Archiwum - [Warszawa] 8 ogonków do oddania
ratzinger - Śro Mar 28, 2012 12:14
maluchy mogą być odebrane od matki 15ego.
a co z umową adopcyjną? cyber?
aha, nie ma niebieskich, są czarne ale, ze znaczeniami - Berkishire
quagmire - Śro Mar 28, 2012 12:50
ratzinger, jest poczta
Możesz wysłać mailem i poprosić kogoś o odesłanie dwóch podpisanych kopii, a wraz ze zwierzakiem wysyłasz jedną kopię umowy podpisaną także przez Ciebie.
Dolly - Śro Mar 28, 2012 12:57
ratzinger no kamień z serca. Mam nadzieję, że będę na Twojej liście z rezerwacjami. Zapraszam na wizytę PA jakby co
freyasouris - Śro Mar 28, 2012 14:08
Hm.. transport, no jak napisała Martini, jeśli do ok 20 będzie Kruszyna mogła być u Ciebie, jak ta życzliwa dusza mi pomoże to nie ma problemu, podobnież z umową, mogłaby mi ją dostarczyć a ja ją odeślę.
Gdyby coś było nie tak z transportem to mogłabym nawet sama po nią przyjechać
natkapatka - Śro Mar 28, 2012 14:56
Trzymam kciuki za wspaniałe domki
Szkoda, ze nie ma blusiów, bo tak mi się marzy......
Kasik - Śro Mar 28, 2012 17:54
A ja nie rozumiem, czemu aukcja nadal wisi. Uważam, że to nie w porządku, a temat powinien zostać zawieszony do czasu usunięcia akcji. Albo w lewo, albo w prawo, od rana było dużo czasu. Co nam po wyjaśnieniach słownych, skoro nic się nie zmieniło? Może i trochę to niemiłe z mojej strony, ale czemu mam komuś ufać na słowo, skoro czynami pokazuje co innego?
Kluska - Śro Mar 28, 2012 18:11
Temat zostaje zamknięty do czasu usunięcia aukcji. ratzinger skontaktuj się z nami poprzez PW w celu wyjaśnienia sprawy.
Aukcja została usunięta. Otwieram temat.
ratzinger - Śro Mar 28, 2012 21:31
pytania dla osób chcących adoptować ogonka znajdują się tu :
http://forum.szczury.biz/...p=480075#480075
wymagana będzie również umowa, a tu jej wzór :
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=4926.
Myśle że wiekszość o tym wie, ale wolałbym żeby nie było nie jasności.
Osobiście pierwszy raz w życiu oddaje ziwerzaki do adopcji, i chce to zrobić tak żebym mógł spokojnie spać, wiedząc że ogony będą miały dobre warunki, i potrzebną miłość.
przy najbliższej okazji dodam więcej fotek, postaram się również aby były troche lepszej jakości.Czekam aż maluchy wkońcu otworzą oczka, narazie tylko biegają, i śmiesznie podskakują
freyasouris - Śro Mar 28, 2012 22:04
Zdjęęęcia nie mogę się doczekać żeby zobaczyć małe dambolki... mrrr
ratzinger - Pią Mar 30, 2012 10:05
są słodkie oczy już otwarte, piękne uszka, albinoski mają czerwone oczka, a jeden ma nawet chyba odd-eye.
Fotki będą, jak tylko się przeprowadze, myśle że w poniedziałek.
Wybrałem już przyszłych opiekunów.
Nie dam rady ogarnąć wizyt przed adopcyjnych, odbiór osobisty mi wystarczy.
Dziękuje za zainteresowanie, i pomoc forumowiczom!
Szczurki będą do odbioru bodajże w piątek (Kiedy mam wolne).
freyasouris - Pią Mar 30, 2012 12:39
O, jak miło, że wszystkie śliczności już mają przyszłych właścicieli
Zazdroszczę, bo mniemam, że skoro na żadną pw nie dostałam odpowiedzi to się nie zakwalifikowałam. No, to szukam dalej jakiegoś samotnego, niechcianego dumbo... tak na przyszłość.
ratzinger - Pią Mar 30, 2012 12:46
freyasouris napisał/a: | O, jak miło, że wszystkie śliczności już mają przyszłych właścicieli
Zazdroszczę, bo mniemam, że skoro na żadną pw nie dostałam odpowiedzi to się nie zakwalifikowałam. No, to szukam dalej jakiegoś samotnego, niechcianego dumbo... tak na przyszłość. |
dostałaś PW, więc chyba już jesteś szczęściarą, i właścicielką DUMBOUCHA!
teraz pytanie, jest filmik dotyczący życia maluchów tylko jak mogę go dodać tu na forum, niestety nie mogę go dodać na YT, więc nie mam jak dać nawet linka. Dodam że filmik jest z telefonu, może ktoś wie jak zrobić aby filmik był dostępny, i do odtworzenia dla was? Może jakoś ujrzy światło dzienne?
freyasouris - Pią Mar 30, 2012 12:49
oj, oj, oj *-* dziękuję! właśnie dostałam ) Dumboszki! moje skarby na pewno się ucieszą z nowej koleżanki
Ja w sprawie filmiku niestety nie pomogę, jestem mało obeznana jeszcze z mechaniką tego forum
ratzinger - Pią Mar 30, 2012 12:54
Ehhh.. coś wymyślę z tym filmikiem, jest wart obejrzenia
Co do ciurków, są przesłodkie, próbuje się do nich nie przywyczajać.
freyasouris - Pią Mar 30, 2012 13:01
Życzę powodzenia, to na pewno trudne nie przyzwyczaić się do takich cudnych maleństw, które widzi się od ich urodzenia *-*
|
|
|