Archiwum - Pajączki ^_^
marhef - Nie Sty 28, 2007 21:41
Off-Topic: | Tak, mnie, ale to nie jest miejsce na tego typu dyskusje.
Na przyszłość może powstrzymaj się od opowiadania tego typu historii, wtedy nie będziesz musiała się pytać, czy kogoś uraziłaś. |
sachma - Nie Sty 28, 2007 23:12
a moj pajak ma za zimno i cholera jesc przestala... moja Mefik mala .. teraz ja bardziej lubie , bo mimo ze to kedzior byla agresywna, a teraz taka grzeczna.. moge spokojnie robaka dac i wody nalac..
Anonymous - Nie Sty 28, 2007 23:13
sachma, masz pająka ? A myślałam, że Nezu ma... Grommostolę[?], i ona taka różowa jest
Mangusta - Nie Sty 28, 2007 23:32
hooo, to może dlatego moja Lasiodora nie jje? bo ma za zimno? hmmm
Juni, Nezu ma, grammostolę roseę, sama jej kupiłam
Anonymous - Nie Sty 28, 2007 23:35
Właśnie wiem, że szła od Ciebie, ale nie wiem jak się nazywała W sumie dochodzę do wniosku, że takie pajączki nie są złe...
Są roślinożerne jakieś?
satanka666 - Nie Sty 28, 2007 23:35
moja koleżanka ma... dwa
jak jej pokazałam w krk w sklepie czym je będzie musiała karmić to powiedziała "fuj... pewnie niedługo zdechną"
sachma - Nie Sty 28, 2007 23:39
Mazoku, pajaki jak maja zimno obnizaja metabolizm i przestaja jesc, mniej sie poruszaja.. one szaleja jak maja ciepelko
mowi wam to znany hodowca pajakow - ja - ktory nie pamieta nazw, ale wie ze w domu wychowala ponad 40 pajakow i sprzedala z zyskiem prawie wszystkie... tylko chromka nie przezyla skokow temperatury
Mangusta - Nie Sty 28, 2007 23:45
no to trzeba się będzie zaopatrzyć w jakiś lepszy ogrzewacz dla tych moich mend....
Juni napisał/a: | Są roślinożerne jakieś? | niet niestety, trzeba cierpieć i podawać robale...
satanka666 napisał/a: | "fuj... pewnie niedługo zdechną" | to po co kupowała w takim razie? przecież to jest niezły wydatek, nawet kędzior...
satanka666 - Nie Sty 28, 2007 23:48
chłopak jej kupił
sachma - Nie Sty 28, 2007 23:54
e tam... ja kupilam za 10zl ponad rok temu... teraz to co raz tansze sa.
najbardziej nie lubie swierszczy podawac.. maczniki jakos zniose... ale swierszcze.. toz kupilam 10sztuk i 4szt zniknely rozlaza sie strasznie... po za tym zjadaja sie na wzajem.. moje mialy jedzenie wode.. i nawet miejsce do chowania sie i i tak zamiast salaty wolaly kolege po za tym halasuja cale noce..
Mangusta - Nie Sty 28, 2007 23:56
no dlatego nie kupowałam świerszczy szlag by mnie trafił... karaczany lepsze... i przynajmniej też można je poobserwować
sachma - Nie Sty 28, 2007 23:58
ja kupilam bo w sklepie nic innego nie bylo... ale teraz sama sobie hoduje.. a swierszcze-uciekinierzy to byla ulubiona zabawa sp. Bandiego... uwielbial je ganiac po pokoju...
satanka666 - Pon Sty 29, 2007 00:00
mączniaki to te długie wijące się?
Mangusta - Pon Sty 29, 2007 00:03
mhm... samo smaczniuśkie białko i węglowodany
tylko młodszej musze kroić... samej jej się nie chce łapać...
sachma - Pon Sty 29, 2007 00:15
sa takie male robaki podobne do macznikow.. wiem ze jak sie je przerzuci do duzego opakowania to rosna wieksze po za tym jak masz hodowle macznikow (mloda - bo ja mam juz wymierajaca wiec prawie same zuki i duze larwy) to mozna sie doszukac takich malenstw.
|
|
|