Planowane mioty - Planowany miot V Valhalla- w oczekiwaniu na poród! :)
sachma - Sob Paź 24, 2009 11:37 Temat postu: Planowany miot V Valhalla- w oczekiwaniu na poród! :) Będzie to ostatni miot w hodowli na najbliższe 2-3 lata.
Miot urodzi się koło kwietnia 2010roku.
Rezerwacje zaczynamy zbierać od lutego 2010.
Rodzicami zostaną :
RUBELLA Emerald Moon - standard, rex, himalayan

ur. 24.08.2009
Rubelka to kochana panienka, pełna energii i bardzo miziasta walczy o pozycję Alfy, jako najmłodsza w stadzie, jest traktowana mało poważnie, ale kto wie - może kiedyś alfą zostanie
BREEZER Valhalla - standard, velveteen, burmese, self

ur. 03.12.2008
Breezer to duży i bardzo łagodny chłopiec. Jego mama to import z Finlandii, spokojna filigranowa samiczka, jego ojciec jest importem z Czech, dorodny, zrównoważony samiec.
Breezer jest spokojnym ufnym zwierzęciem, lubi się bawić i chętnie obcuje z człowiekiem. Taka ciepła klucha – kiedy coś złego się mu dzieje zaczyna popiskiwać, ale ani myśli uciec czy bronić się. Jest wspaniałym towarzyszem zabaw siedmiolatka, bo jako jeden z nielicznych moich szczurów pozwala ze sobą robić wszystko o ile się go głaszcze
Breezer na Wystawie szczurów rodowodowych w Łodzi został :
Najlepszym samcem velveteen miejsce I
Najlepszym samcem uszy standard miejsce II
Spodziewamy się :
Uszy : standard, szanse na dumbo
Sierść : standard, rex, velveteen
Barwa : himalayan, siamese, burmese, black eyed siamese, black eyed himalayan
Znaczenia : self
Krycie planujemy na początek marca 2010 roku.
Uwagi na temat miotu:
1) miot może mieć miejsce jeżeli minimalna liczba chętnych wyniesie 8
2) miot może mieć miejsce jeżeli nie wystąpią żadne problemy zdrowotne samca, samicy lub uwarunkowane genetycznie problemy zdrowotne ich bliskich i krewnych.
Wszystkich chętnych proszę o wypełnienie ankiety KLIK i przesłanie na naszego maila: valhallarattery@yahoo.com
W tytule proszę o wpisanie literki miotu, ilości szczurków i płci.
susurrement - Sob Paź 24, 2009 12:54
o matko..
himalayan..
dlaczego mi to robisz?
sachma - Sob Paź 24, 2009 16:43
susurrement napisał/a: | dlaczego mi to robisz? |
bo jestem zła
Anouk - Sob Paź 24, 2009 16:44
Dumbo, rex/velveeten, BEH... Ech. Cóż za pech
sachma - Sob Paź 24, 2009 16:51
nie płakać tylko kupować większe klatki
powiem tylko, że ostatni miot Breezera niestety umarł (miot E) widziałam 12 malców z 15 - wszystkie były czarnookie, więc jest duże prawdopodobieństwo że wszystkie malce z tego miotu również będą czarnookie - nie mam 100% pewności, bo tam miały być blacki i burmy oraz siamese - ale możliwe że właśnie te 3 akurat były siamese.. zobaczymy co będzie.
gratis - Sob Paź 24, 2009 17:22
sachma, jak mi stworzysz czerwonookie burmy, to się zgłoszę
żartuję swoją drogą zazdroszczę tym, którzy wysłali/wyślą CV
Bel - Sob Paź 24, 2009 17:32
jeśli będzie black eyed himalayan to go zaklepuję:D
sachma - Sob Paź 24, 2009 18:25
believe_86, więc zapraszam do wysłania CV w lutym na razie daje czas na zastanowienie się nie chce tak szybko zbierać CV, bo i tak przeważnie ci który czekają od ogłoszenia planów wycofują się zaraz przed/po kryciu
Anouk - Sob Paź 24, 2009 18:40
Nie wiadomo, co będzie w lutym... Czas pokaże Być może...
Roth - Sob Paź 24, 2009 20:18
Miot będzie piękny Znowu jest szansa na moją wymarzoną burmkę Dobrze że do lutego mam jeszcze czas się zastanowić, bo kusi szalenie
Bel - Sob Paź 24, 2009 21:01
Nie ma co się zastanawiać:)Od dawna marzy mi się śnieżno biały samczyk o czarnych oczkach:))))Niech się wali i pali:)))))
gratis - Sob Paź 24, 2009 21:02
taki dumbo burma...
Anouk - Sob Paź 24, 2009 21:03
gratis napisał/a: | taki dumbo burma... | Velvet...
sachma - Sob Paź 24, 2009 22:25
Breezer :

Rubelka :

heniok - Sob Paź 24, 2009 22:39
Rubcia moje dziecko , Breezer jest cudowny, będą piękne maluchy
Off-Topic: | A w te 2-3 lata przerwy to i tak nie wierzę i mam nadzieję że szybko zmienisz zdanie |
|
|
|