Mioty urodzone - rok 2014 - Narodziny miotu kontrolnego R2 SunRat's 

szlajfka - Sob Lis 22, 2014 11:51

| Cytat: | 	 		  | A Robin mój piękny huskacz już prawie cały wyhaszczał została mu tylko znaczona głowa zaszta już praktycznie biała co z beżowym łepkiemi wielkimi dumbo uszami daje komiczny efekt  | 	  

A mój Rubinek dostał pointa na czole. I łazi taki z ciemną czapeczką   
												 Oluś - Pon Lis 24, 2014 18:25
  Rokosz i Radziwiłł rosną w oczach i dokazują ile wlezie.    Rokosz zdecydowanie przoduje w psotach, a Radziwiłł mnie zachwyca swoim spokojem i tym jak niesamowicie lgnie do człowieka. No nie miałam jeszcze tak proludzkiego szczurzego dziecka.    

I Radziwiłłowi zaczynają wybarwiać się pointy.    

Papi - Pon Lis 24, 2014 23:31
  olus_165, ale on śliczny    

A Rubinka już cała biała   
												 Zizollo - Śro Lis 26, 2014 09:04
  Radziwiłł  
												 CptAgnes - Czw Lis 27, 2014 21:49
  Rocky zbielał dość bardzo, już ledwo widać jego znaczenie na łebku, wszystkich ustawia i rządzi, gdy ktoś się bije to leci i rozdziela braciszków. A Rambik trochę spokojniejszy i w dotyku jak zabawka z Nici    tylko on z całego mojego przedszkola potrafi usiedzieć chwilkę na kolanach, ale razem z Rockym wspinają się po zewnętrznej stronie klatki jak tylko się ją otworzy..jutro przed południem porobię zdjęcia, żeby w miarę jakieś światło było, dziś już próbowałam, ale są za szybkie   
												 Oluś - Sob Gru 06, 2014 19:38
  Rośniemy.   

Radziwiłł

Rokosz

Razem    

szlajfka - Nie Gru 07, 2014 00:33
  Wyglądają prawie jak dorosłe szczury! Chociaż mój Rubinek też już duuży. I poincik coraz lepiej widoczny!      Też muszę jakieś zdjęcia maluchom porobić i wrzucić  
												 SzczurLOVE - Wto Gru 16, 2014 01:21
  Robin też rośnie  
												 SzczurLOVE - Wto Gru 16, 2014 01:22
  Choć po nim to mam wrażenie że jeszcze mocno widać że dzieciak z pyszczka  
												 Oluś - Wto Lut 03, 2015 18:38
  Moje R-ki są szczurzymi ideałami.    Rokosz jest nieco "elektryczny" i bardzo ruchliwy, a Radziwiłł to 100% plastelinka i luzak.    

Radziwiłł

Rokosz

Razem     No i wiadomo, który rządzi.    

mmarcioszka - Wto Lut 03, 2015 18:57
  olus_165, super są te Twoje zdjęcia, zazdraszczam   
												 SzczurLOVE - Wto Lut 03, 2015 19:10
  Rokosz i Radziwił ślicznoty    My też się Robinkiem pochwalimy z którego wyszedł nam velveteen <3
												 szlajfka - Wto Lut 03, 2015 22:26
  A mój Rubinek łobuz straszliwy! Sikacz i gryzoń jak nie wiem. Ale też miziak jakich mało. Przychodzi, przytula się, chodzi za mną, wspina się po nogawce... Słodziak! Aż tak bardzo uczuciowego szczura to ja jeszcze nie miałam     A przy tym żarłok   

Wstawię kiedyś zdjęcia, obiecuję   
												 CptAgnes - Pon Lut 16, 2015 19:09
  Rambo mały spokojny aniołek, jednak wlezie wszędzie gdzie tylko chce, Rocky jak tylko przez sekundę na niego nie patrzę nagle dziwnym trafem już jest na stole i próbuje zwiać z pudełkiem smakołyków w pyszczku    

Jak już pobiegają chwilę to czasem Rambo okazuje się kochanym pieszczoszkiem       Pieszczoch
												 Mao - Pon Lut 16, 2015 20:09
  A Rusia to mały wypłosz trochę, ale jak się ją weźmie na ręce, to jest najgrzeczniejsza na świecie - kolejny sanrats-tuliszczur     

Trudno przejść obok klatki nie biorąc jej na ręce, kiedy ona stoi przy prętach i się patrzy  

| 

|  

|