Archiwum - Psiaki VIII
jokada - Pią Mar 14, 2014 10:45
PALATINA, pokażesz rodziców?
PALATINA - Pią Mar 14, 2014 10:58
Mamusia http://zmedovehohaje.cz/w...11/DSC_0135.jpg
Tatuś http://polski-owczarek-ni...iny-ojciec.html
Ciekawa jestem, co z tego wyjdzie.
Acuga jest beżowa (tak chyba ma wpisane w papierach), od początku była dość jasna.
Kofi to rozjaśniona czekolada.
jokada - Pią Mar 14, 2014 11:20
czyli mogą być takie cieplusie puchate kulki
zupełnie inne niż twoje dziewuchy
wilczek777 - Pią Mar 14, 2014 13:56
Mamuśka sam urok na zdjęciu
Z serii rozmazany szczeniak w obiektywie:
PALATINA - Pią Mar 14, 2014 15:27
jokada,
Ano jest szansa na coś z zupełnie innej bajki niż moje suki.
Na początku było mi smutno, bo lubię takie jak moje. Ale już się oswoiłam z tą myślą i teraz chcę coś innego.
wilczek777,
Słodka!
Czy zrobiła się moda na jack russele? Widzę je wszędzie, całe mnóstwo na każdym kroku!
wilczek777 - Pią Mar 14, 2014 15:32
PALATINA była/jest moda na te psy. Są małe "poręczne" do tego dość zdrowe i jak na kurduple aktywne. Po fali yorków ludzie szukali alternatywy żeby tego nie czesać, nie było takie "głupie" i bardziej psie. Ja tam jacki lubię acz kiedy ogarniałam bordery właścicielka dwóch BC i jednej parsonki stwierdziła, że gorzej to zajechać niż BC
PALATINA - Pią Mar 14, 2014 15:39
wilczek777,
Ja jacków chyba nie lubię, tzn. w sumie są mi obojętne, a nie przepadam ogólnie za terierami. Nie moja bajka.
W ogóle jakiś wysyp szczeniąt się zrobił na wiosnę.
Ninek - Pią Mar 14, 2014 15:43
Ostatnio spotkałam Dobermana. Znowu się zakochałam. Uwielbiałam je jako dziecko, później zniknęły z ulic i jakoś zapomniałam o rasie.
Ależ one są piękne
wilczek777, super dzieciak.
PALATINA, przyszła mama jest śliczna!
klimejszyn - Pią Mar 14, 2014 16:20
nasze dzisiejsze psiaki
tak mi się marzy psisko trzecie... szczeniorek, z którym Primo mógłby się bawić.
ostatnio po rynku taka śliczna sunia bezpanska latała i ją karmiliśmy. ale Edi zeżre każdego psa w domu..
PALATINA - Pią Mar 14, 2014 16:28
klimejszyn, Drugi niesamowicie do Eutki moich rodziców podobny!
(Nawet przez net mnie korci, żeby wytrymować te włosy na klacie - zboczenie zawodowe ).
klimejszyn - Pią Mar 14, 2014 19:42
PALATINA, jak chcesz to wpadaj i możesz z nim coś zrobić, ale nie gwarantuję, że wrócisz z obiema rękami głupie to takie i dożarte, nic nie mądrzeje na starość, ostatnio mojego brata ugryzł
za to Primo mój coraz bliżej 4tych urodzin i coś tam tyci tyci w główce się zmienia na lepsze... wreszcie
PALATINA - Pią Mar 14, 2014 20:02
klimejszyn,
Trochę daleko mam do Was.
sachma - Pią Mar 14, 2014 20:35
utne mu jaja.. Suka sąsiadów ma już kilka dni cieczkę, a Lenny przeszedł samego siebie. Obszczał sobie przednie nogi, śmierdzi od niego takim ostrym zapachem, że aż mi niedobrze, a nie doszły jeszcze kosmetyki... chyba zaraz go wykąpie w moim szamponie, bo nie wytrzymam... śmierdzi na kilometr, cały dzień kryje Odiego, który też zaczyna capić... pierdziele to mieszkanie w mieście.. na wsi znosił to lepiej, mimo że mieliśmy za płotem sukę Onka, to nigdy tak mocno nie reagował, a na tą sukę maltańczyka już drugi raz tak reaguje
sachma - Pią Mar 14, 2014 21:38
przeczesałam go z odżywką, zapach zabity.. nie wiem czy mam siły kąpać tą kupę kłaków.
PALATINA - Pią Mar 14, 2014 22:13
Ja właśnie wykąpałam Jagnę. Miała rozwolnienie po dobraniu się do worka z kocią karmą (który to worek otworzył jej kot, bo sama by nie umiała!). Po powrocie ze spaceru i konieczności szorowania tyłka, uznałam, że wykąpię ją całą.
Ale nie rozczesałam jej szyi. Obie tego nie lubimy. Resztę psa jakoś mogę wyczesać, ale szyja, kołtuny za uszami i miejsce między przednimi łapami mnie dobijają.. Niecierpię tego i moje suki też.
sachma,
Gdzie kupujesz kosmetyki?
Jak wpadnie mi jakaś kasa, to będę musiała coś zamówić, bo mi się wszystko kończy.
Tylko nie wiem, kiedy będę mieć kasę, bo Czata pochłania wszystkie moje pieniądze.
|
|
|