na bransoletkę/wisiorek z odciskiem łapki :serducho:

gurumis - Pon Cze 25, 2012 23:09

ja też, ja też !
zuuzuushii - Wto Cze 26, 2012 01:03

ojeju, dziewczyny ale mi miło :oops: :serducho: No to jeśli chcecie mieć łapki własnych szczurów to do dzieła ! Czeeeeeekam na skany ;> ( zuuzuushii84@gmail.com )
Oczywiście będzie też u mnie biżuteria z normalnymi, autorskimi wzorami, również łapek (bo sama wiem ile to jest zachodu z tym aby uzyskać satysfakcjonujący odcisk ) :P

jancia.sz napisał/a:
no właśnie za ile?
szczerze, to nawet o tym nie myślałam jeszcze, bo robiłam to do tej pory tylko dla siebie i znajomych. Ale na pewno się dogadamy :mrgreen:
Muszę odwiedzić kolegę w pracy i za parę dni stworzę temat :D

jancia - Wto Cze 26, 2012 19:56

zuuzuushii, fajnie :) postaram się zrobić odcisk, ale zastanawiam się jak One to wytrzymają :) Freddie na pewno ze stoickim spokojem...ale Ed chyba pobije rekord w kwiczeniu:)