Planowane mioty - Miot "E" Rat's Troop
Katie - Sob Gru 09, 2006 10:59
Oooo, faktycznie super znaczenia
Popieram Viss, Goofy to najpiękniejszy szczur na świecie, Dream stanowczo zajmuje drugie miejsce Ale trzecie ma Waldo
Mi najbardziej podoba mi się pierwsza fotka, z minką w stylu "i spróbuj mi podskoczyć"
Jest szansa na to, że któryś synek będzie do tatusia troszkę podobny?
Pacyfka - Sob Gru 09, 2006 11:37
Dream nie dosc ze ma niesamowite znaczenie to jeszcze takie sliczne slepia Oj czuje ze beda piekne dzieciaczki po takich rodzicach nie moze byc inaczej
sachma - Nie Gru 10, 2006 14:00
Dzis przyjezdza Dream.... trzymajcie kciuki, zeby sie para polubila
wanna - Nie Gru 10, 2006 18:37
już zaczynam trzymać i chyba przez cały czas nie będę puszczała...
Anonymous - Nie Gru 10, 2006 20:51
Trzymamy, trzymamy. W koncu to w naszym wspolnym interesie Czekamy na wiesci o rujkowaniu.
sachma - Nie Gru 10, 2006 20:54
http://i24.photobucket.co...ma_87/niuch.jpg
Dream juz u mnie... pierwsze spotkanie skonczylo sie bojka... jutro ponowimy probe
Anonymous - Nie Gru 10, 2006 20:57
Alez on piekny!
Cola - Nie Gru 10, 2006 21:19
no
boski jest
nezu - Nie Gru 10, 2006 21:31
Moj biedny cieply kluch...
Mam nadzieje, ze to nie on zaczal te klotnie?..
Juz mi go brakuje..
sachma - Pon Gru 11, 2006 10:46
nie ... on tylko ja chcial obwachac, a ona zaczela piszczec w nieboglosy, wiec Dream probowal ja uspokoic, czytaj zdominowac, a ze El jest wieksza od niego, nie dala sie na szczescie nic sie nie stalo zainterweniowalam i oba szczury cale i zdrowe
a Dream jest boski! to ze El mnie nie ugryzla kiedy wkladalam lapy miedzy tlukace sie szczury to norma, ale to ze obcy szczur mnie nie ugryzl to dla mnie cos niezwyklego Jest kochany strasznie ciekawski, ale i mizianko ludzi - strasznie szybko sie zaaklimatyzowal
ale spokojnie juz niedlugo do ciebie wroci
FOTY!
Najpierw pokaze balagan w klatce kawalera...
Cala noc szalal - chyba chcial do dziewczyny... Ktora, mimo jego pieknej facjaty... Starala sie trzymac z dala od ukochanego .... On ciagle probowal... ale nie skonsumowali jeszcze zwiazku
dodano...
sceny jak z filmu...
Uciekajaca panna mloda...
po wyczerpujacych pogoniach Dream postanowil pospac troche na lozku... w tym czasie... El wyszla z ukrycia i zaczela skradac sie do miski... ale Dream byl czujny i juz chwile potem skradal sie do miski razem z El
przepraszam za jakosc, ale foty robione w trakcie nauki, z lozka...
nezu - Czw Gru 14, 2006 05:08
A ja cos wiem, ale nie powiem..
Dowiecie sie zapewne kiedy sie tu sachma zjawi..
Anonymous - Czw Gru 14, 2006 07:58
nezu, sadystko tak nie można
sachma - Czw Gru 14, 2006 09:03
no to ja pragne doniesc ze para wczoraj wieczorem zaczela konsumowac zwiazek... na poczatku El byla bardzo zniecierpliwiona, bo Dream nie wiedzial jak sie do tego zabrac... El co chwile do niego podpiegala i ustawiala sie , tak zeby bylo mu latwiej
Ale za to kiedy pan Dream nauczyl sie korzystac z przymiotow meskosci El byla w niebo wzieta Cala noc mialam orgie w pokoju w pewnej chwili myslalam ze klatke rozwala teraz Dream spi na dole na boczku z wyciegnietymi lapapi a El spokojnie lezakuje i obserwuje okolice
Anonymous - Czw Gru 14, 2006 11:31
Wow, to wspaniale Teraz niech Blondi bierze z nich przykład.
Anonymous - Nie Gru 17, 2006 20:11
no wreszcie:) kurcze bo mi brakuje tych małych różowych kluch na fotach:)
|
|
|