Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
mmarcioszka - Czw Mar 01, 2012 21:09
LuxTorpeda, tam się jeszcze mnóstwo rzeczy da upchnąć, wierz mi
LuxTorpeda - Czw Mar 01, 2012 21:35
Jak patrzę na wasze klatki na zdjęciach to wiem że się da Ale jak patrzę "na żywo" na swoją klatkę to wydaje mi się że jak zacznę wpychać to się chłopaki nie będą miały gdzie ruszyć
Kasik - Czw Mar 01, 2012 22:40
LuxTorpeda, mam tak samo Niby pełno, ale jak zrobię zdjęcie, to się wydaje pusto
LuxTorpeda - Nie Mar 04, 2012 09:01
dorzuciłam chłopakom 2 śliczne koszyczki... niestety brak jakiegokolwiek zainteresowania z ich strony... poczekam może potrzebują czasu na zapoznanie z nowym sprzętem Pozostało jeszcze kupić rury...
susurrement - Nie Mar 04, 2012 12:26
a tak się aktualnie prezentuje moja szczurzarnia, a konkretniej szczurzo-króliczarnia
smeg - Nie Mar 04, 2012 12:36
Królik wygląda jak pluszowy Super klatki, zwłaszcza Quadra(?), taka kolorowa Zwierzaki mieszkają w oddzielnym pokoju? Też się zastanawiam nad takim rozwiązaniem w przyszłości, ale boję się, że pogorszy mi się z nimi kontakt.
susurrement - Nie Mar 04, 2012 12:42
smeg, tak, to quadra. toddy jest nieurządzona, bo już padłam ze zmęczenia po takim sprzątaniu i sobie darowałam kreatywne szykowanie klatki
tak, mieszkają w oddzielnym pokoju. a w kwestii pogorszenia kontaktu.. sama nie wiem jak to ująć, bo owszem przebywam z nimi mniej, bo siedzę w ciągu dnia w salonie, a one są u siebie. ale nie widzę za bardzo wpływu na ich oswojenie czy przywiązanie do mnie. tyle tylko, że ja ze względu na alergię i tak nie mogę się cały czas nimi otaczać, tzn nie mogą po mnie biegać np cały dzień jak jestem w domu, bo się prędzej uduszę i zadrapię.
1Netka1 - Wto Mar 13, 2012 21:54
Witam ponownie mam coś nowego co chyba bardziej się wam spodoba. Cóż moje maluchy są na razie 30 minut w klatce a do tej pory szaleją i chrupoczą ząbkami to chyba dobrze .
http://imageshack.us/phot...3/sta40685.jpg/
wysokość 80cm, głębokość 47cm, szerokość 76cm. Odstępy między piętrami 1 cm.
Jeszcze nie jest w pełni umeblowana bo na razie nie mam kasy ale chce kupić zestaw polarowych mebelków XD
Nashi - Wto Mar 13, 2012 21:59
W środku trochę pusto, ale klatka ma potencjał/
1Netka1 - Wto Mar 13, 2012 22:02
tak jak wspomniałam planuje kupić od naszej forumowiczki zestaw polarkowych mebelków XD. Ale można się zabawić z tym zdjęciem w "gdzie są szczury" Za Karino 1 pkt za Bratka 20 a za Alucarda 10
Vaco - Wto Mar 13, 2012 22:19
rysia.13 - Śro Mar 14, 2012 19:49
1Netka1, klata strasznie pusta na razie
Off-Topic: | Jeden sciuur jest u góry
drugi na a trzeci pod żółtą półką |
Vaco, widziałam już na myszach, ale nadal jest cudna
cytryn007 - Czw Mar 15, 2012 09:05
Vaco, świetnie urządzona klatka, bardzo mi się podoba. a co to jest to białe w poidełku?
Dogha - Czw Mar 22, 2012 21:25
Szczurów jeszcze nie ma, ale urządzanie zaczęłam
Dojdzie jeszcze serek i rondelek od Nietoperrrka, 2 sputnik na dole a górny będzie czarno-żółty A i kablem z tyłu się nie sugerować, klatka nie będzie tam stała. Chomik dzisiaj tam był i bardzo sobie chwalił, więc myślę, że szczurom też się spodoba
cynia - Sob Mar 24, 2012 07:24
Dwuszczurówka na różowo <3 a już niedługo CNka... ;>
|
|
|