To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1

mmarcioszka - Czw Mar 01, 2012 21:09

LuxTorpeda, tam się jeszcze mnóstwo rzeczy da upchnąć, wierz mi :lol:
LuxTorpeda - Czw Mar 01, 2012 21:35

Jak patrzę na wasze klatki na zdjęciach to wiem że się da :P Ale jak patrzę "na żywo" na swoją klatkę to wydaje mi się że jak zacznę wpychać to się chłopaki nie będą miały gdzie ruszyć :lol:
Kasik - Czw Mar 01, 2012 22:40

LuxTorpeda, mam tak samo :P Niby pełno, ale jak zrobię zdjęcie, to się wydaje pusto :lol:
LuxTorpeda - Nie Mar 04, 2012 09:01

dorzuciłam chłopakom 2 śliczne koszyczki... niestety brak jakiegokolwiek zainteresowania z ich strony... poczekam może potrzebują czasu na zapoznanie z nowym sprzętem :P Pozostało jeszcze kupić rury...
susurrement - Nie Mar 04, 2012 12:26

a tak się aktualnie prezentuje moja szczurzarnia, a konkretniej szczurzo-króliczarnia :mrgreen:

smeg - Nie Mar 04, 2012 12:36

Królik wygląda jak pluszowy :serducho: Super klatki, zwłaszcza Quadra(?), taka kolorowa ;) Zwierzaki mieszkają w oddzielnym pokoju? Też się zastanawiam nad takim rozwiązaniem w przyszłości, ale boję się, że pogorszy mi się z nimi kontakt.
susurrement - Nie Mar 04, 2012 12:42

smeg, tak, to quadra. toddy jest nieurządzona, bo już padłam ze zmęczenia po takim sprzątaniu i sobie darowałam kreatywne szykowanie klatki :wink:
tak, mieszkają w oddzielnym pokoju. a w kwestii pogorszenia kontaktu.. sama nie wiem jak to ująć, bo owszem przebywam z nimi mniej, bo siedzę w ciągu dnia w salonie, a one są u siebie. ale nie widzę za bardzo wpływu na ich oswojenie czy przywiązanie do mnie. tyle tylko, że ja ze względu na alergię i tak nie mogę się cały czas nimi otaczać, tzn nie mogą po mnie biegać np cały dzień jak jestem w domu, bo się prędzej uduszę i zadrapię.

1Netka1 - Wto Mar 13, 2012 21:54

Witam ponownie :D mam coś nowego co chyba bardziej się wam spodoba. Cóż moje maluchy są na razie 30 minut w klatce a do tej pory szaleją i chrupoczą ząbkami :) to chyba dobrze :) .

http://imageshack.us/phot...3/sta40685.jpg/

wysokość 80cm, głębokość 47cm, szerokość 76cm. Odstępy między piętrami 1 cm.
Jeszcze nie jest w pełni umeblowana bo na razie nie mam kasy ale chce kupić zestaw polarowych mebelków XD

Nashi - Wto Mar 13, 2012 21:59

W środku trochę pusto, ale klatka ma potencjał/ ;)
1Netka1 - Wto Mar 13, 2012 22:02

tak jak wspomniałam planuje kupić od naszej forumowiczki zestaw polarkowych mebelków XD. Ale można się zabawić z tym zdjęciem w "gdzie są szczury" Za Karino 1 pkt :D za Bratka 20 a za Alucarda 10 :P
Vaco - Wto Mar 13, 2012 22:19

rysia.13 - Śro Mar 14, 2012 19:49

1Netka1, klata strasznie pusta na razie ;P
Off-Topic:
Jeden sciuur jest u góry :P
drugi na a trzeci pod żółtą półką :D

Vaco, widziałam już na myszach, ale nadal jest cudna :P

cytryn007 - Czw Mar 15, 2012 09:05

Vaco, świetnie urządzona klatka, bardzo mi się podoba. a co to jest to białe w poidełku?
Dogha - Czw Mar 22, 2012 21:25

Szczurów jeszcze nie ma, ale urządzanie zaczęłam

Dojdzie jeszcze serek i rondelek od Nietoperrrka, 2 sputnik na dole a górny będzie czarno-żółty A i kablem z tyłu się nie sugerować, klatka nie będzie tam stała. Chomik dzisiaj tam był i bardzo sobie chwalił, więc myślę, że szczurom też się spodoba ;)

cynia - Sob Mar 24, 2012 07:24

Dwuszczurówka na różowo <3 a już niedługo CNka... ;>