Planowane mioty - "Miot Cnót" of Anahata-szukamy partnerki dla Ever
susurrement - Sob Wrz 04, 2010 15:30
Asmena, aktualnie na forum SHSR został utworzony dział w którym jest uporządkowany spis imion wszystkich żyjących i nieżyjących szczurów rodowodowych.
i dokładnie to miałam na myśli pisząc, że można te imiona uporządkować inaczej - chociażby tabelka właśnie.
tak czy inaczej to chyba nie temat o tym, prawda? ...
nezu - Sob Wrz 04, 2010 15:44
Wszystkich chcących pomóc w organizacji pracy w stowarzyszeniu i z świeżymi pomysłami na każdy temat zapraszam tu:
http://shsr.szczury.biz/viewforum.php?f=3
I wróćmy do tematu przyszłych klusek lepiej.
Pyl - Nie Wrz 12, 2010 22:59
Ren, to ja już podjęłam życiową decyzję - zostaje Innocenty i Håber
Czemu dwa? To tak na wszelki wypadek, jakby Ci jakiś nadmiar facetów został w miocie
Pozostałe imiona są wolne (Elskov, Fortitudo, Tillid).
susurrement, odwaga i męstwo jednak przegrały z niewinnością i nadzieją. Ale może ktoś wykorzysta to imię, bo faktycznie jest śliczne. Przez nie aż tydzień zwlekałam z decyzją.
susurrement - Nie Wrz 12, 2010 23:26
buu niech mi ktoś zrobi tę przyjemność i nazwie jakiegoś malca Fortitudo
a co właściwie znaczy to imię?
Pyl - Pon Wrz 13, 2010 01:18
susurrement, Fortitudo - z łaciny siła, krzepkość, odwaga, dzielność, męstwo
Obiecuję, że jak się w miocie urodzi 16 facetów to wezmę trzech i trzeci będzie miał na imię Fortitudo Ale na razie ma być jeden, więc imię jest wolne
Anonymous - Pon Wrz 13, 2010 07:52
Pyl, długo długo nikt się nie zgłaszał, a teraz to mi lista pęka w szwach . Ale zobaczymy ile osób zostanie tak na prawdę, bo ludzie często się wykruszają w trakcie .
Cyranek był ostatnio przeziębiony, ale już jest zdrowy . Tylko za krycie to trzeba będzie ostro kciukać, bo Cyranek już młodzikiem nie jest, tłuszczyku ma z lekka w nadmiarze i tylne łapki słabsze jakie kiedyś. Mam nadzieję, że da radę...
susurrement - Pon Wrz 13, 2010 10:28
Ren, jak zobaczy moją królewnę to od razu siły witalne w niego wstąpią
Firewarrior - Pon Wrz 13, 2010 12:01
Ja dodam jeszcze, że Virtus jest zaklepany już Sesesese!
(Cyklo z Innego Forum się wita tak btw )
Pyl - Pon Wrz 13, 2010 12:26
Ren napisał/a: | Pyl, długo długo nikt się nie zgłaszał, a teraz to mi lista pęka w szwach |
Ren, nie rób mi tego, nie możesz mieć nadmiaru chętnych na samców, przecież imiona są dla mnie zarezerwowane dwa
A jak będziesz mieć chętnych to mój będzie tylko jeden samczyk I co będzie? Chłopak dwojga imion???
No i trzymam kciuki za Cyranka - mam nadzieję, że dobrze będzie wiedział o co chodzi i ochota będzie wystarczająca, żeby się na wiek nie oglądać
Niamey - Pon Wrz 13, 2010 12:28
susurrement napisał/a: | Ren, jak zobaczy moją królewnę to od razu siły witalne w niego wstąpią |
Firewarrior - Pon Wrz 13, 2010 12:49
Nie uciekaj przede mną, dziewko urodziwa,
Serceć jeszcze niestare, chocia broda siwa;
Choć u mnie broda siwa, jeszczem niezganiony,
Czosnek ma głowę białą, a ogon zielony.
Nie uciekaj, ma rada; wszak wiesz: im kot starszy,
Tym, pospolicie mówią, ogon jego twarszy;
I dąb, choć mieścy przeschnie, choć list na nim płowy
Przedsię stoi potężnie, bo ma korzeń zdrowy.
Skoro Kochanowski mógł, to Cyranek nie da rady?
susurrement - Pon Wrz 13, 2010 12:55
Firewarrior, padłam
Niamey, a Ty się nie śmiej moja kochana; Mabelle piękna i młoda, jakże Cyranek miałby się jej oprzeć?
Anonymous - Pon Wrz 13, 2010 14:48
Cyranek już miał jedną kobietę, więc raczej będzie wiedział o co chodzi xD
Pyl, po prostu się zdecyduj, czy chcesz jednego pana czy dwóch . Najwyżej będzie imię dwuczłonowe
susurrement - Pon Wrz 13, 2010 14:58
Ren, to żaden wyznacznik
ale będzie dobrze, da sobie radę z moją królewną.
Pyl - Pon Wrz 13, 2010 18:29
Ren, dusza już dawno podjęła decyzję, że ma być ich dwóch, tylko ten kretyn zdrowy rozsądek nie dopuszcza jej do pliku CV i do skrzynki pocztowej
|
|
|