Archiwum - [Poznań] zaodoptuje samice lub kastrata min 2 letniego
nyina - Nie Gru 20, 2015 03:38 Temat postu: [Poznań] zaodoptuje samice lub kastrata min 2 letniego Witam,
Ze wzgledu na to, że dzisiaj musialałam uśpić jedną z moich samiczek, Nami została sama. W tej chwili nie chcę kontynuować stada, dlatego maluchy i młodsze szczurki nie w chodzą w rachubę. Nami ma ok 2 lat i3 miesięcy póki co jest w dobrej kondycji. Dziewcze jest dominujacę i chodzi raczej własnymi ścieżkami, ale mimo wszystko potrzebuje szczurzego towarzystwa.
Szczuronessa - Nie Gru 20, 2015 09:07
A może zaadoptuj dwie około roczne panny? Bo w końcu któraś ze starszych samiczek (lub kastrat w zależności co Ci wpadnie do adopcji) znowu umrze i zatoczysz błędne koło. Chyba, że wygaszasz stado?
Mam kilka około rocznych panienek. Zerknij w dziale oddawanych szczurków Mąż we wtorek z samego rana będzie na obrzeżach Poznania i będzie mógł Ci dwie panny zabrać szczególnie, że jedna łysa dupka już wędruje do Poznania
Szczurówka - Nie Gru 20, 2015 09:55
Mam dwa 2 letnie samce do adopcji i jednego 3 letniego, tylko wszyscy nie kastrowani
nyina - Nie Gru 20, 2015 11:45
szczuronessa ja chcę wygasić stado, dlatego szukam starszego towarzystwa. Jeśli mi się nie uda w przeciągu kilku dni znaleźć dla niej kumpeli, to poszukam dla niej odpowiedniego stada.
szczurówka widziałam chłopaków, są śliczni. Szkoda, że mają jajka byliby idealni.
Nikky - Nie Gru 20, 2015 16:39
Mam do adopcji samiczkę, wiek około 1,5 roku - gdybyś była zainteresowana odezwij się na pw
Szczurka jest z Warszawy, ale sądzę, że transport to najmniejszy problem, zwłaszcza w święta gdy tak wiele osób jeździ.
Szczurówka - Pon Gru 21, 2015 01:15
nyina, pw poszło
smeg - Wto Gru 22, 2015 09:57
Szczurówka, kastracja samców w wieku 2-3 lat to nie jest zbyt bezpieczne rozwiązanie.
nyina - Sob Sty 09, 2016 09:40
Temat można zamknąć, Nami uciekła za TM
|
|
|