Bazarki prywatne - Rysunki waszych szczurków?
Assamai - Pon Sty 23, 2017 14:41 Temat postu: Rysunki waszych szczurków? Słuchajcie, ostatnio dość często muszę jeździć do weterynarza z moimi bestiami i moje oszczędności na czarną godzinę już prawie się kończą... Chciałabym tak orientacyjnie zapytać, czy byłyby jakieś chętne osoby na portret swojego szczurka/szczurków? Tak myślę, że kosztowałby od 20 zł wzwyż (w zależności od formatu i stopnia trudności) plus koszt wysyłki (mały bo to jak list ).
Na razie pytam orientacyjnie bo z powodu sesji mogłabym się za to zabrać najszybciej za tydzień albo 1,5.
Jeśli ktoś jest ciekawy jak rysuję to zapraszam na stronkę https://www.facebook.com/redheadthings/
Oczywiście chętnie odpowiem na ewentualne pytania
Karena - Pon Sty 23, 2017 15:34
Zachęcam wszystkich do skorzystania z okazji, bo utalentowana z niej bestia
Assamai - Pon Sty 23, 2017 15:43
Dziękuję, ale mi miło
Podejrzewam też, że jeśli będę robić rysunek dla kogoś innego to będę się bardziej starać niż normalnie
Senthe - Pon Sty 23, 2017 18:41
Ja jestem chętna.
Assamai - Pon Sty 23, 2017 22:08
Super Dam znać kiedy będę miała wolną chwilkę
Senthe - Wto Sty 24, 2017 22:49
Czy jest potrzebne jakieś konkretne pozowane zdjęcie do przerysowania, czy jest możliwa też inwencja własna w kwestii ustawienia jaśniepanów modeli? ; )
Assamai - Wto Sty 24, 2017 23:06
Jeśli wystarczająco dobrze będzie ich widać to myślę, że dam radę ich poprzestawiać zachowując charakterystyczne cechy
Assamai - Pon Sty 30, 2017 10:16
Zdecydowałam, że niezależnie od ilości chętnych osób będę rysować Będzie to po prostu moja stała oferta, dla chętnych.
Zacznę od czwartku bo wtedy zrobi się już troszkę luźniej ale gdyby ktoś chciał to zapraszam już do kontaktu. Najlepiej w prywatnych wiadomościach na stronie albo mail redheadthings@gmail.com (z tym, że tu odpowiadam ciut dłużej)
Albireo - Czw Lis 30, 2017 13:43
Assamai, aktualne?
Anonymous - Sob Gru 09, 2017 10:46
Jestem chętny.
|
|
|