Archiwum - [Lublin] przygarnę dwóch samców Dumbo
emouszyn666 - Sob Paź 08, 2016 17:19 Temat postu: [Lublin] przygarnę dwóch samców Dumbo Najlepiej czarnookie jednokolorowe. Czarny, russian blue, szary, kremowy. Chce zaadoptować pod koniec października już po przeprowadzce ewentualnie mogę przyjechać po nie max 200 km. Nie chce ich męczyć transportem.
limomanka - Nie Paź 09, 2016 06:52
emouszyn666, napisz coś jeszcze o sobie i warunkach, które oferujesz ogonom.
Jakie masz doświadczenie, jaką klatkę, czy szczury zamierzasz dołączyć do jakiegoś stada?
emouszyn666 - Nie Paź 09, 2016 07:48
Kilka lat temu miałam szczury. Zaczęło sie od jednego a skończyło na 3. Niestety ze względu na przeprowadzkę musiałam je oddać. Na szczęście wpadły w dobre ręce bo była to moja znajoma która kiedyś miała małą hodowle szczurów. Szczury chce wziąć by znów móc sie cieszyć tymi stworzeniami. Uczyć je różnych sztuczek i dbać o nie. Jeśli chodzi o klatkę to mam dwie. Jedna Duza druga mała. Ale mam zamiar kupić z Allegro klatkę z różnymi tunelami bo wiem ze to fajna zabawa dla szczurów.
limomanka - Nie Paź 09, 2016 09:16
emouszyn666 napisał/a: | Jedna Duza druga mała. Ale mam zamiar kupić z Allegro klatkę z różnymi tunelami bo wiem ze to fajna zabawa dla szczurów. |
Z zakupem bardzo uważaj na wymiary - większość gotowych klatek wyposażonych w tunele jest zbyt mała na szczurze potrzeby. Dużo sensowniej - moim zdaniem - jest kupić klatkę odpowiednich wymiarów i samodzielnie ją urządzić. Mebelki możesz zakupić lub uszyć samodzielnie (forum aż się ugina od ofert i pomysłów - zapraszam do działu Klatki i wyposażenie), tunele łatwo znaleźć w sklepach typu castorama (powinny mieć co najmniej 10 cm średnicy).
Polecam lekturze ten temat. W razie wątpliwości, pytaj
emouszyn666 - Nie Paź 09, 2016 16:08
A to racja może tą swoją przerobię bo jest duża i można w niej zaszaleć
agathe1988 - Czw Lis 10, 2016 14:25
Aktualne?
emouszyn666 - Pon Lis 28, 2016 09:08
Już nie aktualne
|
|
|