To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. III

Layla - Pią Gru 04, 2009 09:54
Temat postu: Koty vol. III
Miaaaaaaaauuuuuuu! :mrgreen:
L. - Pią Gru 04, 2009 13:44

Feliksoo ;]

te jego miny mnie rozbrajają. :mrgreen:

futrzasta - Pią Gru 04, 2009 17:14

oo kut? ostatnio mówiłas o kocie t ten co planowałas?czy coś mnie ominęło jak u Ciebie byłam?
Fea - Pią Gru 04, 2009 17:17

L. napisał/a:
te jego miny mnie rozbrajają.
Nooo! Bosky, wygląda jak mój Dante, to samo spojrzenie.
L. - Pią Gru 04, 2009 18:15

futrzasta, nie ;d i nie ;d
Felo ma 7 lat i zamieszkuje na dworcowej.

Anonymous - Sob Gru 05, 2009 17:07

A ja sie chwale bo mam cholernie madrego kota ^^ Skubaniec aportuje!! :lol: Tak, aportuje... :shock: Co prawda nie na takiej zasadzie jak pies, czyli bezwzglednie na komende, ale potrafi przez pol godziny nosic mi pileczke w zebach, klasc przede mna, ja ja rzucam on za nia gania i znow mi przynosi abym rzucila :serducho:

Zauwazylismy juz pierwsze objawy dorastania, czyli jak wracamy z dworu kot polikami ociera sie o torbe, buty itd. To chyba oznacza, ze znaczy teren??

nezu - Sob Gru 05, 2009 18:38

Najs. :)

Tosia, sibka mojej siostry ciotecznej też aportuje, ale z uporem maniaka. ;)
Kocha kiedy ktos rzuca jej zabawki i nie może się oprzeć, żeby nie przeciągnąć tej zabawy jak najdłużej.
Dopóki człowiek jej kategorycznie nie przegoni, domaga się zabawy i przynosi zabawkę z uporem maniaka pod nogi człowieka. :P

AngelsDream - Sob Gru 05, 2009 18:51

nezu, moja kotka też aportowała w taki sposób.

Tęsknię za tym. :( I za nią. :(

sachma - Sob Gru 05, 2009 19:04

nezu napisał/a:
Dopóki człowiek jej kategorycznie nie przegoni, domaga się zabawy i przynosi zabawkę z uporem maniaka pod nogi człowieka. :P

takiego kota mogłabym mieć :D ostatnio byłam u kolegi 3h i całe 3h rzucałam psu piłeczkę :D marzenie - mieć zwierze które lubi aportować :DD

Anonymous - Sob Gru 05, 2009 19:28

mój też to robi i też nie może skończyć ;p
AngelsDream - Sob Gru 05, 2009 19:39

agu, to jest super w kotach!

Pielęgnuj to! :serducho:

L. - Sob Gru 05, 2009 20:59

Nasz Felo sam przynosi papierki i zabawki do aportowania ;] :mrgreen:
A najfajniejsze są zwinięte w kuleczkę papierki od michałków (takie pazłotka) :]

Anonymous - Nie Gru 06, 2009 09:52

AngelsDream napisał/a:
agu, to jest super w kotach!

Tu sie zgodze :) Nasz glupol szybko sie rozprasza, wiec nie trwa to ciagle.

W ogole smiesznie reaguje na obcych w domu. Przyjechala siostra TŻta, a kot gapi sie na mnie i na nia z mina: WTF?? :lol: Dzielnie polecial zobaczyc kto to, ale nie podobalo mu sie, ze ona go glaszcze. I szybko polecial do mnie i patrzyl sie z wyrzutem i chcial powiedziec: Mamo ta pani mnie dotyka!! :roll: Zaczal mnie znaczyc, ocierajac sie o mnie, ugniatajac pazurami, ocierajac sie o ksiazke i mruczal jak nigdy.

Bawi sie normalnie, ale ciagle jest czujny i jak siostra sie porusza to zaraz wodzi za nia oczami i gapi sie na nia z taka wyzszoscia. Jak ona siedzi na kanapie to on nie przyjdzie sie polozyc, a jak my siedzimy to od razu zadowolony sie kladzie i tuli. :serducho:

satanka666 - Śro Gru 09, 2009 10:55

zakochałam się w kocie ;(
tak mi brakuje takiego miauczącego futra.
a ten w dodatku jest przepiękny, wielki, rudo-biały ;(

Devona - Śro Gru 09, 2009 23:23

tamiska napisał/a:
A ja sie chwale bo mam cholernie madrego kota ^^ Skubaniec aportuje!! :lol: Tak, aportuje... :shock: Co prawda nie na takiej zasadzie jak pies, czyli bezwzglednie na komende, ale potrafi przez pol godziny nosic mi pileczke w zebach, klasc przede mna, ja ja rzucam on za nia gania i znow mi przynosi abym rzucila :serducho:
Gizmo też tak robi ;) .
tamiska napisał/a:

Zauwazylismy juz pierwsze objawy dorastania, czyli jak wracamy z dworu kot polikami ociera sie o torbe, buty itd. To chyba oznacza, ze znaczy teren??
To nie ma nic wspólnego z dorastaniem ;) . Gizmo cały czas ociera się o przedmioty policzkami, a dorastanie ma już dawno za sobą. Elmo też ma taki zwyczaj. Znaczenie terenu odbywa się przez oprysk moczem o bardzo intensywnym zapachu i ma to związek z dorastaniem - tego nie da się przegapić.