Archiwum - Gdańskie dziewczynki poszukują swojego miejsca na ziemi
paula14s - Wto Mar 14, 2017 07:30 Temat postu: Gdańskie dziewczynki poszukują swojego miejsca na ziemi 1. Liczba szczurów do oddania: 3
2. Płeć szczurów: samice
3. Wiek szczurów: Mysia 9msc, Rodzynek i Kwiatek 1,5 roku
4. Miasto: Gdańsk
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Gdynia, Sopot, Kwidzyn, Grudziądz, Poznań (za niewielką dopłatą mam stały transport), Warszawa w ten piątek, transport grzecznościowy
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Kiedyś miały wczoły
7. Charakter, usposobienie szczurów: Ogólnie dają się brać na ręce. I nie są negatywnie nastawione. Mysia pokorna, daje się dominować alfie podczas łączenia, Kwiatek jest spokojna, ale próbuje rządzić ,Rodzynka to wulkan energii i małe adhd ,za wszelką cenę chce zdobyć władzę, ale moja alfa nie daje jej tej możliwości
8. Stosunek szczurów do człowieka: Rodzyna i Kwiatek bez problemu idą na ręce, ciekawskie i otwarte. Mysia potrzebuje trochę czasu ale jak już jest na rękach to jest naprawdę super
9. Stosunek do innych szczurów: Pozytywny , choć chcą dominować co niektóre ;p
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Jestem DT
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: -
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: -
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Njalepiej razem ale jak się nie da to 2+1 tzn. Kwiatek i Rodzynka razem a Mysia osobno
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: ankieta adopcyjna znajdująca się w przypiętym poście na moim FP (link niżej)
16. Zdjęcia szczurów: pod linkiem : https://www.facebook.com/...395935697272337
17. Kontakt: na fp z linku : https://www.facebook.com/...395935697272337 lub wiadomość prywatna tu na forum
18. Kilka słów o szczurze: Wyżej już wszystko napisałam, jeśli ktoś chce więcej zdjęć, więcej opisu danego szczura i jest zainteresowany adopcją piszcie na pw
Layla - Wto Mar 14, 2017 10:44
Mogę jakby co zawieźć do Słupska, często jeżdżę
paula14s - Wto Mar 14, 2017 12:59
Layla, O super będę miała na uwadze
limomanka - Śro Maj 24, 2017 07:01
paula14s, aktualne?
paula14s - Śro Maj 24, 2017 18:31
Można zamykać
|
|
|