Klatki i wyposażenie - Hamaki
Tulip - Pon Cze 23, 2008 00:27
moja panny nie gryza na szczesie hamaczkow ani do nich nie leja dlatego moge miec jeden hamak przez pol roku a prac wystarczy co miesiac, bo nawet go nie czuc
Natalia - Pon Cze 23, 2008 10:21
Zochna, ty się ciesz, ciesz, że nie czuć . U mnie czuć po 2 dniach...
Tulip - Pon Cze 23, 2008 12:20
Off-Topic: | za to moja szczurzyca opanowala sztuke otwierania klatki i juz dwa razy zbudzilam sie w nocy, patrze a moj szczur spi razem ze mna na mojej klatce piersiowej |
yoshi - Pon Cze 23, 2008 21:55
moj Floydzik, kiedys tak przez pol pokoju przelecial, bo przez sen, poczulam ze cos po mnie chodzi, i machnelam reka... no i szczurek odbil sie od sciany i spadl na ziemie. Ale nic mu sie niestalo dzieki bogu
polegalu - Wto Cze 24, 2008 00:15
U mnie tak miałam kiedy bidna w noge mnie dziabneła ( w formie zabawy) po czym wspoczyła na pościel a jak machnęłam noga to poleciała w góre ale na luzie.
Moja nie sika w hamaczki
artek_80 - Nie Lip 06, 2008 23:55 Temat postu: Co zrobić aby ogonki chciały spać w hamaku ?? Zrobiłem moim ogonkom hamaczek z polaru ale one kompletnie nie są nim zainteresowane. Widziałem tylko raz jak do niego weszły ale trwało to kilka sekund i uciekły z powrotem na dół klatki i tam śpią. Czy to normalne ?? Czy szczurek z wiekiem nabiera chęci leniuchowania w hamaku czy może trzeba go jakoś do niego przekonać ( np. kłaść tam jedzenie ) ??
Mangusta - Pon Lip 07, 2008 00:23
jeśli hamak jest nisko to mogą nie chcieć spać, z drugiej strony jest lato i może im po prostu za gorąco
Anonymous - Pon Lip 07, 2008 07:45
moj przez pierwszy miesiac zachowywal sie tak jakby w ogole hamaku nie widzial ale ktoregos dnia przyszlam a on juz w nim spal... nie wiem czym to jest spowodowane ale moze poczekac...
{VeTeR} - Pon Lip 07, 2008 09:54
u mnie to samo, stri 'udawal' ze nie ma hamaku. po paru dniach sam go kladlem do hamaku zeby sie przyzwyczail. a teraz nie pamietam od kiedy juz sam tam wchodzi
max 2 tygodnie i chlopaki beda spac w hamaku
Anonymous - Pon Lip 07, 2008 13:08
ja jak kladlam go do hamaku to na poczatku czul sie niepewnie i zaraz z niego uciekal a teraz z nim sie nie rozstaje ciagle tam spi hehe A Kreska przyszedl pozniej to od niego sie nauczyl gdzie najlepiej sie spi
ciacho - Pon Lip 07, 2008 13:12
Moje zdaleka omijająhamak, nawet nie chcą go dotykać a tak z ciekawości jak zrobiliście swoje hamaczki?
Oli - Pon Lip 07, 2008 14:16
Off-Topic: | Po pierwsze do kogo czego - hamaka, nie hamaku. Tak, wiem, czepiam się, ale niepoprawna odmiana działa na mnie jak płachta na byka... |
Po drugie, ja bym zmieniła miejsce zawieszenia albo zamiast hamaka zawiesiła norkę.
nutaka - Pon Lip 07, 2008 16:53
moje szczurki na początku wogóle nie uzywały hamaka a teraz bardzo często tam śpią, byc moze u Ciebie też jest to tylko kwestia czasu
Anonymous - Pon Lip 07, 2008 18:21
moje najpierw bały się hamaka, potem miały go w nosie (nie robiłam sama, był razem z klatką), potem jeden szczurek - jarek jak miał dość molestowania przez drugiego uciekał do hamaka i tam spał (bo drugi szczur - sheila - jeszcze wtedy nie umiał się spinać). potem już oba w nim spały, a potem.... go zjadły, a dokładniej odgryzły łańcuszki a szmatkę zaciągnęły na dół do gniazdka.
idaa - Pon Lip 07, 2008 20:31
ciacho napisał/a: | Moje zdaleka omijająhamak, nawet nie chcą go dotykać a tak z ciekawości jak zrobiliście swoje hamaczki? |
ciacho http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=1329
|
|
|