To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Pajączki ^_^

marhef - Nie Sty 28, 2007 21:41

Off-Topic:
Tak, mnie, ale to nie jest miejsce na tego typu dyskusje.
Na przyszłość może powstrzymaj się od opowiadania tego typu historii, wtedy nie będziesz musiała się pytać, czy kogoś uraziłaś.

sachma - Nie Sty 28, 2007 23:12

a moj pajak ma za zimno :/ i cholera jesc przestala... moja Mefik mala .. teraz ja bardziej lubie , bo mimo ze to kedzior byla agresywna, a teraz taka grzeczna.. moge spokojnie robaka dac i wody nalac..
Anonymous - Nie Sty 28, 2007 23:13

sachma, masz pająka :D ? A myślałam, że Nezu ma... :P Grommostolę[?], i ona taka różowa jest :P
Mangusta - Nie Sty 28, 2007 23:32

hooo, to może dlatego moja Lasiodora nie jje? bo ma za zimno? hmmm :drap:

Juni, Nezu ma, grammostolę roseę, sama jej kupiłam ;)

Anonymous - Nie Sty 28, 2007 23:35

Właśnie wiem, że szła od Ciebie, ale nie wiem jak się nazywała ;] W sumie dochodzę do wniosku, że takie pajączki nie są złe...

Są roślinożerne jakieś? :P

satanka666 - Nie Sty 28, 2007 23:35

moja koleżanka ma... dwa :roll:
jak jej pokazałam w krk w sklepie czym je będzie musiała karmić to powiedziała "fuj... pewnie niedługo zdechną"

sachma - Nie Sty 28, 2007 23:39

Mazoku, pajaki jak maja zimno obnizaja metabolizm i przestaja jesc, mniej sie poruszaja.. one szaleja jak maja ciepelko :P

mowi wam to znany hodowca pajakow - ja - ktory nie pamieta nazw, ale wie ze w domu wychowala ponad 40 pajakow i sprzedala z zyskiem prawie wszystkie... tylko chromka nie przezyla skokow temperatury :/

Mangusta - Nie Sty 28, 2007 23:45

no to trzeba się będzie zaopatrzyć w jakiś lepszy ogrzewacz dla tych moich mend....

Juni napisał/a:
Są roślinożerne jakieś? :P
niet :P niestety, trzeba cierpieć i podawać robale...

satanka666 napisał/a:
"fuj... pewnie niedługo zdechną"
to po co kupowała w takim razie? :roll: przecież to jest niezły wydatek, nawet kędzior...
satanka666 - Nie Sty 28, 2007 23:48

chłopak jej kupił :roll:
sachma - Nie Sty 28, 2007 23:54

e tam... ja kupilam za 10zl ponad rok temu... teraz to co raz tansze sa.

najbardziej nie lubie swierszczy podawac.. maczniki jakos zniose... ale swierszcze.. toz kupilam 10sztuk i 4szt zniknely :/ rozlaza sie strasznie... po za tym zjadaja sie na wzajem.. moje mialy jedzenie wode.. i nawet miejsce do chowania sie i i tak zamiast salaty wolaly kolege :/ po za tym halasuja cale noce..

Mangusta - Nie Sty 28, 2007 23:56

no dlatego nie kupowałam świerszczy :roll: szlag by mnie trafił... karaczany lepsze... i przynajmniej też można je poobserwować ;)
sachma - Nie Sty 28, 2007 23:58

ja kupilam bo w sklepie nic innego nie bylo... ale teraz sama sobie hoduje.. a swierszcze-uciekinierzy to byla ulubiona zabawa sp. Bandiego... uwielbial je ganiac po pokoju...
satanka666 - Pon Sty 29, 2007 00:00

mączniaki to te długie wijące się? :oops: :mrgreen:
Mangusta - Pon Sty 29, 2007 00:03

mhm... samo smaczniuśkie białko i węglowodany 8)

tylko młodszej musze kroić... samej jej się nie chce łapać...

sachma - Pon Sty 29, 2007 00:15

sa takie male robaki podobne do macznikow.. wiem ze jak sie je przerzuci do duzego opakowania to rosna wieksze :P po za tym jak masz hodowle macznikow (mloda - bo ja mam juz wymierajaca wiec prawie same zuki i duze larwy) to mozna sie doszukac takich malenstw.