Grupowe zamówienia z e-sklepów - Wspólne zamówienie z www.littlepetwarehouse.co.uk
Karena - Sob Wrz 10, 2011 00:28
Agusia, ufff!
wushu - Sob Wrz 10, 2011 01:28
no uf, uf...
Bel - Pon Wrz 12, 2011 09:10
agu i jak tam?
Agusia - Pon Wrz 12, 2011 10:34
Czekam aż paczka dotrze do mojej koleżanki w UK.
Dam znać.
Ogolnie bylo straszne zamieszanie, bo musialam wysylac maile do kuriera i do firmy gdzie skladalismy zamowienie, bo tylko oni mogli zlozyc reklamacje.
Okazalo sie, ze kurier zostawil paczke pod blokiem!!!
Tu finalny mail:
Hello
We have today chased up Becky at DPD
I am really sorry, it appears the driver has left this outside the front door of your block of flats which is totally ridiculous and hardly the "safe place" indicated by him.
We will be dealing with this separately as it is unacceptable. There was also no note on your parcel to leave anywhere so it should not have been left in the first place.
In the meantime would you be happy for us to send you a replacement parcel ?
Please accept our apologies for this mess.
Kind regards,
Rowena
Bel - Pon Wrz 12, 2011 11:03
gratulacje dla kuriera a myślałam, że tylko u nas tacy popaprańcy a jak transport potem?już coś masz?
quagmire - Pon Wrz 12, 2011 11:11
Bel, to chyba jednak zostawienie paczki u sąsiada to luz, w porównaniu z zostawieniem jej pod blokiem
Dobrze, że się jakoś rozwiązało.
Agusia - Pon Wrz 12, 2011 11:21
Bel napisał/a: | gratulacje dla kuriera a myślałam, że tylko u nas tacy popaprańcy a jak transport potem?już coś masz? |
Może kurierem był polak
Wlasnie szukam
Bel - Pon Wrz 12, 2011 11:37
Agusia, bez nerwów lepiej ma spokojnie byle by cała paczka dojechała
Agusia - Czw Wrz 15, 2011 14:43
Dostaam wiadomosc od kolezanki z UK
Cytat: | siema! No wiec w koncu dostalam paczke. Jest duza ale niezbyt ciezka.
Wymary ok 50-50-40. Waga 5kg.
wysylam Ci linka do kuriera. Ceny sa wszedzie podobne. Zamow go wpisz adresy i zaplac. Tak chyba najlatwiej. Mi pasuje zeby przyjechali i odebrali: w piatek np. po 14 np albo w weekend albo w kazdy dzien tygodnia przed 8.50 rano albo po 19. Buzki. daj znac
http://www.interpaczka.pl...order_DataTable |
Wracam w pon z urlopu, to sie tym zajme.
Towar dojedzie do Gdyni, czy ktos chce tam odebrac?
Reszta pojedzie do Wawy do Bel.
Dziekuje wszystkim za platnosci, przykro mi, ze tyle to trwa.
Swoja droga, sa juz lavy? Moze domowimy
pszczoła - Czw Wrz 15, 2011 14:54
Super extra
wushu - Pon Wrz 19, 2011 18:38
Fajnie, że doszła do tej Twojej koleżanki. Ja już się doczekać nie mogę aż upchnę rzeczy do klatki bo ciągle jest pusto w niej...
Niech idzie ta paka i powodzenia z transportem
edit 22.09
Nie żebym poganiała, ale coś wiadomo o transporcie?
Bel - Pią Wrz 23, 2011 22:02
aga jak transport?
Agusia - Pią Wrz 23, 2011 22:15
Rabat jaki nam przyznali to £20.61, koszt wysylki do PL to 25,54 GBP
Paczka wychodzi w pon 16.09 do PL.
Tego samego dnia jak dojdzie do Gdyni przesyłam ją do Ciebie.
Problem jest w tym, ze kurierzy co odbieraja paczke oczekuja ze bedzie siedzialo sie w domu od 8-17 i czekalo az jasnie kurier przyjedzie po paczke, ech
wushu - Sob Wrz 24, 2011 11:05
To może warto wziąć/dać kurierowi nr telefonu i zgadać się z nim kiedy będzie. Powinien zrozumieć. A i w jego interesie też być to powinno bo ma pewność, że Ciebie zastanie.
I rozumiem, że chodziło Ci o 26.09
Agusia - Sob Wrz 24, 2011 16:03
wushu napisał/a: | To może warto wziąć/dać kurierowi nr telefonu i zgadać się z nim kiedy będzie. Powinien zrozumieć. A i w jego interesie też być to powinno bo ma pewność, że Ciebie zastanie.
I rozumiem, że chodziło Ci o 26.09 |
Jasne, to byloby ok, ale oni nie chce sie na to zgodzic. Nie ma takiej możliwości, kurier nie kontaktuje sie telefonicznie i nie mozna ustalic innego przedzialu niz 9-17
W momencie gdy w domu nie bedzie odbiorcy kurier za ponowny przyjazd chce 15 funtów
|
|
|