To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty ^^

Anonymous - Śro Wrz 10, 2008 14:05

9 tygodni trwa ciaza ;)
nutaka - Śro Wrz 10, 2008 16:47

no to mnie nezu zmyliła :)
napisała ze 3 miesiące

pitu, po pierwsze Layla ma rację, po drugie napewno jest to drozsze, po trzecie nie chcę, po czwarte na 100% nie jestem jeszcze pewna ze jest cięzarna.

[ Dodano: Sro Wrz 10, 2008 19:08 ]
http://pl.youtube.com/watch?v=DLTpiYLe31E

Anonymous - Śro Wrz 10, 2008 21:10

ale ona jest przepiekna. taka wielka. moj koci ideal :serducho:
nutaka - Śro Wrz 10, 2008 22:37

jak ktos ją pierwszy raz widzi to mówi : to kocur tak?? 8) na miejscu Kici bym się obraziła :P
Anonymous - Czw Wrz 11, 2008 09:16

nutaka, Rozmowna ,jak mój Tofik :lol:
A tak przy okazji dodam,że Tofik nie je już żadnej karmy kociej :lol: przestał sam je jeść nie smakuje mu żadna nawet te reklamowane: twój kot kupowałby whiskas :roll:
Wielce wymownie na mnie patrzy gdy widzi co ma w misce :lol: a jak doskonale umie przebrać z karmy kociej surowe mięso,kiełbasę czy kawałek szynki itd itd. :lol: Obecnie objada się surowym mielonym mięsem,karma suchą głównie dla kastratów i od czasu do czasu dostaje coś "małego" ze stołu.

Layla - Czw Wrz 11, 2008 09:36

Kot, którego mam na przechowaniu je jakąś weterynaryjną dobrą karmę, którą mieszam z "ludzkim" tuńczykiem w sosie własnym.

Słuchajcie, dlaczego to dziewczę ciągle miauczy? Jest cholernie absorbująca, jeśli nie jest w centrum uwagi to wpada w trans miauczenia. Mam nadzieję, że z wiekiem jej przejdzie, bo inaczej współczuję właścicielom :lol:

Anonymous - Czw Wrz 11, 2008 10:55

Layla napisał/a:
Jest cholernie absorbująca, jeśli nie jest w centrum uwagi

Skąd my to znamy :lol: Kot uwielbia być w centrum uwagi i manifestuje to na tysiące róznych możliwych sposobów nie tylko miauczy,zaczyna broić wyciągając śrubki ozdobne z szafki,drapie krzesła,chodzi sam nie wie co z sobą zrobić,przynosi zabawkę,staje przed szafką w której są jego zabawki,łapie za nogi , jak był mały wskoczył mi nawet na głowę :P Kot,żeby zwrócić na siebie uwagę właściciela zrobi wszystko co możliwe :lol:
Layla napisał/a:
współczuję właścicielom

Dziękuję za wyrazy współczucia :lol:

[ Dodano: Czw Wrz 11, 2008 11:57 ]
Layla napisał/a:
je jakąś weterynaryjną dobrą karmę

Kupiłam też firmy Royal u weterynarza- nie jadł jej :P zjadły koty na podwórzu. :]

Layla - Czw Wrz 11, 2008 11:31

Bernadeta, ona je, ale chyba też tęskni za swoimi właścicielami :( Jest wesoła, ale widać, że brakuje jej ich. Przyjeżdżają w niedzielę. Bardzo już ją polubiłam i mam pożyczpny aparat, zatem spodziewajcie się fot Skierki :serducho:
satanka666 - Czw Wrz 11, 2008 15:32

Mangusta - Czw Wrz 11, 2008 18:31

ostatnio spółdzielnia u babci zorganizowała sobie dezynsekcję. głównym celem było wyniszczenie plagi mrówek. z tym że to co robili tak naprawdę, to psikali dzikim kotom po pyskach, co zauważyło kilka osób. znajoma miała pięknego, rudego, zdrowego kocura. Gościu ze spółdzielni psiuknął mu w pysk trucizną na jej oczach, walczyli o niego dwa tygodnie. niestety bezskutecznie.

ja nic nie zrobię, ale nie rozumiem jak można olać sprawę, nie zawiadomić policji... znajoma nic nie zrobi, bo się boi "zadzierać" ze spółdzielnią.

Layla - Czw Wrz 11, 2008 18:32

Mazoku, to straszne :shock:
wuwuna - Czw Wrz 11, 2008 19:30

Mazoku, cholera mnie bierze jak słyszę takie rzeczy.Mam ochotę zdzielić kogoś po łbie :anger:
Oli - Czw Wrz 11, 2008 19:37

A jak oni mogą przeprowadzać dezynsekcję na własną rękę? Czy to nie jest nielegalne przypadkiem?
nutaka - Czw Wrz 11, 2008 19:39

matko gorąco mi się zrobiło :x
Mangusta - Pią Wrz 12, 2008 00:21

Olimpia napisał/a:
A jak oni mogą przeprowadzać dezynsekcję na własną rękę? Czy to nie jest nielegalne przypadkiem?
nie wiem, nie mam dowodów, wszyscy lokatorzy pobliskich bloków milczą, nie jestem w stanie nic zrobić. nie rozumiem czemu nie chcą "zadzierać" ze spółdzielnią, bo co, bo im wodę wyłączą czy majątek zakonfiskują? ta znieczulica mnie najbardziej wkurza, ludzie sie boją walczyć o swoje.

na dzielnicy pozostało już tylko kilkoro małych kociąt, tylko one przeżyły, ktoś tam je dożywia ale widać że są kompletnie same.