To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Kraków] adoptuję 2 samczyki (od stycznia 2017)

jaszczury - Pon Gru 12, 2016 14:59
Temat postu: [Kraków] adoptuję 2 samczyki (od stycznia 2017)
Poszukuję 2 samczyków do towarzystwa dla starszego, zmęczonego życiem szczurka. Najlepiej, żeby były dobrze wychowane (nieagresywne), nie chcę przytłoczyć ani zestresować emeryta, tylko trochę uszczęśliwić mu starość.
Klatka duża, 120 cm, zdrowy i zróżnicowany pokarm, dużo się bawimy ze zwierzakiem. Mogę odkupić od obecnego właściciela mniejszą klatkę i/lub transporter.

Szczurki tylko z okolic Krakowa, mam możliwość adopcji po Nowym Roku.
Możliwość wizyty przed i po adopcji. Nie mam facebooka, bardzo proszę mnie tam nie odsyłać :)

30 grudnia: u naszego szczurka zdiagnozowano guz przysadki, ale nie zmienia to faktu, że chcemy przyjąć dwa młodsze. Mamy dwie klatki, chory emeryt jest chwilowo w mniejszej (80x50x40).

agathe1988 - Pon Gru 12, 2016 15:22

jaszczury, klatka ma 3 wymiary, podaj proszę pozostałe dwa ;)
ema0505 - Pon Gru 12, 2016 19:21

jaszczury, taka jest prawda, że na szczurzych adopcjach na facebooku jest najwięcej ogłoszeń, więc może chociaż z czyjegoś konta przejrzyj i ewentualnie wyślij swojego maila do kontaktu ;)
jaszczury - Pon Gru 12, 2016 19:29

Klatka o wysokości 120 cm, podstawa (kuweta) 80x50 cm. Drzwi klatki są cały czas otwarte (kiedy jesteśmy w domu), szczurek ma więc wybieg w pokoju 4x4 metry + dostępną trasę pokój-kuchnia do swojej dyspozycji.
jaszczury - Pon Sty 23, 2017 07:59

Nieaktualne. Dzięki wszystkim za pomoc!