Mioty urodzone - rok 2010 - Miot T Emerald Moon - 17.02.2010
emileczka - Pon Kwi 05, 2010 15:34
Trufla - waży ponad 140g, jest slodziutka ale troche plochliwa boi się biegać po całym mieszkaniu i nie chce przychodzić na wołanie, ale mam nadzieję, że szybko nauczy się od stada przyzwoitych manier
Trufla i Balbinka
Bel - Pon Kwi 05, 2010 15:36
emileczka, marzenie ściętej głowy Ale jest niesamowita... dumbulec....uhhh wymiziaj proszę za uszkiem
wushu - Nie Kwi 11, 2010 14:53
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=7325
Tu możecie zobaczyć co słychać u Tujki
Nienna - Nie Cze 27, 2010 13:41
Wrzucam przed chwilą zrobione zdjęcie Tami z pyszczkiem opartym na Nansy. Namiastka była akurat na innym piętrze i się nie załapała W tle widać białe futerko Watki z adopcji, ale ona jest nieśmiała i schowała nosek na widok obiektywu. Wszystkie razem tworzą bardzo zgrane stadko i są po prostu wspaniałe i urocze Zdrowie też dopisuje. Tami jest mniejsza od eNek, ale ma jeszcze czas, żeby nieco urosnąć. Tak czy inaczej nawet na zdjęciu widać różnicę w wielkości pyszczków. Taka po prostu jest drobna i delikatna, ot co Co nie przeszkadza jej szaleć i dokazywać!
Pozdrowienia dla rodzeństwa
zywym_trudniej - Nie Cze 27, 2010 18:46
Przesłodki widok. Babcia się rozpływa. Wymiziać dziewczynki ode mnie proszę
Nienna - Wto Cze 29, 2010 00:04
Dziewczynki wymiziane To prawda, że słodkie są niesamowicie
emileczka - Wto Sie 03, 2010 16:35
Trufla - nadal nieśmiała, ale za to jaka mięciutka
wushu - Pon Lis 08, 2010 12:53
Tujeczka z 3.11
Tujeczka jest mega słodką babeczką, robi się coraz bardziej miziasta. Miny też robi cukrowe. Jest bardzo milutka i delikatna, dostojna jak jej mama Peonia.
Rozsądna panienka rządzi stadem, jak trzeba to potrafi jednak doprowadzić nadmiernie szalejącą Nirvanę do pionu.
Ma wyjątkowo śliczny dziewczęcy pyszczek
zywym_trudniej - Sob Maj 28, 2011 18:14
Dostałam maila z informacjami że Tami z tego miotu ma problemy z serduszkiem. Nie wiadomo czy są to problemy natury genetycznej czy to tylko pojedynczy przypadek. Prosiłabym o baczne obserwowanie swoich pociech, a najlepiej zrobienia rtg kontrolnego.
wushu - Sob Maj 28, 2011 18:57
Da się wykonać. Powiedzcie mi tylko ile orientacyjnie kosztuje wykonanie rtg (Najlepiej w animie w Warszawie u dr Rzepki)?
susurrement - Sob Maj 28, 2011 20:28
wushu, wydaje mi sie, ze po takie aktualne informacje najlepiej dzwonic do lecznicy a nie na forum pytac
w animie rtg kosztuje ok 50 zl.
wushu - Pon Maj 30, 2011 18:36
a mi się wydaje (i się nie mylę - dziękuję ) , że na forum ludzie są pomocni i orientacyjnie mogą mi udzielić takiej informacji. Korona im z głowy nie spadnie
[ Dodano: Pon Maj 30, 2011 23:02 ]
Dr Rzepka zbadała dziś Tujeczkę i wszystko jest ok. Nie widzi wskazań by robić rtg. Oczywiście jeśli hodowcy się uprą, to zrobię
susurrement - Wto Maj 31, 2011 01:35
wushu, alez pewnie, ze nie spadnie. mialam raczej na mysli to, ze najbardziej aktualna bedzie informacja prosto z lecznicy
wushu - Wto Maj 31, 2011 16:08
Wiem, tylko się przekomarzam
[ Dodano: Sro Paź 05, 2011 16:02 ]
Tuja ma gruczolaka i w środę będziemy go wycinać. Będzie przy tym kastrowana.
Trzymaj kciuki rodzinko!
emileczka - Czw Gru 29, 2011 19:52
Trufla ma się świetnie, jest grubaskiem i mięciutkim przytulakiem
|
|
|