Archiwum - WARSZAWA- malutkie i duże DUMBO do adopcji
pizmol - Pon Gru 19, 2011 10:22
Tak, tak, maluchy są u mnie. Jeden mam nadzieję, że będzie mi dany na stałe Smrodki są kochane, trochę strachliwe jeszcze, ale dają się już wyciągać z klatki i same wyłażą na ręce jak akurat mają ochotę. Mają słodkie identyko mordki, które synchronicznie wysuwają z domku jak tylko coś usłyszą strasznie dużo jedzą a później chodzą z pęktymi brzuszkami. No i non stop się biją. Dzisiaj rano szarak ciągnął aguta za sierść na szyi żeby go sprowokować po czym malutka szaro-brązowa kulka szczurzego futra popiskując wtoczyła się do domku bez problemu dogadały się z naszym stadem wielkoszczurów narazie jeszcze czują respekt przed dużymi, ale się nie boją. Bardzo śmiałe są i ciekawskie.
Biedronka - Pon Gru 19, 2011 10:42
ok, dwa maluchy idą do natkapatka
jeden mam nadzieję zostanie u pizmol - mówiłam, że się zakochacie!!
maluchy są przecudowne!
nubijka super zdjęcia zrobiłaś maluchom
no dobra...a kto weźmie większego agutka!!??
pizmol - Pon Gru 19, 2011 10:44
Biedronka, wczoraj R. się zapytał, czy może nie możemy zatrzymać ich wszystkich jeszcze się nie rozbierze z kurtki a już otwiera im klatkę i mizia wpadł po uszy. Ale nie ma się co dziwić... Nowi właściciele będą mieli super pociechę z nich. A mi serce pęknie jak będę ich oddawać
Biedronka - Pon Gru 19, 2011 11:41
pizmol, jeden dla Was, ale dwa już zarezerwowane!
no to jest minus DT...że często z DT robi się DS
ale obiecuję, że Ci jakiegoś fajnego jeszcze znajdę!!
pizmol - Pon Gru 19, 2011 11:43
nie ma miejsca na wszystkie jednego upchniemy ale trzech już nie. a szkoda... bo bym je porwała, zniknęła z forum, przestała się odzywać i zachowała wszystkie dla siebie... my precious...
FeelFree - Pon Gru 19, 2011 13:22
śliczna ta starsza:)
Oli - Pon Gru 19, 2011 14:07
Biedronka napisał/a: | no to jest minus DT...że często z DT robi się DS | ja będąc psim DT zawsze sobie mówię na głos, że mam być DT, a nie kolekcjonerem psów i działa
maluchy cudne, a u nas w temacie foty Gustawa http://forum.szczury.biz/...1319&start=3630
renett - Pon Gru 19, 2011 14:12
Normalnie nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia, PRZECUUUDOWNE te pannice
natkapatka - Pon Gru 19, 2011 14:18
pizmol, u Ciebie moje maluszki są Mowię corci i od razu słysze "goła dupka" hihihi wiesz o co chodzi......
Nie martw się trafią do nas a my je bedziemy bardzo kochać
Jeszcze troszkę i bedą my precious...
pizmol - Pon Gru 19, 2011 14:23
natkapatka, ano są u mnie łobuzują chociaż jeszcze nie włączyły im się instynkty niszczycielskie i nie pożarły nawet kołdry, w której długo buszowały są kochane tylko zacznij już robić zapasy bo jedzą jak mała szarańcza. masz już imiona??
orzelcia - Pon Gru 19, 2011 17:07
są jeszcze dziewczyny do wzięcia?
nubijka - Pon Gru 19, 2011 19:15
Biedronka- nie pozwalaj mi brać więcej szczurów na tymczas....nie wiem jak oddam mamuśkę wczoraj jak mi zasneła na rękach- to poczułam nić porozumienia między nami....a maluchy- jak mi wlazły za bluzkę i zasnęły, to wróciło to- co miałam z moimi bliźniaczkami jak były małe ((( Im dłuzej sa u mnie....tym trudniej mi je oddać ((
Jest kilka osób zainteresowanych- ale nie ukrywam, że zalezy mi na dobrym domku- przed świętami, tzn. do 22 grudnia, bo inaczej będę musiała uszczęśliwić nimi Oli na święta a ona sie moze w nich zakochac i zostawić sobie
Oli - Pon Gru 19, 2011 19:17
nubijka napisał/a: | a ona sie moze w nich zakochac i zostawić sobie | przy obecnych problemach zdrowotnych mojego psa to nie ma szans żebym się zakochała, jednak finansowy rozsądek musi wziąć górę
natkapatka - Pon Gru 19, 2011 19:55
pizmol, imion jeszcze nie wymyślilyśmy.
nubijka - Pon Gru 19, 2011 20:01
natkapatka- to ja proponuję: TYTUS, ROMEK I ATOMEK
|
|
|