Archiwum - [Warszawa] Majowe cudnoskoczki: FOTKI.
Niwka - Czw Cze 09, 2016 18:37 Temat postu: [Warszawa] Majowe cudnoskoczki: FOTKI. Do oddania są jeszcze tylko 2 dziewczynki. Obie panny czarne. Ponieważ są to ostatnie dwa szczurki z tego miotu, do adopcji są wyłącznie razem.
1. Liczba szczurów do oddania: 2
2. Płeć szczurów: samice
3. Wiek szczurów: ur. 14.05.2016
4. Miasto: Warszawa
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Możliwy do uzgodnienia
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: zdrowe
7. Charakter, usposobienie szczurów: bardzo miłe
8. Stosunek szczurów do człowieka: od pierwszych dni życia mają kontakt z człowiekiem, bardzo miłe
9. Stosunek do innych szczurów: entuzjastyczny
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania:
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: Trafiła mi się samica w ciąży
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: TAK
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: RAZEM
15. Wymagania co do przyszłego właściciela: ankieta, wizyta przedadopcyjna, podpisanie umowy
16. Zdjęcia szczurów: poniżej
17. Kontakt: PW
18. - Nieobowiązkowe, ale mile widziane - Kilka słów o szczurze lub szczurach:
To będzie fotoreportaż z życia maluszków urodzonych 14.05.2016. Dużo zdjęć, mało tekstu.
Na początek jednak trochę informacji…
Mama miotu – black berkshire o miłym usposobieniu. Troszczy się o dzieci, zdrowo się odżywia i codziennie uprawia sport (jogging po moim łóżku).
Ojciec miotu nieznany ...
Kolory malców:
6 x czarne (3 dziewczynki, 3 chłopców)
2 x husky (niebieska dziewczynka, czarny chłopiec)
1 x niebieski chłopiec
1 x czarny kaptur chłopiec
Dzieciaki będą do oddania po 17.06.2016. Obowiązuje ankieta, wizyta przedadopcyjna i umowa. Nie decyduje kolejność zgłoszeń Maleństwa są w Warszawie, transport do innych miast możliwy do uzgodnienia. Wstępne rezerwacje mamy już na 2 dziewczynki (husky i czarna) oraz 2 chłopców (husky i kaptur) – ale wszystko może się jeszcze zmienić
I zaczynamy… : pierwsze zdjęcia jak byliśmy jeszcze bardzo mali!
Nowe zdjęcia już jutro!
Niwka - Pią Cze 10, 2016 20:37
I nowe fotki maluchów... Tak wyglądamy teraz.
Niwka - Nie Cze 12, 2016 21:58
To dziś wystąpią kreciki...
ema0505 - Pon Cze 13, 2016 12:23
Nikt nie będzie szukał szczurkow do adopcji w dziale z adoptowanymi. Poproś o przeniesienie tematu.
Devona - Pon Cze 13, 2016 14:59
Niwka, przeniosłam wątek do działu, w którym ogłaszamy szczury szukające domów.
Uzupełnij proszę pierwszy post zgodnie ze schematem podanym tutaj: KLIK - jest to warunek konieczny ogłaszania na forum szczurów do adopcji.
Ave - Pon Cze 13, 2016 15:52
Hm... właśnie zauważyłam, że albo źle wysyłam, albo mi się nie zapisują wiadomości na PW. Napiszę więc tu... niebieski chłopiec jest może jeszcze dostępny?
/Przy wysyłaniu wiadomości chyba robię coś źle, bo żadna nie pokazuje mi się w "wysłane"... nie wiem, co klikam/wpisuję źle. I czy wiadomości w ogóle dochodzą... przy odpisywaniu komuś nie mam tego problemu
Trzynastka - Pon Cze 13, 2016 16:10
Ave napisał/a: | Hm... właśnie zauważyłam, że albo źle wysyłam, albo mi się nie zapisują wiadomości na PW. Napiszę więc tu... niebieski chłopiec jest może jeszcze dostępny?
/Przy wysyłaniu wiadomości chyba robię coś źle, bo żadna nie pokazuje mi się w "wysłane"... nie wiem, co klikam/wpisuję źle. I czy wiadomości w ogóle dochodzą... przy odpisywaniu komuś nie mam tego problemu |
Dopóki ktoś nie odczyta wiadomości to znajdują się one w folderze "do wysłania".
Ave - Pon Cze 13, 2016 16:12
Trzynastka napisał/a: | Ave napisał/a: | Hm... właśnie zauważyłam, że albo źle wysyłam, albo mi się nie zapisują wiadomości na PW. Napiszę więc tu... niebieski chłopiec jest może jeszcze dostępny?
/Przy wysyłaniu wiadomości chyba robię coś źle, bo żadna nie pokazuje mi się w "wysłane"... nie wiem, co klikam/wpisuję źle. I czy wiadomości w ogóle dochodzą... przy odpisywaniu komuś nie mam tego problemu |
Dopóki ktoś nie odczyta wiadomości to znajdują się one w folderze "do wysłania". |
Oł... no to zawaliłam skrzynkę pocztową dwóm osobom.
Ebia - Pon Cze 13, 2016 18:29
Ave, zdarza się. Grunt, żeby w efekcie końcowym rozmowa na temat maluszków przebiegła pomyślnie a dobra adopcja doszła do skutku
Niwka - Czw Cze 16, 2016 02:27
Wczoraj odwiedziła nas ciocia N. Ciocia się baaardzo spodobała jednemu chłopakowi.
Przesiedział na niej cały wieczór
ziew - Wto Cze 21, 2016 21:38
Niwka, mogłabyś przybliżyć temat wolnych dziewczynek?
Niwka - Śro Cze 22, 2016 09:46
ziew: poszła pw
Hanami - Czw Cze 23, 2016 02:54
ziew napisał/a: | Niwka, mogłabyś przybliżyć temat wolnych dziewczynek? |
A potem znowu będziesz się uskarżał na maniery kolejnych warszawianek
ziew - Czw Cze 23, 2016 20:08
Hanami, tym małym potworom dobrze zrobi następny transport Warszawianek...
Zemsta
Hłe, hłe, hłe...
P.s. Gdyby "hłe" pisało się inaczej, to proszę zedytować. Nigdy jeszcze nie "hłałęm" się pisemnie.
Hanami - Pią Cze 24, 2016 06:58
ziew napisał/a: | Nigdy jeszcze nie "hłałęm" się pisemnie. |
|
|
|