To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?

agacia - Wto Sie 31, 2010 19:15

Przeciągają przez pokój torbę po żwirku. Pewnie niedługo już nie będzie torby tylko strzępki papieru :roll:
Segreen - Wto Sie 31, 2010 19:39

Babice - Jedzą a dokladnie ...
Paige - siedzi w rurze PCV i bawi sie w chowanego z marchewkowym chrupkiem xP
Codex - siedzi na misce i grzebie w niej jak rolnik
Amy - Przyglada sie Codex i czeka keidy ta zejdzie .. I wtedy ulubiona wieczorna rozrywka Amy .. przewracanie miski z jedzeniem i patrzenie jak sliczne kolorowe ksztalty leca i okropnie halasuja ... Dobrze wie ze i tak zmiękne patrząc na ich oczka i znowu im nasypie .. :> //
Chlopy - Test grubas ociezaly siedzi glowa w misce i nawet lapa nie ruszy tylko żre .. Onix chowa sie w hamaczku lub w domku i wychodzi kiedy Test nie patrzy zeby zjesc... A jezeli sie na niego rzuci to wstanie na 2 lapkach powie mu spadaj i i tak ukradnie zarcie.. .Nie wiem co im odwala ;/ //

Mika29 - Wto Sie 31, 2010 21:02

Skaczą po całej klatce :)
greenfreak - Wto Sie 31, 2010 22:39

Dziewojom mega szybko znudziło się bieganie i śpią :shock:
RatsRules - Śro Wrz 01, 2010 18:02

Moja właśnie morduje nasiona słonecznika. Ha ja! Kaczam! Bum Trach! A masz ty wstrętna łupino!
wuwuna - Śro Wrz 01, 2010 22:55

Napad głodu niespodziewany :) , stukają miskami i mlaskają.
kameliowa - Czw Wrz 02, 2010 21:46

część śpi, 2 panów siedzi w koszyczku i patrzy się na mnie wzrokiem kota ze shreka a reszta biega i bawi się w klatce :)
agacia - Pią Wrz 03, 2010 09:37

Czekają na śniadanko po porannym wybiegu. Zaraz zrobię im ciepłą kaszkę to dobrze im się będzie później spało :)
baradwys - Pią Wrz 03, 2010 09:39

śpią, po porostu, gdyby wybuchła wojna, spały by aż do 18 :P
omry - Pią Wrz 03, 2010 14:16

Dostały po biszkopcie owocowym Dako-Art i Jogobellę brzoskwiniową z musli.
W niebo wzięte:D

Aleks1 - Pią Wrz 03, 2010 14:23

soledath się kuruje,urwiska umyła guza i poszła spać.Starsze maluchy się obraziły bo zabezpieczyłam dziure wygryzioną przez pchełkę :evil:
Pyzia - Sob Wrz 04, 2010 15:37

Moje dwie Panny biegają po pokoju, jak gdyby nigdy nie były wypuszczane, a jedna (pączek) jak zwykle je swojego gerberka.
Marca - Sob Wrz 04, 2010 18:27

Mam rozłożone łóżko i chłopcy sobie po nim biegają. Raz na kołdrze, a raz pod nią.
Ęngel - Sob Wrz 04, 2010 18:33

Shy_Lady, tak u mnie jest to samo. W nocy to dają czadu. Nie dają nam spać. Ostatnio obudziłam się o 3 w nocy bo ktoś mi włosy z głowy wyrywał.
Segreen - Nie Wrz 05, 2010 06:48

Spiąą na nowych hamaczkach xD ... Wyszly troche małe ale daja rade...Mysle ze nie przeszkadza im to ze dupy wiszą im na dół ;P TO chlopaczyska
A babice Amy i Paige spia w hamaku i czasami otwieraja oczy i patrza na mnie tak jakby mowily "Gdzie ten zaś idzie i nas nie zabiera?!" A Codex w koszyku...nie lubi gnieść się w hamakach :D