Archiwum - 3 samiczki (Szczawno-Zdrój)
olgapsiara - Śro Lut 10, 2016 12:48 Temat postu: 3 samiczki (Szczawno-Zdrój) 1. Liczba szczurów do oddania: 3
2. Płeć szczurów: samiczki
3. Wiek szczurów: ok. 8 miesięcy
4. Miasto: Szczawno - Zdrój
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Nie. Raczej transport we własnym zakresie
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Brak
7. Charakter, usposobienie szczurów: Są spokojne. Nie takie wariaty co to się czasami zdarzają
8. Stosunek szczurów do człowieka:[/color] Są przyjaze. Jedynie jak się wtyka paluchy do klatki to lubią podgryźć
9. Stosunek do innych szczurów: Są i były trzymane w stadzie. Nie było problemów
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: właściciel musi zmienić adres zamieszkania i nie może wziąć szczurów ze sobą
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: Nie dotyczy
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: Nie dotyczy
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: Klatka
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Raczej razem, ale w ewentualnośći mogą być pojedynczo
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Dobry i kochający domek
16. Zdjęcia szczurów: http://olx.pl/oferta/sprz...ethod%5D=answer
17. Kontakt: Ja tylko daje ogłoszenie. Kontakt przez
olx lub telefonicznie
18. Kilka słów o szczurze: Od razu napisze, że szczury są za darmo Reszte za chwile dopisze
Hanami - Śro Lut 10, 2016 12:58
olgapsiara czy to Ty je oddajesz, czy wstawiłaś ogłoszenie za kogoś?
Szczurówka - Śro Lut 10, 2016 13:01
Hanami napisał/a: | olgapsiara czy to Ty je oddajesz, czy wstawiłaś ogłoszenie za kogoś? | Też się zastanawiam, ostatnio dała ogłoszenie typu "..niech ktoś..."
olgapsiara - Śro Lut 10, 2016 13:12
Poproszono mnie o pomoc w znalezieniu domku dziewczynom
Hanami - Śro Lut 10, 2016 14:55
olgapsiara napisał/a: | Poproszono mnie o pomoc |
Ok. Rozumiem. Dziękuję za wyjaśnienie.
olgapsiara - Nie Lut 14, 2016 12:39
Do zamknięcia. Dziewczyny mają domek
|
|
|