Polecani - [polecam] (KATOWICE) Centrum Weterynarii ul. Bytomska 3
aleksandra_w - Pią Sie 06, 2010 20:30 Temat postu: [polecam] (KATOWICE) Centrum Weterynarii ul. Bytomska 3 "SZYMA KRZYSZTOF. PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA"
ul ORDONA 7
40-164 KATOWICE , ŚLĄSKIE
Telefon: (032) 2581599
DR DARIUSZ TORC
Bardzo dobry lekarz, od gryzoni (sam ma ogonka), nie idzie na kasę, jeżeli wie, że nie ma sensu leczenie - powie o tym.
u niego "przeszłam" kastrację, dwie operacje, jeden zabieg wszystko idealnie.
Ma baardzo dużą wiedzę jeżeli chodzi o szczury
(z tego ci wiem, jest tez tam wet który jest od ptaków )
Ogólnie jest to przychodnia przeniesiona z ulicy katowickiej
tylko do niego chodzę z resztą moich zwierząt.
Miły, mądry, i bardzo zaangażowany
Aktualne dane
Katowice, ul. Bytomska 3
"Centrum weterynarii"
Telefon: 32 750 47 22
Operuje z wykorzystaniem narkozy wziewnej i kardiomonitora.
Cola - Pią Sie 06, 2010 23:31
jak ma ogonka to niech sobie drugiego sprawi
aménité - Pon Gru 27, 2010 13:35
odświeżę temat
Chodzę do dr. Torca nawet z moimi świnkami, ma szeroki zakres wiedzy co do gryzoni jak i innych zwierząt! Pobiera symboliczne opłaty!
Polecam na prawdę
Gypsy - Czw Kwi 21, 2011 18:06 Temat postu: [KATOWICE] polecam lekarz wet. Dariusz Torc Zdecydowanie mogę polecić jeśli chodzi o leczenie gryzoni (i nie tylko!) lekarza wet. D.Torca. Od początku leczyłam u niego moje szczurasy i psy (wtedy jeszcze w przychodni na Ordona w Katowicach). Dr przyjmuje teraz w nowo otwartym gabinecie: Katowice - Wełnowiec ul. Bytomska 3.
Na temat tego weterynarza pojawił sie juz temat, odświeżam ze względu na nowe miejsce pracy.
a tutaj wszystko na temat przychodni, adres www: http://www.weterynarz-katowice.pl/
aleksandra_w - Wto Sie 30, 2011 16:44
oczywiście polecam również, znakomity
Lavi - Wto Sie 30, 2011 18:52
Scaliłam z istniejącym już tematem.
wieczoryna - Pon Wrz 19, 2011 18:55
Polecam, wyleczył wszoły u mojego stadka, teraz jesteśmy w trakcie diagnozowania mojego labika. Dr zna się na małych gryzoniach, ma podejście do zwierząt i widać, że jest pasjonatem. Ma także bardzo przystępne ceny. Od 1 do 10 daję 10
zuzka-buzka - Pią Gru 30, 2011 17:49
Szukam dobrego weterynarza w tych okolicach. Chcę zbadać serce mojego szczura. Czy takie badania wykona mi Dr Dariusz?
ryzykfizyk - Pon Sie 24, 2015 21:15
Zastanawiam się nad kastracją samca, z chęcią wybrałabym się na konsultację do doktora Torca. Czy orientuje się ktoś, jakie są koszty takiego zabiegu dokładnie w tej lecznicy?
Pyl - Pon Sie 24, 2015 22:24
ryzykfizyk, zadzwoń do lecznicy i po prostu zapytaj. Nikt się w tym wątku nie wypowiada od 4 lat, małe szanse na aktualny cennik dostępny od ręki na forum
oxxy - Wto Lis 24, 2015 18:59
Dr Dariusz Torc przyjmuje teraz w Katowicach na ul. Bytomskiej 3 (Wełnowiec).
"Centrum weterynarii", które zostało założone przez niego.
Operacje przeprowadza z wykorzystaniem narkozy wziewnej i kardiomonitora.
Dodam od siebie, że mój Syriusz był u niego kastrowany, nie miał zakładanych szwów. Według opinii na stronie, na Facebook'u, weterynarz ten nie jest drogi i jest kompetentny.
Możliwe, że umówię się do niego na kastrację sióstr - wtedy dodam swoją prywatną opinię.
Nunuśkaaa - Wto Lis 24, 2015 19:53
oxxy napisał/a: |
Dodam od siebie, że mój Syriusz był u niego kastrowany, nie miał zakładanych szwów. Według opinii na stronie, na Facebook'u, weterynarz ten nie jest drogi i jest kompetentny.
|
Jeśli można spytać ile płaciłaś za kastrację ??
oxxy - Wto Lis 24, 2015 21:24
Nunuśkaaa, ja nie kastrowałam. Dziewczyny z DT kastrowały na koszt fundacji, żeby Syriusz mógł trafić do moich panien. Zapytam, ale nie wiem kiedy mi odpiszą.
Nunuśkaaa - Wto Lis 24, 2015 23:11
oxxy Ok
|
|
|