To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1

smeg - Sob Mar 24, 2012 07:47

cynia, masz hamaki zawieszone na te silikonowe kółka do wieszania zasłony prysznicowej z Ikei? :mrgreen: Nie jedzą Ci tego?
cynia - Sob Mar 24, 2012 07:54

smeg, one nawet hamaków nie tykają ;) Mają do gryzienia szarą rurę widoczną na zdjęciu i chętnie z niej korzystają :D Na razie. Z wiekiem może im się zmieni, wtedy będę myśleć.
quagmire - Sob Mar 24, 2012 08:13

cynia, uwielbiam Twoje liny. Zamierzam podejrzeć ;)
Asaurus - Sob Mar 24, 2012 11:06

cynia, niezły patent z zawieszkami. Tylko bym przyciął albo osłonił śruby w zawiasach przy wejściu.
Velvitka - Sob Mar 24, 2012 11:15

Zdjęcia było robione bez chłopaków, świeżo po przemeblowaniu :)

http://imageshack.us/f/171/obraz029om.jpg/

cynia - Sob Mar 24, 2012 11:22

Asaurus, wiem, coś muszę zrobić z tymi śrubami, tylko na razie nie mam pomysłu co tam założyć (bo jak przytnę to będą ostre)
Kasik - Sob Mar 24, 2012 11:32

Velvitka, jakoś pusto na dole. Dodaj tam kilka hamaczków, koszyczków i będzie super ;)
Velvitka - Sob Mar 24, 2012 11:44

Kasik no ja sobie zdaję sprawę że moja klatka dość biednie wygląda na tle innych :) ale moje chłopaki tak na prawdę nie korzystają z dużej ilości hamaków, więcej niż dwa były by bez użyteczne. Wcześniej miały tam gałęzie i kask, od wczoraj mają wielkanocny koszyczek i kawałek butelki po żywcu zobaczę na ile to się sprawdzi :) chciałam im trochę zmienić wystrój :) aczkolwiek nie mówię że czegoś tam jeszcze nie wymyślę ale raczej to nie będzie kolejny hamaczek :)
quagmire - Sob Mar 24, 2012 19:05

Fajnie wygląda XLka z szarą kuwetą :)
Niamey - Sob Mar 24, 2012 22:35

Klatka po lekkim przemeblowaniu. Ze względu na dwa niesprawne szczury, najwyższa część klatki została całkowicie oddzielona i urządziłam tam oddział geriatryczny. W pozostałej części mieszka 7 szczurów.

mmarcioszka - Sob Mar 24, 2012 22:39

Niamey, śliczne ;)
Aleks1 - Sob Mar 24, 2012 23:24

Niamey.Chyba zacznę cię naśladować i tez urządzę tak klatkę dla moich panów :)
Niamey - Sob Mar 24, 2012 23:29

Dodam, że jeszcze do niedawna wszystkie szczury dawały radę przemieszczać się na całej wysokości klatki - nawet dwoje staruszków z bezwładnymi tylnymi łapami. Niestety od czasu jak jedno ze staruszków ma już tylko jedną czynną łapkę, postanowiłam oboje oddzielić :(
wuwuna - Nie Mar 25, 2012 01:18

Niamey, jak pięknie idealnie się wpasowały te półki oddzielające! Wymiarowo wręcz.
furburger - Nie Mar 25, 2012 08:21

zawsze z podziwem oglądam Twoje urządzenie klatek :D masz talent do tego :mrgreen: