To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Planowane mioty - Miot "Magiczny" Happy Feet

wuwuna - Pią Paź 01, 2010 01:33

Biegnę donieść, że badanie ekg wyżej wymienionego kawalera jest idealne. :D
AngelsDream - Pią Paź 01, 2010 01:44

wuwuna, cudownie! :mrgreen:
gratis - Pią Paź 01, 2010 08:16

wuwunko, dziękuję. :mrgreen: :serducho:

Pierwszy krok już za nami. Jeszcze podstawowe badania Fiony przed. I kilka zakupów związanych z miotem. W planach także u mnie mały remont. A więc termin krycia - po 7.11 jest ostateczny. W tym czasie już wszystko będzie ukończone. Będę miała wszystkie potrzebne fanty do szczurzątek i baterię w wadze xD

Już bliżej niż dalej. :)

Fionę zaczęłam męczyc klikerem. To inteligentny szczur o małej pojemności mózgu. :mrgreen:
Załapała ideę klikera. Problemem u niej jest wybrzydzanie na smaki. Jednak wszystko idzie w dobrym kierunku. :D

Anonymous - Pią Paź 01, 2010 09:58

gratis napisał/a:
A więc termin krycia - po 7.11 jest ostateczny.
ekstra! będą styczniowe. :serducho: Dziękuję. :*
AngelsDream - Pią Paź 01, 2010 13:27

gratis napisał/a:
Fionę zaczęłam męczyc klikerem. To inteligentny szczur o małej pojemności mózgu.
Załapała ideę klikera. Problemem u niej jest wybrzydzanie na smaki. Jednak wszystko idzie w dobrym kierunku.

Masz za to u mnie wielki pomnik. Z czekolady i ciasteczek. :serducho:

wuwuna - Wto Paź 05, 2010 11:23

Mama Fiony

Tata Fiony

Babcia Fiony

olus0312 - Śro Paź 13, 2010 09:02

Babcia skradła mi serce, po takich przodkach będą genialne maluszki :serduszka: A co słychać u przyszłych rodziców?
gratis - Sob Paź 16, 2010 18:32

olus0312, wszystko w jak najlepszym porządku.
Za kilka tygodni (2-3) już Was będę zasypywac informacjami w pełni, z każdego dnia życia mamy, taty i tak dalej. :P

Wtedy zdam Wam pełne wyniki badań, skład diety Fiony i relacje w naszych mini "treningów" z nią. :DD

olus0312 - Nie Paź 17, 2010 12:10

gratis, czekam z utęsknieniem, listopad tuż tuż :mrgreen: choć obawiam się, że może nie starczyć dla mnie maluszka :(
gratis - Czw Lis 04, 2010 00:29

Dobru.

Moi Mili, chciałam tylko poinformowac, że krycie zaczynamy już za 4 dni!

Fionka mi trochę pociągała nosem, jak wszystkie moje szczury ostatnio. Jednak wylądowała na większej dawce scano i wydaje się byc w porządku. Jutro idziemy do weta jeszcze raz wszystko skontrolowac.

Swoją drogą poprosiłam najlepszą, według mnie, Wetkę na śląsku - dr Agnieszkę Junik [Nieużyłę] o opiekę nad miotem. Zgodziła się, więc mama, malce [i ja ^ ^] będą w najlepszych rękach.

Od razu piszę, że nie będzie mnie w domu 10-14 stycznia. Od piętnastego stycznia można mnie zamęczac mailami, postami, pw oraz sms'ami. :) Oczywiście i ja sobie nie odpuszczę zdawania Wam relacji z każdego grama więcej. :D

Myślę, że powoli można zaciskac łapki za zdrowie przyszłej mamy i owocne krycie.

quagmire - Czw Lis 04, 2010 11:08

Tak, zaciskam mocno i za tatusia też :kciuki: :kciuki: :kciuki:
olus0312 - Czw Lis 04, 2010 11:49

cudownie :mrgreen: strasznie się cieszę i kciukam mocno :kciuki:
madzook - Czw Lis 04, 2010 13:03

Kwiiiiik To już tak niedługo ^^
Karena - Czw Lis 04, 2010 13:46

yeeee :mrgreen: :kciuki:
Martuha - Pią Lis 05, 2010 11:57

Super wieści,trzymam mocno kciuki :kciuki: