Planowane mioty - Planowany miot L Abraxas - samiczki już zarezerwowane
madzial13 - Wto Cze 01, 2010 09:34 Temat postu: Planowany miot L Abraxas - samiczki już zarezerwowane Miło mi pojnformować wszystkich szczurolubów, że pod koniec sierpnia planujemy miot L SunRat's
Rodzicami zostaną:
CHMURKA SunRat's dumbo standard black niestandardowy hooded

M: Regenboog of Blue Moon dumbo, standard, beige, berkshire
O: Shifu Rat's Troop dumbo, satin fuzz, mink, blazed, variegated, odd eyed
oraz
PEREGRIN TUK of Rat4U dumbo, rex, fawn, berkshire

O: PH Speedy Gonzales dumbo, rex, russain blue agouti, blazed, varieverk
M: Desdemona of RAT4U standard, rex, agouti, self
W miocie spodziewamy się:
uszy: dumbo
sierść: standard, rex, fuzz
umaszczenie: topaz, beige, black, agouti
znaczenia: varieberk, hooded, może blazed
Kilka słów o rodzicach:
Chmurka jest totalnym przeciwieństwem swojej mamy. To typ Lary Croft Jest wszędzie pierwsza, odważna, ciekawska i niezmordowana. Gdy wszyscy jedzą, ona jedna kombinuje, jakby tu wyjść z klatki. A kiedy już wyjdzie porusza się z prędkością światła. Mega towarzyska, wesoła wiercidupa.
Peregrin to przeciwieństwo swojej przyszłej żony. "Domator niskopodłogowy...Drap mnie za uszkiem,głaszcz mnie,daj mi buzi". Są szanse, że dzięki sile jego spokoju w miocie nie urodzą się same szczury z ADHD
Babciami miotu zostaną believe_86 i Nakasha, którym bardzo serdecznie dziękują za użyczenie Peregrina do krycia Dziękuję również heniokowi i Emilce za to, że miot urodzi się pod ich przydomkiem oraz Wuni, nezu i Azi, które aktywnie pełniły role swatek
Krycie planujemy na koniec sierpnia, maluszki będą do odbioru w drugiej połowie października.
Miot urodzi się we Wrocławiu.
Wszystkich chętnych proszę o wypełnienie ankiety, która znajduje się tu: http://chomikuj.pl/SunRats/Dokumenty/CVSunRats.doc i przesłanie na maila: magdalena@pseudonim.pl
emileczka - Wto Cze 01, 2010 09:52
Chcę wymiziać Chmurkę
Ona jest taka piękna
madzial13 - Wto Cze 01, 2010 10:05
emileczka, Kochana, pół sierpnia u Ciebie spędzi, więc będziesz miała mnóstwo okazji do miziania
marlena85 - Wto Cze 01, 2010 10:30
Peregin znów tatusiem believe z pewnością jesteś baaardzo dumna
olus0312 - Wto Cze 01, 2010 10:38
Niech Was dzrzwiczki ścisną Już nie wytrzymałam tych tortur i wysłałam CV. Październik to dobry termin. Dumbo, rex Mam nadzieję, że będę na początku listy
gratis - Wto Cze 01, 2010 10:48
Oczywiście mnie nie ściska na topazy i beże, a na blacki i fuzzy...
Po Twoim pw miałam takie hm... peregrin, peregrin, peregrin... on miał jakiś miot... aaa! Tatuś!
Idę stąd, wiem tylko, że kto nie wyśle CV ten trąba. To jest miot po naszej siostrze i naszym tatusiu [brzmi trochę jak z patologicznej rodziny]. Cuuudooo!
karola - Wto Cze 01, 2010 11:17
Rexowa dziewuszka beż hooded Czemu tak wcześnie ten miot? Czemu nie w okolicy grudnia...
Lavi - Wto Cze 01, 2010 12:27
AAAAAAA! JEST JEST JEST!!!! TOPAZY MOJE KOCHANE!!! hahahah!
*Poleciała słać CV*
No i już mam moje stadko
Cola - Wto Cze 01, 2010 12:52
oł yeah
Anouk - Wto Cze 01, 2010 12:57
Beż? Fuzz? Dumbo? Jak nie mogę...?
cytryn007 - Wto Cze 01, 2010 16:15
madzial13 napisał/a: | dzięki sile jego spokoju w miocie nie urodzą się same szczury z ADHD |
no nie wiem nie wiem, moja Qash (córa Perusia) to największe adhd w stadzie ale jakże urocze adhd
Bel - Wto Cze 01, 2010 16:42
Dumna babcia dumna mam nadzieję,że szybko wróci
madzial13 - Wto Cze 01, 2010 16:52
cytryn007, nie strasz mnie proszę
believe_86, też mam nadzieję, że sobie przypadną do gustu i zaraz wezmą rozwód
babli - Wto Cze 01, 2010 18:30
Oja! dumbo kapturki i blazedy
kameliowa - Wto Cze 01, 2010 23:48
dumbo fuzz.... w ogóle piękności widzę same się zapowiadają, nic tylko dopieszczać cv trzeba hehe
|
|
|