Archiwum - Koty vol. III
Anonymous - Wto Lis 30, 2010 23:13
marla, ale wychodzilas z nim wczesniej?
Bo Loki dostaje ostatnio szalu i chce wyjsc z domu, ale on nigdy nie wychodzil, wiec to raczej nei jest dobry pomysl, nie?
Nakasha - Wto Lis 30, 2010 23:23
Moje jedzą Taste of the Wild i Iams.
Kotowate:
Diana, pilnuje abyśmy na pewno mieli kocie futro na prasowanych ubraniach
Nasza kocia królowa Freya:
Mawu - mały murzynek. Była u nas na tymczasie 2 miesiące, nikt jej nie chciał i tak jakoś została.
Anonymous - Wto Lis 30, 2010 23:33
wychodziłam, ale rzadko, tak raz na półtora, dwa miesiące.
serendipity - Śro Gru 01, 2010 09:07
Hmm, no to w weekend czeka nas buszowanie w sniegu Tylko bede musiala mu wyciac futro spomiędzy palcow, bo ma tego tyle, ze chodzi pol centymetra nad ziemia
Anonymous - Śro Gru 01, 2010 11:11
a on nie ma tego futra na łapskach naturalnie po to, żeby mu w poduchy nie było zimno?
L. - Śro Gru 01, 2010 13:17
serendipity, matkonajdroższa ale to futro właśnie po to jest.
jasne, że ragdolle mają tak jak np. norwegi futro pomiędzy paluchami jako skarpetki. to ich naturalna część ochronna jak i walory.
i mu to w niczym nie przeszkadza, po prostu ma taki chód.
serendipity - Sob Gru 04, 2010 17:56
Dziewczyny, nie zamierzam mu tego wycinac, bo mi sie tak podoba Pomyslalam o tym tylko w przypadku wyjscia na dwor, zeby moc dobrze wysmarowac lapki wazelina (inaczej smarowalabym samo futro)
Ale skoro uwazacie, ze to bez sensu, to tego nie zrobie. Po raz pierwszy mam w domu nie-dachowca i musze sie nauczyc z nim obchodzic
L. - Sob Gru 04, 2010 20:16
wystarczy znać własną rasę - jej specyfikę.
oczywiście co kot to indywidualny charakter, ale każda rasa ma wspólne ogólnie przyjęte cechy.
kupując kota rasowego powinno się znać podstawy owej rasy.
serendipity - Sob Gru 04, 2010 21:47
Powinno. Ale na informacje o siersci miedzy palcami i wyprowadzaniu kota na spacery w zimie nie trafilam.
L. - Sob Gru 04, 2010 22:44
serendipity napisał/a: | Ale na informacje o siersci miedzy palcami |
no ja cie proszę, wpisujesz w google "wzorzec ragdoll" i już 2 strona o tym pisze przy odnośniku "łapy"
http://artykuly.hodowca.pl/art.php?ide=29
Anonymous - Nie Gru 05, 2010 19:33
l bez przesady, nie każdy analizuje szczegół po szczególe wygląd danej rasy przed kupnem.
L. - Sob Gru 11, 2010 15:42
tylko się wtulić w marchwie. <3
mal - Nie Gru 19, 2010 21:06
Nakasha, L., macie piękne kociaki
AngelsDream - Nie Gru 26, 2010 22:15
Ja w tym temacie przelotem.
Ponad dwudziestoletnia kotka moich rodziców. Babcia znalazła ją na przystanku, potem mieszkała z wujkiem, ale wujek stwierdził, że woli psy i kota chce się pozbyć, moi rodzice ją wzięli i tak u nich mieszka i żyje w totalnym spokoju. Aż teraz strach coś zmieniać w jej życiu. Jak przyjeżdżamy, Psota ma do dyspozycji jeden pokój z zamkniętymi drzwiami. Jest cudowna, aż coś mnie w środku skręca, że jej zegarek tyka coraz prędzej.
Sysa - Nie Gru 26, 2010 23:26
Psotka jest taka.. po prostu.. kochana.
|
|
|