To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol. III

Anonymous - Nie Wrz 21, 2008 09:03

To już 3 głosy na Ditę. :mrgreen:
Sorgen - Nie Wrz 21, 2008 17:05

Ja się załamałam. Mam wybór wśród tych 3 imion: Doda, Dot (Dota), Drumla. Misiek mówił żeby była Doda. Kurna może jakoś go jeszcze przekonam do innego imienia :shock:
pituophis - Nie Wrz 21, 2008 17:18

Doors of perception?
Anonymous - Nie Wrz 21, 2008 19:13

wiesz w sumie to możesz ją nawet nazwać dom wschodzącego słońca, a wołać na nią inaczej:P dot z tych trzech najlepsze:P
Sorgen - Nie Wrz 21, 2008 19:17

Aga ja wiem ale mój się uparł że chce mieć w papierach tak samo jak ją w domu wołać będzie :shock: A on jak się uprze na coś to nie ma że boli :wink:
sachma - Nie Wrz 21, 2008 20:46

mi sie Dot podoba :P nie wiem co chcesz od tego imienia :P
yoshi - Nie Wrz 21, 2008 20:52

sorgen, to znaczy ze zapowiada sie na bullika? gartuluje i szczerze zazdroszcze... a mozesz wyjawic jaka hodowle macie upatrzona i po jakich rodzicach?

z netu :serducho: :serducho: :serducho:

Sorgen - Nie Wrz 21, 2008 20:57

Dot i Drumla są ok mnie ta Doda załamała za którą najbardziej mój jest :shock: Powiedział że bulle to takie słodkie idiotki i że Doda pasuje :lol:

Głowy sobie uciąć nie dam ale sucz jest z najprawdopodobniej z Buteo.

yoshi - Nie Wrz 21, 2008 21:23

no to malutka rozumiem juz niedlugo u was... bo Miot D w hodowli Buteo urodzil sie w lipcu. Mamuska to Gapa, rod. Almost buteo Eastern Daimond, ladna suczka, jej wlascicielka tez posiada szczury, napewno posiadala :) Za to pies ktory ja pokryl, calkowicie nie w moim typie bull terriera, jesli chodzi o glowe, jak dla mnie nawet moglabym powidziec ze... nic specjalnego, i ta rozowy nos :| ... ale psa widzialam tylko na zdjeciach.

a i z mojego wywiadu wychodzi na to ze "wasza" suczka, jesli to jest ta z Buteo oprocz umalowanego oczka beczie miala zaznaczone tez uszko :>

a dodzia pasuje ;p ja znam dwie bull-dodzie :lol1:

Sorgen - Nie Wrz 21, 2008 21:37

To nie o ten miot chodzi.
Mangusta - Nie Wrz 21, 2008 22:41

Sorgen, Dotaaaa!!!
Sorgen - Pon Wrz 22, 2008 09:07

Mazoku wiedziałam że Ci się imię podobać będzie :mrgreen:
yoshi - Pon Wrz 22, 2008 09:54

a na kiedy planujecie przyjazd suczki? chwalcie sie odrazu jak malutlka bedzie u was, bedziecie ja wystawiac?
Sorgen - Pon Wrz 22, 2008 09:59

Wstyd się przyznać ale nie mam pojęcia kiedy dokładnie sucz będzie bo narazie ma mieszkać w Krakowie z moim. Jak tylko dziecko pozwoli to wystawiać będziemy :mrgreen:
yoshi - Pon Wrz 22, 2008 12:09

pytam sie z ciekawosci, bo zastanawiam sie czy suczka zostala wam sprzedana na jakis warunek hodowlany. Wiem ze jedna suczke z tego miotu sobie zostawil... tyle ze ta patrzac sie na caly miot, jest suczka ktora dobrze rokuje i sie wlasnie zastanawiam czy pan Popowicz nie ma do niej tez jakis planow. Dlatego sie pytam... ale pewnie hehe nie zabardzo sie orietujesz :)

fajnie ze kolejny bullinek bedzie w krk :mrgreen: