Archiwum - Szczęśliwa 13-tka z Warszawy szuka BARDZO DOBRYCH domków
grzybana - Śro Lut 24, 2016 12:30 Temat postu: Szczęśliwa 13-tka z Warszawy szuka BARDZO DOBRYCH domków 13 sztuk
6 dziewczynek + 7 samców
4 tygodnie
4. Miasto: Warszawa
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: nie
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: nie chorowały
7. Charakter, usposobienie szczurów:bardzo łagodne
8. Stosunek szczurów do człowieka:zsocjalizowane
]9. Stosunek do innych szczurów: przyjazne
11. ]Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: przypadkowe krycie
]12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: tak
13. Dodatkowe akcesoria do oddania - nie
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone:mogą być rozdzielone
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela:wyłącznie jako przyjaciele nigdy pokarmówka
16. Zdjęcia szczurów: tak
17. Kontakt:agp55@interia.pl
18. Kilka słów o szczurze:wszystkie są urocze
olgapsiara - Śro Lut 24, 2016 20:23
Wszystkie jeszcze są dostępne?
Jakie są kolory samiczek?
Albireo - Czw Lut 25, 2016 08:38
Dołączam do pytania olgapsiara
grzybana - Czw Lut 25, 2016 14:52
Trzy dziewczynki są zarezerwowane. Kolory podam jutro, a może nawet fotkę, bo teraz piszę z pracy.
Albireo - Nie Lut 28, 2016 11:55
grzybana, są jakieś wolne samiczki czy już wszystkie znalazły nowe domki?
grzybana - Nie Lut 28, 2016 22:07
Chester zabrała dzisiaj 5 samiczek, z których jedną ma w moim imieniu wyadoptować. Jedną sobie zostawiam, bo cała czarna taka jak zmarły Cykor mój ukochany szczurek.
Mam teraz urwanie głowy w pracy.
Mam nadzieję,że na chłopaczków też będą chętni.
Chester - Pon Lut 29, 2016 20:40
Zapraszam do tematu pięciu ślicznotek
Pt. "pięć księżniczek". Jedna z nich jak pisze grzybana szuka kochającego domku wśród innych szczurzych przyjaciół. Imię tymczasowe to Iskierka, wrzucę później jej zdjęcia. Póki co jest to szara szczurka z tego tematu. Są dwie tego samego umaszczenia więc trudno je rozpoznać.
Rzecz jasna będzie przynajmniej wymagane chociażby pokazanie wymiarów klatki i różnego rodzaju pytania. Odbiór natomiast na terenie Warszawy.
grzybana - Wto Mar 01, 2016 09:09
Podaję umaszczenie chłopaczków: 2 borsuczki szaro-białe. 1 borsuczek czarno-biały, 3 kapturowe szaro-białe i jeden kapturowy czarno-biały.Chłopaczki są bardzo wesołe, ciekawskie i mają wilczy apetyt. Po mamie są wyjątkowo łagodne Na prawdę szkoda mi ich oddać do sklepu!
quagmire - Wto Mar 01, 2016 10:41
grzybana, a czemu miałabyś ich oddawać do sklepu?
Znajdą domy, tylko trochę cierpliwości. Czy dawałaś ogłoszenie również na drugim forum, w szczurzych adopcjach na Facebooku i w szczurzych grupach?
Chester - Wto Mar 01, 2016 18:59
quagmire, z tego co wiem to grzybana, jest ostatnio zalatana i trudno o wszystko zadbać
Tu są zdjęcia Iskierki :
Gdyby ktoś nie wiedział, sianko jest tam tylko dlatego, ponieważ dostały je podczas pierwszego dnia u mnie. Teraz klatka już jest bez siana W takim razie - Kto chętny na adopcję?
Rusałka - Śro Mar 02, 2016 19:00
Ładniutka dziewczynka gdybym nie postawiła na pełnojajeczne stadko, chętnie bym ją przygarnęła.
Chester wstaw ogłoszenie tutaj >>Klik<<
Trzymam kciuki żeby Iskierce się poszczęściło i znalazła dobry domek
Albireo - Śro Mar 02, 2016 20:57
Chester, ja chętna na adopcję... tylko skombinować transport do Trójmiasta bym musiała
Chester - Śro Mar 02, 2016 20:58
Byłoby fantastycznie Albireo,
Chester - Czw Mar 03, 2016 15:58
W szczurzych adopcjach próbowałam Rusałka, ale powiedzieli że nie przyjmują pseudohodowli. To że jest szczurkiem a nie hipopotamem nie wystarczy? Z chęcią bym pobluzgała.. Na razie zobaczy się jak z transportem do trójmiasta dla Iskierki do Albireo, ...
quagmire - Czw Mar 03, 2016 16:07
Chester, a grzybana prowadzi pseudohodowlę?
Jak nie tam, to ogłoś np. na grupie szczury.
|
|
|