Ogonowy offtopic - Szczurkowe gadżety
Martini - Sob Cze 23, 2012 00:08
Majszczur, nie wiem, czy chciałabyś produkty z tych materiałów, które oni tam oferują. Kość słoniowa, te sprawy.
Majszczur - Sob Cze 23, 2012 00:21
Martini, o żesz a ja myślałam, że to jakie drewno egzotyczne, albo ewentualnie onyks.
Martini - Sob Cze 23, 2012 00:30
Majszczur, może tu akurat tak, ale chwalą się innymi materiałami, a nie drewnem:)
Nakota - Sob Cze 23, 2012 19:33
zuuzuushii, też chcę taki odcisk łapki! Jak odbiłaś łapkę Vilho?
miss kludiik - Sob Cze 23, 2012 19:56
zuuzuushii, ja też byłabym chętna na takie odbicie łapki
Jest po prostu cudowna ta bransoletka
zuuzuushii - Sob Cze 23, 2012 20:45
Bardzo mnie cieszy, że się podobają
Nakota napisał/a: | Jak odbiłaś łapkę Vilho? | Pomalowałam łapki (pojedynczo - albo przednie albo tylne) atramentem (jest chyba lepszy od tuszu kreślarskiego) potem puściłam go aby przeszedł się po papierze. Odciski idealnie co prawda nie wychodzą, dlatego złożyłam z paru odcisków idealną łapkę no i oczywiście pazurki dodałam też od siebie bo nie wychodzą.
Potem oczywiście trzeba szczura wymyć, ale moje jakoś to przeżyły
Jeżeli jesteście chętne to mogłabym porobić takie bransoletki, kolczyki, breloki co tylko chcecie
Dajcie mi tylko tydzień bo brakuje mi elementów do biżuterii
rysia.13 - Sob Cze 23, 2012 21:13
zuuzuushii napisał/a: | Jeżeli jesteście chętne to mogłabym porobić takie bransoletki, kolczyki, breloki co tylko chcecie |
O jejuniu *3*
A za ile ?
miss kludiik - Sob Cze 23, 2012 21:16
zuuzuushii, Ja bym chciała bransoletkę a jakby te szkiełka (czy cokolwiek to jest ) było w kolorze czarnym bądź fioletowym to byłoby super
jancia - Nie Cze 24, 2012 00:09
zuuzuushii, no właśnie za ile? stwórz sobie bazarek...z takimi kolczykami i innymi gadżecikami no i oczywiście łapkami mega pomysł na biznes można też grawerować pod łapką imiona szczurków np.
taivas - Nie Cze 24, 2012 21:40
jancia.sz ma super pomysł, załóż bazarek. Będzie masa chętnych, w tym ja.
jancia - Nie Cze 24, 2012 22:20
taivas, ja to już napalona jestem na te łapki na maxaaaa!
Nakota - Pon Cze 25, 2012 22:57
zuuzuushii napisał/a: | Jeżeli jesteście chętne to mogłabym porobić takie bransoletki, kolczyki, breloki co tylko chcecie |
Jeszcze się pytasz? Pewnie! Jestem bardzo, bardzo chętna na bransoletkę/wisiorek z odciskiem łapki
gurumis - Pon Cze 25, 2012 23:09
ja też, ja też !
zuuzuushii - Wto Cze 26, 2012 01:03
ojeju, dziewczyny ale mi miło No to jeśli chcecie mieć łapki własnych szczurów to do dzieła ! Czeeeeeekam na skany ;> ( zuuzuushii84@gmail.com )
Oczywiście będzie też u mnie biżuteria z normalnymi, autorskimi wzorami, również łapek (bo sama wiem ile to jest zachodu z tym aby uzyskać satysfakcjonujący odcisk )
jancia.sz napisał/a: | no właśnie za ile? | szczerze, to nawet o tym nie myślałam jeszcze, bo robiłam to do tej pory tylko dla siebie i znajomych. Ale na pewno się dogadamy
Muszę odwiedzić kolegę w pracy i za parę dni stworzę temat
jancia - Wto Cze 26, 2012 19:56
zuuzuushii, fajnie postaram się zrobić odcisk, ale zastanawiam się jak One to wytrzymają Freddie na pewno ze stoickim spokojem...ale Ed chyba pobije rekord w kwiczeniu:)
|
|
|